سلام
من امسال میرم سوم ولی به دلایلی تا الان هیچ کلاس زبانی نرفتم و سطحم هم متوسط به پایینه چه توصیه ای میکنید تا به یه درصد خوب تویه کنکور برسم ؟ از چه کتابی استفاده کنم بهتره ؟
سلام
من امسال میرم سوم ولی به دلایلی تا الان هیچ کلاس زبانی نرفتم و سطحم هم متوسط به پایینه چه توصیه ای میکنید تا به یه درصد خوب تویه کنکور برسم ؟ از چه کتابی استفاده کنم بهتره ؟
سلام
الزاما هرکس کلاس زبان رفته و حتی مدرک داره زبان کنکور رو بالا نمیزنه چون اغلب کلاسهای زبان مکالمه هستن و در مکالمه هم اغلب به گرامر توجه زیادی نمیشه ولی از لحاظ درک مطلب ودایره لغوی قوی هستن (اون هم نه همه).
برای کنکور اول طی دو یا سه روز خیلی خوب گرامر رو یک دور بخونین بعد شروع کنین به تست زدن و روزانه نیم ساعت یا یک ساعت(دوتا نیم ساعت) تست کار کنین .نیم ساعت مربوط به گرامر و لغت و نیم ساعت بعدی برای کلوز و ریدینگ.اگر هم دایره لغتتون ضعیفه با کتاب تیک8 وطبق الگو خودش روزانه لغت بخونین (30دقیقه قبل خواب)
موفق باشین.... .
کتاب هم نشر شبقره از دکتر کیاسالار یا مبتکران دکتر اناری ببینین با کدوم راحتتر هستین.
برای ریدینگ هم نترسیم از متن.
سلام دوست گرامی
یه نصیحت که خیلی جواب داره اگه می خوای دور و بر 50 بزنی :
1 . کتاب درسی رو مو به مو معنی کن ( حتی روی سئوالات رو )
2 . کتاب درسی رو مو به مو معن کن ( حتی روی سئوالات رو )
3 . کلماتی که معنی شو نمی دونی خط بکش
4 . خط کشی هاتو کاملا حفظ کن .
5 . آخر سر هم خط ویژه گاج رو کاملا ( تاکید می کنم ) بررسی کن .
مطمئنا بالای 50 می زنی
بیشتر رو لغات و درک مطلب کار کنید. بیشتر سوالا ازوناست
هرروز نیم ساعت براش کافیه (زمانش بستگی به خوده آدم داره)
گرامر هم خوب بخونید راحت میزنید
ومن الله توفیق
یه سوال
کتاب برای زبان چی بگیرم؟الان کتاب سوم و درک متن به زبان ساده شهاب اناریو دارم+تیک 8 گاج
زبانمم بد نیست الان زبانو بدون خوندن(حتی 1 دقیقه) حدود 70% میزنم(گزینه 2)
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
ویرایش توسط Mohammad. N : 14 شهریور 1394 در ساعت 03:52
برای حفظ کردن لغات بهتره از لایتنر استفاده کرد یا همین روش تیک ۸ ؟ چون تعداد لغات که بالا میره مدیریت لایتنر سخت میشه یکم
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)