خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 92
    1. Top | #46
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Penintent نمایش پست ها
      یا تاثیر معدل به کل حذف میشه و یا به وصورت عادلانه برگزار خواهد شد.....
      من نمیدونم ولی شاید یه روزی رفتم و ...
      کمر اون بی کله بی پدر مادر هیچی نداره.. رو که این طرح رو مطرح کرد از وسط(یکم بالاتر) نصف کردم!

تا اونجایی که من ربط داشت منم شرکت کردم! امروز رفتم تو وبسایت روحانی براش این رو نوشتم:
      کاش فریاد رسی بود!!!
      بیخیال!!
      از ما ک گذشت...

2. Top | #47
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      کمر اون بی کله بی پدر مادر هیچی نداره.. رو که این طرح رو مطرح کرد از وسط(یکم بالاتر) نصف کردم!

تا اونجایی که من ربط داشت منم شرکت کردم! امروز رفتم تو وبسایت روحانی براش این رو نوشتم:
      ای کاش حرفای منو مینوشتین که توی تاپیک"بالاخره تاثیر معدل باید حذف بشه "رو مینوشتین

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      خیلی واسم جالبه .. مسئولین به کدام ساز شما برقصند .. میان تاثیر میدن ناراحتین تاثیر نمیدن ناراحتین .. قانون میزارن واسه ترمیمش بازم ناراحتین موضعتونو مشخص کنید . نه اعصاب خودتونو بهم بریزید نه بقیه ... حالا اومدن یه چاره گذاشتن میخواین سر راه باشین .. والله صد سال سیاه هم بگین این تاثیر معدل زیاد میه کم نمیشه .. تازه میخوان یه قانون بزارن واسه چارش هوار راه انداختین خوب دوستان عزیز میدونیستید نهاییه و تاثیر داره میخوندید دیگه چرا حسرت و ناراحتی ؟ ..
      مثل اینکه کلا شما متوجه اصل قضیه نیستید...اگه عادلانه برگذار میشد اون موقع معدل بعضی ها کم میشد درست...

ولی عدالت کو؟؟

تو حوضه ی ما با جفت چشمای خودم میدیدم معلم برگه رو میگرفت از یکی وو میبرد به یکی دیگه میداد...حوضه ی ما سالن کنفرانس بود...جلوی مدیر تقلب میکردن...حتی نیم ساعت بیشتر از وقت امتحان مینشستن...

طرف از جلسه امتحان اومد بیرون(هم کلاسیم) گفت وااای فیزیکو 11 میشم..برگش تصحیح شد دید شده 17

با معلم فیزیکمون که قرار بود بره واسه تصحیح اعتراضا صحبت کرد..مشخصات برگشو داد نمرشو داد معلمم رفت دو نمره دیگه واسش اضافه کرد....حاااین طرف که 11 هم به زور میشد الان فیزیکو شده 19

این عدالته؟ ایا حق کسی که خوب درس خونده و معدلش بالا شده ضایع نشده؟؟؟؟

حیف...اینقد ازین جور مشکلا هست..از ماست که بر ماست

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آقا اینا چیه نوشتی.می نوشتی که طرح ترمیم امتحان نهایی رو زودتر اجرا کنه.
      یه چیز دیگه اصلاً غیرممکنه که بیان سوابق رو حذف یا کمتر کنن.تنها راه و چاره ترمیم نمرات نهایی است.

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.s نمایش پست ها
      آقا اینا چیه نوشتی.می نوشتی که طرح ترمیم امتحان نهایی رو زودتر اجرا کنه.
      یه چیز دیگه اصلاً غیرممکنه که بیان سوابق رو حذف یا کمتر کنن.تنها راه و چاره ترمیم نمرات نهایی است.
      چه فایده؟؟؟ ترمیم کنن که چی بشه؟؟ پس اونی که زحمت کشیده و 20 شده(20 حقیقی نه کشکی) چی میشه؟؟

یا بیان عادلانه برگذار کنن نهایی رو که اینقد تقلب نشه یا کلا برش دارن.....قانون ترمیم هم یه چیز کاملا چرتیه...

6. Top | #51
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR_KHD نمایش پست ها
      چه فایده؟؟؟ ترمیم کنن که چی بشه؟؟ پس اونی که زحمت کشیده و 20 شده(20 حقیقی نه کشکی) چی میشه؟؟

یا بیان عادلانه برگذار کنن نهایی رو که اینقد تقلب نشه یا کلا برش دارن.....قانون ترمیم هم یه چیز کاملا چرتیه...
      http:// قانون تاثیر معدل باید به کلی حذف شه بالاخرهمطالب این تاپیکو بخون ببین حرفت درسته یا نهhttp:// http://forum.konkur.in/thread30582.html
      ویرایش توسط Mr Sky : 13 شهریور 1394 در ساعت 22:44

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ببینید اصلاً اونا هیچ وقت به عقب برنمی گردن و اصلاً اصلاً هم دیگه عمراً حذفش کنن یا کمش کنن.خب اونی که 20 گرفته پس دیگه هیچ نگرانی نداره از سوابق تحصیلی و استرسش کمتر میشه و تمرکزش رو کنکوره.این طرح برای ترمیم نمرات پایینه نه بالا یعنی طرف نمیتونه مثلاً از 10 بشه 20.

8. Top | #53
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ببینید اصلاً اونا هیچ وقت به عقب برنمی گردن و اصلاً اصلاً هم دیگه عمراً حذفش کنن یا کمش کنن.خب اونی که 20 گرفته پس دیگه هیچ نگرانی نداره از سوابق تحصیلی و استرسش کمتر میشه و تمرکزش رو کنکوره.این طرح برای ترمیم نمرات پایینه نه بالا یعنی طرف نمیتونه مثلاً از 10 بشه 20.
      خواهیم دیدکه حذف میشه

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      خواهیم دید
      اونا همش دارن در مورد حذف کنکور و افزایش حرف میزین دوماً اینطوری که حق کنکوری های 93و94 ضایع میشه سوماً طرح ترمیم مثل امتحان شهریور می مونه یعنی فرصت جبرانه.نه چیز دیگه

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      http:// قانون تاثیر معدل باید به کلی حذف شه بالاخرهمطالب این تاپیکو بخون ببین حرفت درسته یا نه
      لینک مشکل داره ولی فک کنم بدونم چیه..منم میگم که باید حذف شه یا اگه برگذار میشه عادلانه باشه

خب اونی که 20 حقیقی شده باید از لحاظ سوابق تحصیلی از بقیه جلوتر باشه..نه اینکه فرصتی باشه تا اینکه بقیه هم بیان معدلو ترمیم کنن و 20 بشن..خب اگه این قانون به امسال برسه منم میشینم میخونم بقیرو 20 میگیرم...
      در کل تو زمینه تاثیر معدل هرکاری کنن یه عده سود میبرن یه عده هم ضرر میکنن....کلا از پایه غلطه..باید امسال تاثیرشو بردارن(عاقلانه ترین کار) و اگه هم میخوان برای 96 تاثیر معدل بزارن امتحان نهایی رو خوب و عادلانه برگذار کنن

11. Top | #56
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amoo نمایش پست ها
      یک لحظه فقط فک کن موقع امتحانات یک اتفاقی واست نتونسی درس بخونی بعد معدلت خراب بشه فقط یک لحظه . حالا فک کن با این معدل می خوای کنکور بدی و تاثیرش 25 درصده و خیلیا ضربه خوردن از این معدل و ایندشون خراب شده . و این عذابود تا روز اخر کنکور باید بکشی که خیلیا به خاطر معدل ازت جلو ترن .
      شما حتما از این قضیه سود بردید که دارید این حرف و می زنید .
      نگاه کن اول مسولان میگن می خوایم طرح ترمیم معدل بزاریم واسه کسایی که معدلشون خراب کردن بچه ها این همه خوشحالی کردن و امید پیدا کردن بعد دوههفته یکی میاد میگه طرح به امسال نمی رسه که معلوم نیس از حرفش امسال منظورش 1394 یا هست 1395 . مبهم میگه اینم باید رفع ابهام کنیم !! حالا ما این وسط شدیم موش ازمایشگاهی !
      حالا من به درک که مشکل داشتم اونیی که سال 90 کنکور داده و می خواد الان کنکور بده اون چه گناهی کرده !! ؟
      یا اونایی که سرجلسه تقلب کردن یا سوالا رو خریدن اونا چی ؟
      یا تصیحیح تصحیح کننده ها که واقعا حرفی ندارم چی بگم ازشون !
      دوست عزیز بله حرف شما درسته تا الان چاره چاره میکردیم که وای اگه نهاییو خراب کردیم چیکار کنیمو و اگ مشکل داشتیم نتونستیم بخونیم واسه نهاییو بد شدیم چیکار کنمی .. خوب الان که چاره گذاشتن چرا مخالفت میکنین ؟ الان که تازه دارن قانونی براش میزنن چرا باید سر راهش باشیم مگه به قول شما دنبال راه چاره نیستیم خب دوست عزیز شما نتونستی بخونی بهتون ظلم شد خب ولی چرا دوست داری به بقیه هم ظلم بشه بزار بقیه استفادشونو ببرن ...

12. Top | #57
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مثل اینکه کلا شما متوجه اصل قضیه نیستید...اگه عادلانه برگذار میشد اون موقع معدل بعضی ها کم میشد درست...

ولی عدالت کو؟؟

تو حوضه ی ما با جفت چشمای خودم میدیدم معلم برگه رو میگرفت از یکی وو میبرد به یکی دیگه میداد...حوضه ی ما سالن کنفرانس بود...جلوی مدیر تقلب میکردن...حتی نیم ساعت بیشتر از وقت امتحان مینشستن...

طرف از جلسه امتحان اومد بیرون(هم کلاسیم) گفت وااای فیزیکو 11 میشم..برگش تصحیح شد دید شده 17

با معلم فیزیکمون که قرار بود بره واسه تصحیح اعتراضا صحبت کرد..مشخصات برگشو داد نمرشو داد معلمم رفت دو نمره دیگه واسش اضافه کرد....حاااین طرف که 11 هم به زور میشد الان فیزیکو شده 19

این عدالته؟ ایا حق کسی که خوب درس خونده و معدلش بالا شده ضایع نشده؟؟؟؟

حیف...اینقد ازین جور مشکلا هست..از ماست که بر ماست
      بله حرف شما درسته تقلب هم میشه امتحانات قبلش خریده هم میشه ولی ما نباید اینارو بهونه کنیم و سرمون تو کار خودمون باشه .. اعتراض میکنی که تقلب میکنه خب بزار تقلب بشه سرنوشتی کسی که تقلب میکنه تو نهایی تو کنکور هم معلومه خدا خودش بزرگه نمیزاره حق کسی ضایع شه اینو مطمئن باش حاجی ...

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لینک مشکل داره ولی فک کنم بدونم چیه..منم میگم که باید حذف شه یا اگه برگذار میشه عادلانه باشه

خب اونی که 20 حقیقی شده باید از لحاظ سوابق تحصیلی از بقیه جلوتر باشه..نه اینکه فرصتی باشه تا اینکه بقیه هم بیان معدلو ترمیم کنن و 20 بشن..خب اگه این قانون به امسال برسه منم میشینم میخونم بقیرو 20 میگیرم...
      در کل تو زمینه تاثیر معدل هرکاری کنن یه عده سود میبرن یه عده هم ضرر میکنن....کلا از پایه غلطه..باید امسال تاثیرشو بردارن(عاقلانه ترین کار) و اگه هم میخوان برای 96 تاثیر معدل بزارن امتحان نهایی رو خوب و عادلانه برگذار کنن
      اونی که 20 شده خوشحال به حالش ولی اگه نگرانه بقیه بهش برسن و اونا هم 20 بشن.75% کنکوره بشینه بخونه که از اونی که ترمیم میخواد بکنه 20 بشه بهتر بشه وخیالش راحت بشه.اگه واقعاً میخواد کسی رتبه1 بشه باید هم25%نهایی و هم 75%کنکور بگیره که خیالش راحت باشه دیگه هیچ کس جلوتر از من نیست و قرارنباشه بگه من 25%رو گرفتم پس دیگه با درصدای کمتری هم 1 میشم.به این میگن بی عدالتی.پس بهترین راه ترمیم معدله که حداقل یه نفر مثلاً از 12 برسه 16 یا18 که دیگه حرص نخوره.
      ویرایش توسط reza.s : 13 شهریور 1394 در ساعت 23:10

14. Top | #59
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو ایران کی ب کسی ظلم نشده ک این بار دوم باش ؟؟؟

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

15. Top | #60
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      http://forum.konkur.in/thread30582.htmlاصلا بحث تقلب نیست..از دوستان خواهش میکنم به مطالب این تاپیک دقت کنن.........متاسفانه این بحث تقلب شده بهونه ای حتی برای حذف نشدن قانون معدل ...باید به دلایل منطقی تر توجه کرد

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن