خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

داور جنجالی بازی ایران و آرژانتین: ایرانی ها فرهنگ ندارند! !

بیش از یک سال از بازی ایران و آرژانتین در جام‌ جهانی‌ ۲۰۱۴ می‌گذرد؛ دیداری که هنوز هم خیلی‌ها معتقدند حق ایران در آن شکست نبود.

در آن مسابقه حساس که مسی و دوستانش ۹۰ دقیقه هرچه زدند به در بسته خورد (مسی در دقیقه ۹۲ با یک شوت دیدنی دروازه حقیقی را باز کرد) داور صربستانی در اشتباهی فاحش خطای مسلم مدافع آرژانتین روی اشکان دژاگه، مهاجم تیم ‌ملی کشورمان را در محوطه جریمه اعلام نکرد و به عقیده کارشناسان یک ضربه پنالتی را از ایران گرفت. او همچنین در چندین مورد با قرار گرفتن در مسیر توپ مانع ارسال پاس‌های بازیکنان ایران شد.

آن زمان فدراسیون فوتبال کشورمان در نامه‌ای رسمی به قضاوت داور بازی واکنش نشان داد و با کمک سفارت ایران در برزیل شکایتی را تنظیم و به فیفا ارسال کرد. حرف هم این بود که این داور صربستانی حق یک ملت را ضایع کرده است.
      اما دقایقی پس از اینکه آرژانتین – ایران را شکست داد بعضی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به صفحات شخصی مازیچ حمله کرده و انواع و اقسام توهین‌ها را نثار قاضی این میدان کردند. در کمتر از چند ساعت صفحات او پر شده بود از پیام‌های ایرانی‌ها؛ پیام‌هایی که حاوی مطالب خوبی نبود و بیشتر فحش و ناسزا بود.
      با گذشت بیش از یک سال از این اتفاق مازیچ اما قرار است تمام توهین‌هایی که به او شده است را در قالب یک کتاب بنویسد و منتشر کند!
      ماجرا از جایی شروع شد که شاهمیری داور بین‌المللی والیبال ایران به صربستان سفر می‌کند. در این سفر او به صورت اتفاقی داور بازی ایران و آرژانتین را در سالن ملاقات می‌کند که مازیچ وقتی می‌فهمد شاهمیری ایرانی است از او چند سؤال می‌کند. “شما مدرسه دارید؟ دبیرستان دارید؟ دانشگاه دارید؟”
      وقتی او پاسخ مثبت شاهمیری را می‌شنود دیگر چیزی نمی‌گوید و دوباره فردا سؤال‌های جدیدی را از داور ایرانی می‌کند و می‌گوید:”شما فرهنگ دارید؟ ادب دارید؟”
      او باز هم وقتی با این پاسخ شاهمیری روبه‌رو می‌شود برگه‌هایی به قطر تقریبی ۳۰ سانتی‌متر را نشان شاهمیری می‌دهد و به او می‌گوید: “تمام این برگه‌ها توهین‌هایی است که ایرانی‌ها به من در صفحات مجازی مختلف کرده‌اند. من دادم این برگه‌ها را برایم ترجمه کرده‌اند. متأسفانه خیلی از آنها توهین به من و خانواده‌ام است. همه این برگه‌ها را نگه داشته‌ام تا پس از دوران حرفه‌ای و زمانی که بازنشسته شدم این توهین‌ها را در قالب یک کتاب منتشر کنم!

پ.ن : ایشون هم فهمیدند که ما چقد بی فرهنگیم ...

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خو والا پدر مادرش چکار کردن که میبندیم به فحش پدر مادر و ناموس
      مشاور

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

جان من فقط اون گرازو ببینین اونجا

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خودشون لق دهنشون mother...
      تو خیلی از سریالا میبینیم بچه به باباش میگه F U
      حالا آدم شدن
      اون کتابم ننگیه واسه خونواده ی خودش

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط black نمایش پست ها
      خودشون لق دهنشون mother...
      تو خیلی از سریالا میبینیم بچه به باباش میگه f u
      حالا آدم شدن
      اون کتابم ننگیه واسه خونواده ی خودش
      مگر شما haram zadeنگفتین ؟
      برو به جهنم نمیگین ؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعضی صرب ها کماکان با مسلمون ها مشکل دارن ...

شروع ماجرا از خودش بود ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بعضی صرب ها کماکان با مسلمون ها مشکل دارن ...

شروع ماجرا از خودش بود ...
      مگر صربیه ؟

8. Top | #8
      x 3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      باز دعوای جهان سومیها چیز لق داور بازی

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      مگر صربیه ؟
      بله صربه ...

البته ما هم به شدت مقصریم ... واقعا متاسفم که یه عده واسه خندیدن یا چیز های دیگه این طور فرهنگ ایرانی رو زیر سوال می برند ...

فرهنگ اصیل ما رو هیچ کشوری به خواب شبش هم نمی تونه ببینه اون وقت اینا فرهنگ ما رو طوری جلوه می دن که بعضی ها فکر می کنن فرهنگ ما مثل فرهنگ غرب وحشیه !!!

فقط می تونم بگم متاسفم

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بله صربه ...

البته ما هم به شدت مقصریم ... واقعا متاسفم که یه عده واسه خندیدن یا چیز های دیگه این طور فرهنگ ایرانی رو زیر سوال می برند ...

فرهنگ اصیل ما رو هیچ کشوری به خواب شبش هم نمی تونه ببینه اون وقت اینا فرهنگ ما رو طوری جلوه می دن که بعضی ها فکر می کنن فرهنگ ما مثل فرهنگ غرب وحشیه !!!

فقط می تونم بگم متاسفم
      بهتره که به تاریخمون نگاه نکنیم...جز بی فرهنگ ترین جوامه امروزیم...حالا در طول تاریخ این برعکس بوده جداست..حرف حرف الانه...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      بهتره که به تاریخمون نگاه نکنیم...جز بی فرهنگ ترین جوامه امروزیم...حالا در طول تاریخ این برعکس بوده جداست..حرف حرف الانه...
      اتفاقا باید به تاریخمون نگاه کنیم و خجالت بکشیم و ببینیم که چی شده که به این روز افتادیم ...

تاریخ ما بخش عمده ای از هویست ما رو تشکیل میده و هویت ما با فرهنگمون بی ارتباط نیست ...

ما از یه طرف ایرونی هستیم و از یه طرف دیگه مسلمان ... الان باید فرهنگمون توی جهان زبانزد باشه ولی ...

وجدان کاری یک ژاپنی که اصولا یا دین نداره یا در بهترین شرایط مسیحی یا پیروی آیین شینتوئه از مسلمونی که معتقده باید نون حلال ببره واسه خانوادش بیشتره ... ایراد کار کجاست

؟؟؟

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اتفاقا باید به تاریخمون نگاه کنیم و خجالت بکشیم و ببینیم که چی شده که به این روز افتادیم ...

تاریخ ما بخش عمده ای از هویست ما رو تشکیل میده و هویت ما با فرهنگمون بی ارتباط نیست ...

ما از یه طرف ایرونی هستیم و از یه طرف دیگه مسلمان ... الان باید فرهنگمون توی جهان زبانزد باشه ولی ...

وجدان کاری یک ژاپنی که اصولا یا دین نداره یا در بهترین شرایط مسیحی یا پیروی آیین شینتوئه از مسلمونی که معتقده باید نون حلال ببره واسه خانوادش بیشتره ... ایراد کار کجاست

؟؟؟
      منم همینو میگم دیگه....ایراد کار الانه....الانی که جز بی فرهنگ ترین ملل جهانیم...من که نگفتم تاریخمون بده...میگم تاریخمون درخشانه ولی الان چی؟بحث بحث حاله ..نه گذشته...الان رو دریابیم...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      منم همینو میگم دیگه....ایراد کار الانه....الانی که جز بی فرهنگ ترین ملل جهانیم...من که نگفتم تاریخمون بده...میگم تاریخمون درخشانه ولی الان چی؟بحث بحث حاله ..نه گذشته...الان رو دریابیم...
      من هم نگفتم شما گفتین تاریخمون بده ولی فرهنگ ما تا حدودی تابع تاریخمونه که متاسفانه داریم می زنیم تو برجکش ... یکی از دلایلش هم خیلی مشخصه ؛ تربیت خانوادگی !!!

وقتی یه بچه فحش میده یا چیزی رو بدون اجازه بر می داره یا بی تربیتی می کنه والدینش بجای این که با روش درست بچه شو به راه درست بیاره با یه خنده و توجیه مسخره ی (( بچست

دیگه )) یا (( بچست نمی فهمه )) خیلی ساده از کنار ماجرا رد می شن ...

و ده ها دلیل دیگه ...

این قصه سر دراز داره سعید ... بهتره سرش بحث نکنیم چون موضوع عمیقیه ...

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله صربه ...

فقط می تونم بگم متاسفم
      مهم اینه که الان چی هستیم جزو بی فررهنگ ترینا هستیم تو ادامه همین تاپیک پستی رو میزارم که تو فرودگاه به روبرتو کارلوس قبل ورودش به ایران واسه بازی ستارگان بهش پس گردنی میزنند آره اینه فرهنگ اصیله ما ؟ .. حالا اون چقد شعور و فرهنگ داره به روی خودش نیاورده ولی ما ؟ ویا هزاران مورد دیگه

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینم از فرهنگ ما طرف سر پس گردنی زدن به روبرتو کارلوس شرط بندی کرده و بهش پس گردنی زده .. اینم از فرهنگ غنی امروز ما

متن خبر :

شبی که کارلوس و سالگادو به تهران آمدند، در فرودگاه امام (ره) اتفاق تلخی افتاد و یک نفر در میان ازدحام جمعیت به روبرتو کارلوس پس‌گردنی زد.

اگرچه کارلوس اصلاً متوجه این حرکت نشد و ضربه‌ای که به پس سرش خورد را به حساب شلوغی گذاشت اما مأموران حراست شخصی که به ستاره برزیلی پس‌ گردنی زد را بازداشت کردند. به گفته عکاس حاضر در فرودگاه، این شخص در جواب سؤال مأموران فرودگاه که پرسیدند چرا این کار زشت را انجام دادی، گفت: می‌خواستم کاری کنم سر کارلوس مو دربیاورد.

شایعه شده طرف در همان محوطه فرودگاه باچند نفر شرط بسته بود به روبرتو کارلوس پس‌گردنی بزند.

لینک : ویدیو ورزش 3 – پس گردنی بی ادبانه به روبرتو کارلوس!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن