خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 92
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه عزیز من شما ها اشتباه میکنید مثلا منی که نشستم از اول سال مثل ... درس خوندم و شماها که رفتید بازی و ول معطلی و.. ایا باید تو کنکور یه جور به حساب بیایم و سطحمون برابر باشه مسولین این کارو کردن تا کسی بتونه دانشگاه خوب قبول بشه که لیاقتشو داشته باشه نه هر الواتی بره بشینه دانشگاه تهران و شریف در ضمن به نظر من باید از سال های اینده این تاثیر رو بذارن از اول دبیرستان تا همه از اون موقع درست وحسابی درس بخونن و سال اخری نباشن

البته ببخشید من نمیخواستم به کسی توهین کنم و منظورمن هم شخص خاصی نبود فقط در مجموع صحیت کردم لطفا کسی دلخور نشه
      هر چی خدا بخواد

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      نه عزیز من شما ها اشتباه میکنید مثلا منی که نشستم از اول سال مثل ... درس خوندم و شماها که رفتید بازی و ول معطلی و.. ایا باید تو کنکور یه جور به حساب بیایم و سطحمون برابر باشه مسولین این کارو کردن تا کسی بتونه دانشگاه خوب قبول بشه که لیاقتشو داشته باشه نه هر الواتی بره بشینه دانشگاه تهران و شریف در ضمن به نظر من باید از سال های اینده این تاثیر رو بذارن از اول دبیرستان تا همه از اون موقع درست وحسابی درس بخونن و سال اخری نباشن

البته ببخشید من نمیخواستم به کسی توهین کنم و منظورمن هم شخص خاصی نبود فقط در مجموع صحیت کردم لطفا کسی دلخور نشه
      -استرس سر کنکور
      رد کردن این موضوع:تو امتحان نهایی باید حدود 10 بار بریم سر جلسه امتحان و نکته مهم تر اینکه اگه حتی سر یه امتحان استرس بگیریم و امتحانمون خراب بشه باید قید تحصیل رو کامل زد چون با این وضعیتی که داره پیش میره اگه معدل حتی زیر 19.50 بشه دیگه طرف بد بخته حالا ب نظرتون اینکه آدم سر یک آزمون استرس بگیره بیشتره یا 10 آزمون که نباید زیر 20 اورد"تازه ممکن سال های دیگه اضافه بشن و این تعداد به 30 تا برسه.....تاکید میکنم با این وضعیتی که داره پیش میره نمره زیر 20 یعنی افتضاح
      2-رقم خوردن سرنوشت تو چند ساعت
      رد کردن این موضوع:آیا احتمال اینکه یه شب یا یک روز برای آدم اتفاق بدی بیفته بیشتر یا یک ماه طاقت فرسا که 10 بار بای امتحان بدیم"تا کرد دوباره دارم که حتی یه امتحان رو خراب کنی کارت تمومه با توجه آمار معدل ها
      3-هزینه های زیادی که صرف کلاس های آموزشی و مشاوره های بیخود میشه
      رد کردن این موضوع:به این فک کردین که این هزینه ها و کتاب های مختلف دوباره و این بار در قالب امتحانات نهایی پدیدار میشن اونم چندین برابر تازه اگه امتحانات سخت بشه که دیگه واويلا
      اما حلا معایب تاثیر معدل
      1_امتحانات یکسان نیستند..یه نفر شهریور امتحان داده یه نفر خرداد یه نفر دی ماه. ..تازه خیلی ها هم که اصلا دیپلم سال قبل رو دارن...به این ترتیب اصلا مقایسه خوب و عادلانه ای بین داوطلبین برقرار نمیشه
      2_تقلب
      فقط اینو بگم که من تو امتحان نهایی زبان 18.50 نمره تقلبی به دوستم دادم....دیگه حرفی ندارم...."دوستان مجلسی میگن که این موضوع حل میشه...اما به قیمت بد بخت شدن دانش آموز های چند سال....که البته اصلا نمیشه هم"خیلی خوب حرف میزنن"
      3_نبود فرصت جبران....
      حتی با تصویب طرح ترمیم معدل بازم واقعا سخته چون شرایط امتحان نهایی زمین تا آسمون با کنکور فرق داره
      4_سلیقه ای تصحیح کردن برگه ها....که این اصلا قابل درست شدن نیست
      5_بد بودن دانش آموز تو یه درس باعث نابودی آیندش میشه

اینو بخون کافیه

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اصلاً شاید طرح ترمیم معدل تو خرداد95 اجرا بشه.هنوز هیچی معلوم نیس اصلاً خبر قطعی نیس که نمیشه یا میشه؟

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      خوب دوست عزیز به شما ظلم نشده اگه ظلم واقعی باشه به کنکوریای 93 ظلم شد که نهایی رو دادن و روحشونم خبر نداشت که تاثیرش میدن .. تو این قضیه خود شما مقصر هستید که نخوندید وخراب کردید حالا به هر دلیلی دوست عزیز لطفا تقصیر رو گردن بقیه نندازید و نگین که بهتون ظلم شده چون میدونستین که این امتحانا تاثیر داده میشه و باید براش زحمت کشید ..
      دقیقا ظلم واقعی فقط به کنکوریهای 93 بود
      94 95 تا الا اخر همه میدونستن و میدونن که معدل براشون تاثیر داره
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      خوب دوست عزیز به شما ظلم نشده اگه ظلم واقعی باشه به کنکوریای 93 ظلم شد که نهایی رو دادن و روحشونم خبر نداشت که تاثیرش میدن .. تو این قضیه خود شما مقصر هستید که نخوندید وخراب کردید حالا به هر دلیلی دوست عزیز لطفا تقصیر رو گردن بقیه نندازید و نگین که بهتون ظلم شده چون میدونستین که این امتحانا تاثیر داده میشه و باید براش زحمت کشید ..
      دوست من شما اشتباه میکنین. من دیپلم 92 هستم و اخبار و سایت های خبرگذاری اعلام کرده بودن که از سال 93 تاثیر معدل مستقیم هستش.
      ما هم کاملا خبر داشتیم

6. Top | #21
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      دوست من شما اشتباه میکنین. من دیپلم 92 هستم و اخبار و سایت های خبرگذاری اعلام کرده بودن که از سال 93 تاثیر معدل مستقیم هستش.
      ما هم کاملا خبر داشتیم
      ببخشید تو کدوم اخبار گفته بود؟ بعدشم اخبار در صدا سیما فقط جنبه گزارش داره نا تاکید یا اجرا!!
      اگر چیزی عملی بود باید از قبل امتحانا اعلام میکردن نه اینکه تازه 26شهریور 92 این طرح تصویب بشه
      یعنی حتی بعد از امتحانای شهریور!!
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ما هم کاملا خبر داشتیم
      خیلیام هستن که به اخبار و اینا دسترسی ندارن و اطلاع نداشتن ... حتی همین انجمن کسایی هستن که نهایی دادنو نمیدونستن بعدن تاثیرش میدن .. میتونین بپرسین از 93 یی های انجمن

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.nikhalat نمایش پست ها
      ببخشید تو کدوم اخبار گفته بود؟ بعدشم اخبار در صدا سیما فقط جنبه گزارش داره نا تاکید یا اجرا!!
      اگر چیزی عملی بود باید از قبل امتحانا اعلام میکردن نه اینکه تازه 26شهریور 92 این طرح تصویب بشه
      یعنی حتی بعد از امتحانای شهریور!!
      بفرمایید این لینک که تاریخش مال آذر ماه 92 هست:
      معدل روی نتیجه کنکور اثر خواهد گذاشت یا خیر؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK
      به هر حال معدل کم نتیجه کم کاری خودمون هست نه چیز دیگه

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بفرمایید این لینک که تاریخش مال آذر ماه 92 هست:
      معدل روی نتیجه کنکور اثر خواهد گذاشت یا خیر؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK
      به هر حال معدل کم نتیجه کم کاری خودمون هست نه چیز دیگه
      در مورد خبر بازم حرف اولم رو میزنم خبر چه مکتوب چه شنیداری و... رسمیت نداره!
      اما حرفا شما که دلیل معدل کم خود ما هستیم کاملا درسته و ...
      حرف حساب جواب نداره
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amoo نمایش پست ها
      تاثیر معدل !! چرا فقط واسه این 3 سال تاثیر معدل باشه و و بچه های این 3 سال ضربه بخورن از معدل و ایندشون خراب بشه !!!!!!!!!! خوش به حال کنکوریای 96 که ترمیم معدل دارن و حتی با خراب کردن نهایی امسالم می تونن جبرانش کنن . ولی ما این وسط به خاطر ندونم کارایی این اقایون مسول نابود شدیم . واقعا از هیچدومشون نمی گذرم !!!!!!!!!!!!!
      وقتی 99% بر سر 1% تو ایران حکم فرمایی کنن همین میشه
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      دیپ مجدد کار رو درست میکنه
      دیپپ مجدد از یه رشته دیگه کجا...ترمیم دیپ رشته خودت خودت کجا...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقن خیلی مزخرفه این طرح

طرح خوبه ولی باید از همون سال 93 که تاثیر نهایی ها تو کنکور قابل توجه شد این طرحو میذاشتن نه الان! اگه تو این سه سال این طرح نبود از الان به بعدم نباید باشه

ولی این طرح از یه طرفم باعث میشه بعضیا شل بگیرین سر نهایی ها با امید اینکه خراب کردمم عب نداره یه دفه دیگه هس

خدایی اصن قابل مقایسه نیس یکی کلی زحمت میکشه موقع نهایی ها تواون فشار و استرس و وقته تنگ و یشت سرهم میده امتحانا رو اون امتحانایه اخر چهقد فشار میا به ادم بعدش اگه خدایی نکرده نمره کم میشد کلی خودخوری که تو کنکورم تاثیر داره بدبخت شدم و فلان و اینا ...

یکی هم ریلکس بخونه اصن یه امتحان نخونه و وقت اونو بذاره برا امتحان بعدترش ....

البته اینا همشون یه شرایطن اونی که بخونه و زحمت رو بکشه نتیجه رو میگیره حالا چه شراطش سختر بوده باشه چه بهتر بوده باشه و اینکه اصل کار کنکوره

می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم

نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال

می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند

آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند

...

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      تنها کاری که از دست من برمیومد این بود که رفتم تو پیج اینستای رییس جمهور و مشکلمو نوشتم.
      حالا یا میخونن یا نمیخونن حداقل میدونم حرفمو گفتم.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jimnana نمایش پست ها
      واقن خیلی مزخرفه این طرح

طرح خوبه ولی باید از همون سال 93 که تاثیر نهایی ها تو کنکور قابل توجه شد این طرحو میذاشتن نه الان! اگه تو این سه سال این طرح نبود از الان به بعدم نباید باشه

ولی این طرح از یه طرفم باعث میشه بعضیا شل بگیرین سر نهایی ها با امید اینکه خراب کردمم عب نداره یه دفه دیگه هس

خدایی اصن قابل مقایسه نیس یکی کلی زحمت میکشه موقع نهایی ها تواون فشار و استرس و وقته تنگ و یشت سرهم میده امتحانا رو اون امتحانایه اخر چهقد فشار میا به ادم بعدش اگه خدایی نکرده نمره کم میشد کلی خودخوری که تو کنکورم تاثیر داره بدبخت شدم و فلان و اینا ...

یکی هم ریلکس بخونه اصن یه امتحان نخونه و وقت اونو بذاره برا امتحان بعدترش ....

البته اینا همشون یه شرایطن اونی که بخونه و زحمت رو بکشه نتیجه رو میگیره حالا چه شراطش سختر بوده باشه چه بهتر بوده باشه و اینکه اصل کار کنکوره
      یعنی من که سه سال پشت کنکورم بخاطر تاثیر معدل و سال 91 دیپلم گرفتم حقم نیست دوباره امتحان بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      شما هم برید تو پیجشونو اعتراضتونو بگید

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن