خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi نمایش پست ها
      خوب من دخترم میترسم برم بیرون با این وجود .ولی خوب اگه یاسوج بیارم مشکلم همینه .
      اتفاقا بین خونواده ها تو این استان این موضوع خیلی اهمیت داره ..و بر عکس خیلی از شهر های ایران اینجا از این پسرای بی قید و بندخیلی کمه نه این که نیست...همون طور که گفتم این مساهل اینجا قومی و بین سهرستان های تو استانه...از لحاظ خونواده و این حرفا از بهترین شهر های ایرانه...

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب من دخترم میترسم برم بیرون با این وجود .ولی خوب اگه یاسوج بیارم مشکلم همینه .
      بابا اين بکش بکشا و فساد ها همه جا هس. حتي تو شهرستان ما که کوچيکه کلي از اين دست اتفاقا ميوفته.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا یاسوج خوبه اگه مشکلی باشه توی حاشیه های شهرشه یا روستا هاش اونم به صورت طایفه ای ه فردی خطر ناک ترین جای این استان کهگیلویه هست در راس شم دهدشت سالی که سه چها تا اعدام بخصوص عمومی نداشته باشه نیس ما همسایه ی دهدشتیم اما توی اهواز

4. Top | #34
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خلااصه این که از این منظر از شهر هایی مثل شیراز و تهران و خیلیای دیگه بهتره

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان خون گرم یاسوجی واقعا ممنونم از راهنمایی تون
      اگر یاسوج قبول شدم حتما خبر قبولیم رو بهتون میدم .
      دمتون گرم من خودمم استان فارسی ام شهر ما تا یاسوج 2 ساعت فاصلست

دیگه دارم به اخر میرسم

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه یاسوج قبول شدی حواست به خودت باشه زیاد با کسی جیک ت. جیک نشو زیاد د......کی میگه همش تو حاشیس؟؟؟؟کی میگه همش قومیه؟؟؟؟کی میگه خیلی نیس؟؟؟ همین چن وقت پیش یه پسری عاشق یه دختره میشه دختره جواب رد میده هر کاری میکنه دختره قبول نمیکنه پس با یه نقشه میبره و میکشش!!!!!!! اینم نمونه ی غیر قومیش عکس جسد دختره هم خواستید پیدا میکنم میزاررم

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arhn نمایش پست ها
      اگه یاسوج قبول شدی حواست به خودت باشه زیاد با کسی جیک ت. جیک نشو زیاد د......کی میگه همش تو حاشیس؟؟؟؟کی میگه همش قومیه؟؟؟؟کی میگه خیلی نیس؟؟؟ همین چن وقت پیش یه پسری عاشق یه دختره میشه دختره جواب رد میده هر کاری میکنه دختره قبول نمیکنه پس با یه نقشه میبره و میکشش!!!!!!! اینم نمونه ی غیر قومیش عکس جسد دختره هم خواستید پیدا میکنم میزاررم
      بابا شما چرا این قدر استانتون رو مثل دایناسور جلوه می دی من داداشم یاسوج می خونه اصلا این طور نیس خیال می کنی بقیه ی جاها گلستونه حالا این شهر دهدشتتون یه چیزی هر چیزی بگی از دستشون بر می اد شنیدم هر اتفاقی توی یاسوج می افته رو هم دهدشتی ها می کنن راسته؟؟

8. Top | #38
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hsam نمایش پست ها
      بابا شما چرا این قدر استانتون رو مثل دایناسور جلوه می دی من داداشم یاسوج می خونه اصلا این طور نیس خیال می کنی بقیه ی جاها گلستونه حالا این شهر دهدشتتون یه چیزی هر چیزی بگی از دستشون بر می اد شنیدم هر اتفاقی توی یاسوج می افته رو هم دهدشتی ها می کنن راسته؟؟
      نه اتفاقا دهدشتی ها هم خیلی مردم خوبی هستن..خودم مال سیسختم....اونا یه طایفه خاصن که ترجیح میدم نگم.....
      .

اون دوستمون هم خیلی دادن اغراق میکنن.....اینا مشکلاتی هست که هر جایی اتفاق میافته

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بابا این حرفا چیه میزنیییییید

کشت و کشتار چیههههه

تو همه ی شهرا خشونت وجود داره صددرصد ، قتل بوده ، دعوا بوده ، اختصاصی به یاسوج و ... نداره

من یاسوجیم ، واقعن امنیتشو مخصوصن واسه دخترا تضمین میکنم ( چیزی شد بیا یقه منو بگیر )

بنظرم مردم یاسوج هم زیادی غریب نوازن ، والا معمولن و مخصوصن تو دانشگاه هوای غیر بومی هارو بیشتر از بومی ها داشتن

آخه کدوم جنگ طایفه ای به خیابون کشیده شده و مردم عادی توش صدمه دیدن؟ یا این قتل چی بود آخه شما میگی؟ o_o

ینی از این مدل قتلا تو جاهای دیگه نیس؟ مختص یاسوجه فقط ؟

محیط آرومی داره بنظرم،دانشگاشم بد نیس ، آب و هوا هم خوبه ، راهنمایی چیزی خواستی من در خدمتم

اومدی اینجا اطلاع بده

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arhn نمایش پست ها
      والا دانشگاه علوم پزشکیش که تیپ 3 هست......از لحاظ آب وهوا 20....جاهای دیدنی 20......از لحاظ مردم 10.....امنیت 5.....شب قدر چن نفر کشته شد به خاطر متلک و اینجور چیزا به دخترا.....دعوا هم که خوراکشونه......دخترا هم ماخیلی شنیدیم امنیت ندارن حتی دیدیم کسی که خودش با التماس و دعوا از دست کسی فرار کرده(طرف راننده تاکسی بوده دیده دختره مال اونورا نیس دیگه خیاله بد به سرش زده بود)....من خودم دوستم اهل یاسوج هست و تا کلاس 3 راهنمایی اونجا هم درس میخوند و بعد زدن از اونجا رفتن به من میگفت هرجا میزنی فقط یاسوج نزن!!!!!!!!!!!!
      ببین زر مفت نزن-درسته یه سری مشکلات هست-ولی اصن ایجوری ک تو میگی نیس-یاسوج اب و هواش عالیه-اکثر مردمش هم خوبن-ناموس پرستن-کلا تو شهرای لر زبون کسی زیاد مزاحم دختر نمیشه-دعوا هم اگه دارن بیشتر طایفه ای هس-ربطی ب دانشجوا نداره

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببینید یاسوج شهر کوچکیه و این اتفاقات زیاد توش جلوه داره ولی شهرای دیگ ب نسبت بزرگی و جمعیت با اینکه این حوادث خیلی بیشتره جلوه ای نداره و یاسوج اصلا اینطور ک میگن نیست مردم مهمان نواز و اب و هوای خوبی داره مطمئن باشید اگر خودتون مشکلی ب وجود نیارید هیچ مشکلی براتون ب وجود نمیاد ضمن اینکه من اینجا زندگی میکنم و اهل اینجا نیستم

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن