چند صفحه از پستارو خوندم و باید بگم خیلی خوش خیالین بچه ها
قوانینی که نوشته مو به مو اجرا میشه از این نظر خیالتون رو راحت کنم، امسال چندتا از دوستام قبول شدن و راه دررویی وجود نداره
گریز از قانون هم امکان پذیره ولی داشتن یه آشنای با نفوذ و گردن کلفت از لوازمشه پس اگه همچین چیزیو ندارین دلتونو به اعتراض و فلان و ... خوش نکنید
تو این مملکت قانون واسه قشر متوسط رو به پایین که پارتی ندارن اجرا میشه اونم سختگیرانه
الان تنها راه شما آزاده، بهترین انتخابه براتون
بچه های قبولی امسال دیوان عدالت شکاست کردن ولی تقریبن مطمئنم وزارت بهداشت دور میزنه اینو، دیوان میگه موسسات دولتی حق اخذ شهریه رو ندارن ولی مجلس تصویب کرده دوبار نمیتونی از امکانات دولتی استفاده کنی و از طریق همین ردش میکنن باز
فکر خرید لیسانس و تسویه ب دانشگاه و باطل کردن و نزدن تیک کارشناسی و ... رو هم از سرتون بیرون کنید
همه ی این راه ها رفته شده و نتیجه ای هم نداره
پس انتخاب شما آزاده و یا پردیس شهرهای کوچیک که شهریه رو قسطی میگیره، با واقع بینی ادامه بدین بهتر از استرس امیدهای بیهوده ست
سلام
دوست عزیزم من قبلا خدمتتون پ.خ دادم
منم دقیقا وضعیت مشابه این افراد دارم.من روزانه قبول شدم.بعد از چند ترم انتقال دایم گرفتم.دانشگاه مقصد شبانه من را پذیرفت.توی دانشنامه و ریز نمراتم نوبت دوم و شبانه ذکر شده.حالا وضعیت من چطور میشه؟میشه لطفا جواب بدید؟یا حتی از دوستانی که وضعیتشون مثل من بوده را بهم معرفی کنید که ازشون سوال کنم و ببینم آخرالامر تکلیفم چطور میشه
ممنونم
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سازمان سنجش اینجوری جواب داده که مهم نیست مدرکتون چیه !!!! ( برعکس پارسال ) در هر مقطعی شما از تحصیلات رایگان استفاده کردید دیگه حق استفاده از تحصیلات رایگان رو ندارید .
شما شهریه پرداخت کردید با کمی پی گیری باید مشکلتون قابل حل باشه .
اگه امکانش براتون وجود داره برید سازمان سنجش و بازم بپرسید .
من حاضرم شهریه بدم ولی نوشته روزانه ها فقط میتونن بین الملل و مازاد شرکت کنن !! یا نه منظورش با ارشدا بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)