اما کاش محاسباتی هم میزاشتین.خصوصا از نوع پیچیدش....!!!
There is enough light for one who wants to see
اول تشکر بابت این ازمون که واقعا سواد علمی بالای شما رو میرسونه. فقط چند تا پیشنهاد هم دارم:1-جلوی سوالات نام طراح نوشته بشه2-تعداد سوالات بیشتر بشه تا حق مطلب ادا بشه .3-ایده های جدید توی سوالات استفاده بشه مثل سوالات شمارشی
ضمنا منم حاضرم توی این حرکت خوب با دوستان سهیم بشم و براتون سوالات ناب بفرستم(طرح خودم کاملا مطابق کنکور ) اگر امکان داشت خوشحال میشم کمک کنم.لطفا اگر عزیزان استارتر مایل بودن پیغام بدن...
@ParsaYousefi @Black
ببخشید درگیر ثبت نام و ... بودم!!!(امضام!)
سوال1 گزینه 3؛ بقیه جمله ها تو کتابه
سوال2:گزینه 4 رو در کتاب درسی میبینید، گزینه1 هموره صحیح نیست، گزینه 2 هم واکنش های هسته ای، گزینه 3 هم فقط خواص شیمیایی
سوال3:سوال که ترکیبیه! گزینه4 درسته! فارادی بنزن رو کشف کرد، کلرو اتن هم در 5 ششیمی 2 میبینید:c2h3cl! در گزینه 1 برقکافتريال در گزینه 2 اسم نذاشت واسه الکتریسیته،گزینه 3 شیمیایی فقط!
سوال4:گزینه1، فکر میکنم فقط مورد 4 درست باشه! گزینه 2 قطعا نیست،کتاب درسی رو ببینین!، 3 هم که غلطه!
سوال5:گزینه2، تابلوئه که همواره غلطه! کتاب گفته معمولا، گزینه های دیگه هم سادن! 4 هم عالیه!
سوال6: کربن 3 ایزوتوپ داره اما 2 تاش پایدارن پس گزینه4 حوابه!
سوال7:گزینه2؛فرکانس کم یعنی طول موج بیشتر
سوال8:گزینه4،در 1 همه غلطه چون نباید خلا کامل باشه،در 2 هر ولتاژی غلطه، ولتاژ باید بالا باشه، 1/76 درسته نه 1/67!
سوال9:گزینه4!
سوال10:گزینه2!
توضیحات دو سوال اخر ساده بود!
ببخشید بابت تاخیر!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)