به احتمال کم ادبیات یا مترجمی زبان انگلیسی علامه طباطبایی تهران
دانشگاه علوم پزشکی نا کجا اباد قبول شدم الان دارم میرم ثبت نام کنم
موفق یاشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
فیزیک مهندسی تبریز و مکانیک تهران جنوب
ما که امیدمون به خداس ولی امیدوارم مثل همیشه خرشانسیام کار کنه مواد صنعتی اصفهان قبول شم
You Can live your Dream
امیدوارم مهندسی شیمی کرمان در بیام( ایشالا میشه)
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
پزشکی البرز رشت ساری بابل گرگان...به ترتین علافه و اولویتم گفتم...ایشالا همون البرز میشه
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
پزشکی بابل(با احتمال کم مشهد)
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
طراحى صنعتى
بزار بقيشو فردا بگم
لامصب اين كنكور كارشناسى برعكسه كنكور ارشد يه جوريه كه واقعا آدم نمى تونه حدس بزنه شرايط قبولى رو
ولى در كل هرچه پيش آيد خوش آيد
ویرایش توسط lvloh3en : 14 شهریور 1394 در ساعت 10:19
من بارتبه6هزار فقط پزشکی تهران زدم))))))))))))))))))))))
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
من تقریبا دندون همـــــــــــــــــــــــ ـــــــه جا رو زدم
صفر نیس احتمال قبولیم اما باید معجزه شه
الان فقط منتظرم بیاد ببینم مردودم یا نه بشینم شروع کنم،خسته شدم از بلاتکلیفی ....
I KEEP DANCING ON MY OWN
سلام
منم احتمالا مدیریت مالی یا بازرگانی یا حسابداری تهران یا شهید بهشتی قبول میشم-اگه نشه اولویت بعدیم که مدیریت گیلان هست قبول میشم اگه خدا بخواد
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
به احتمال 90 % مردود
10% داروسازی
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)