خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      توهمین انجمن چقد راحت بعضی کاربرابه دیگران توهین میکنناوناییم که به اون داوره چرت وپرت گفتن مثل همینان
      آدم باش همین

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      داوره چ بیکاریه....حالا پیگیری هم میکنه....البته اون کار خیلی زشت بوده ولی درمورد داوری خودشم ی کتاب بنویسه بد نیس
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      اینم از فرهنگ ما طرف سر پس گردنی زدن به روبرتو کارلوس شرط بندی کرده و بهش پس گردنی زده .. اینم از فرهنگ غنی امروز ما

متن خبر :

شبی که کارلوس و سالگادو به تهران آمدند، در فرودگاه امام (ره) اتفاق تلخی افتاد و یک نفر در میان ازدحام جمعیت به روبرتو کارلوس پس‌گردنی زد.

اگرچه کارلوس اصلاً متوجه این حرکت نشد و ضربه‌ای که به پس سرش خورد را به حساب شلوغی گذاشت اما مأموران حراست شخصی که به ستاره برزیلی پس‌ گردنی زد را بازداشت کردند. به گفته عکاس حاضر در فرودگاه، این شخص در جواب سؤال مأموران فرودگاه که پرسیدند چرا این کار زشت را انجام دادی، گفت: می‌خواستم کاری کنم سر کارلوس مو دربیاورد.

شایعه شده طرف در همان محوطه فرودگاه باچند نفر شرط بسته بود به روبرتو کارلوس پس‌گردنی بزند.

لینک : ویدیو ورزش 3 – پس گردنی بی ادبانه به روبرتو کارلوس!!!
      بله این مورد رو از قبل می دونستم ... متاسفانه فرهنگ ما داره با یه سیر وحشتناک نزول می کنه ولی هنوز هم تعداد کثیری از مردم ما فرهنگ غنی خودشون رو حفظ کردند ... چرا

به خاطر یه عده که فرهنگ استفاده ار نت رو ندارن باید این جور یه ملت بدنام بشن ؟؟؟

متاسفانه خیلی چیز ها هست که توی مملکت ما داره به راحتی قربانی میشه ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فیلم سیصد ؟! نه من ندیدم !

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من نظرات دوستانو نخوندم و میخوام نظر خودمو بگم...اگه تکراریه به بزرگیه خودتون ببخشید...
      ما یه زمانی جزو با فرهنگ ترین جوامع دنیا بودیم اما بعد حمله اعراب فرهنگمون به مرور زمان از بین رفت...
      الان جزو بی فرهنگترین هاییم...

6. Top | #21
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از لحاظ فرهنگ که خدایی داغونیم فرهنگ هیچی رو نداریم مثلا همین شبکه های اجتماعی یک نوعش که هجوم میبریم وکلی فحش نثار طرف میکنیم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن