خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 57
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببین بذار یه حقیقتو بهت بگم..تو داری همه ی اینارو بهانه میکنی که درس نخونی...هر روز یه تاپیک جدید و همون حرفا...

قصد بدی ندارم ولی بیدار شو...تو خواب نیستی فقط خودتو زدی بخواب...دبیگه همه میدونن که این منابع عالین....

یه راهکارم بهت میگم...ببین بچه ها میگن فلان کتاب عالیه...تو هم نداریش...صبر میکنی که بیاد...مثلا یک هفته صبر میکنی..چرا؟چون وسواس داری..میخوای بهترین منبع رو داشته باشی...ولی بذار یه چیزی رو بهت بگم..اینجوری فقط و فقط وقتت تلف میشه و به جایی نمیرسی....وقتتو که ازت نگرفتن...ازش درست استفاده کن..ببین تو درساتو بخون...کتابایی که داری و عالی هستنو تمومشون کن...بعدا ایشالا بقیرم میگیری دیگه...

داداش من دوست دارم تمام منابعم را انتخاب کنم و بدانم که چه قدر زمان برای خواندنشان دارم نه اینکه استرس داشته باشم که اگر وقت نشد منبع بهتری را کار کنم چه کنم و ....
      میخوام تمام منابعم را انتخاب کنم و دیگر در تاپیک ها شرکت نکنم

2. Top | #17
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من می تونم بگم به جرئت امسال دارم زیر نظر بهترین دبیرای تهران درس می خونم ولی خدا شاهده که اگه من به صرف اون چیزایی که دبیر میگه تو ازمونا شرکت میکردم به هیچ نتیجهای نمی رسیدم . مثل درس ریاضی که اونچیزی که دبیر ما به عنوان جزوه میگه عینا تو درسنامه ی مهر و ماه و خیلی سبزم هست . و من بدوم زدن تست این دو تا کتاب چهل پنجاه بودم ولی با زدنش الان درصدام نوده و یا صد
      اگه منابع خوب و درستی انتخاب کنین و همونو کامل تا اخر پیش برین و از این شاخه به اون شاخه نپرین بهتون قول میدم با پشتکار راحت زیر پونصد رو میارین

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      وسواس داشته باشین نه قبل کنکور میتونین موفق بشین نه بعد کنکور در دانشگاهتون موفق منیشین.
      باید به متخصص اعصاب مراجعه کنین تا داروهایی نظیر سرترالین و فلوکستین و ... بهتون بده

یا اسطقودوس

سرترالین و فلوکستین

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آ
      نقل قول نوشته اصلی توسط ngn نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      من می تونم بگم به جرئت امسال دارم زیر نظر بهترین دبیرای تهران درس می خونم ولی خدا شاهده که اگه من به صرف اون چیزایی که دبیر میگه تو ازمونا شرکت میکردم به هیچ نتیجهای نمی رسیدم . مثل درس ریاضی که اونچیزی که دبیر ما به عنوان جزوه میگه عینا تو درسنامه ی مهر و ماه و خیلی سبزم هست . و من بدوم زدن تست این دو تا کتاب چهل پنجاه بودم ولی با زدنش الان درصدام نوده و یا صد
      اگه منابع خوب و درستی انتخاب کنین و همونو کامل تا اخر پیش برین و از این شاخه به اون شاخه نپرین بهتون قول میدم با پشتکار راحت زیر پونصد رو میارین
      ممنونم . من دنبال یه لیست کاملم که بدانم تا اخر چه چیزهایی باید بخوانم و وقتم را تنظیم کنم با توجه به اینکه هر روز یک انتشاراتی کتاب جدید میده بیرون و ادم وسوسه میشه بخره . خصوصا در درسهای زیست و شیمی

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط patrik نمایش پست ها
      آ

ممنونم . من دنبال یه لیست کاملم که بدانم تا اخر چه چیزهایی باید بخوانم و وقتم را تنظیم کنم با توجه به اینکه هر روز یک انتشاراتی کتاب جدید میده بیرون و ادم وسوسه میشه بخره . خصوصا در درسهای زیست و شیمی
      مشکل شما معدل و معلم خوب و منابع و ... نیست ! شما نمیخواید درس یخونی ! همین ! شما به قول یکی از مشاورهای برتر شما با بد ترین منبع هم میتونی درصد خوب بیاری ولی وقتی نمیخوای درس یخونی و وقتت رو بذاری هیچکس نمیتونه کمکت کنه !
      موفق باشی

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

اگه منابع خوب و درستی انتخاب کنین و همونو کامل تا اخر پیش برین و از این شاخه به اون شاخه نپرین، بهتون قول میدم با پشتکار راحت زیر پونصد رو میارین

7. Top | #22
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      ببینین تو هر درس یه سری منابع هستن که شناخته شدن و امتحانشونو پس دادن . اگه قرار باشه شما هر چی کتاب تو بازاره بخونی که وقت نمیکنی . تازه خیلی از همون منابع معروف هستن که بعضیا باهاشون نمی تونن ارتباط برقرار کنن . این کار شما فقط اتلاف ما و زمانهو در نهایت نتیجه نگرفتن . اگه دوست دارین منابع زیادی رو مطالعه کنین عیبی نداره . پس سعی کنین منبعی که انتخاب می کنین رو سریع تموم کنین البته با کیفیت نه هول هولی و بعدش برین سراغ منبع دیگه .
      باور کنین نود درصد منابع اصلا مشابه هم هستن و تکرار سوالای سراسری و سنجش هستن . اون سوالای تالیفی به درد بخور فقط تو یکی دوتا کتاب پیدا میشه که کاملا هم معروفن . مثلا شیمی مبتکران و زیست الگو و خیلی سبز . پس شما با در دست داشتن اصلی ترین کتاب تو هر مبحث به سادگی می تونین به درصد بالای میانگین برسین .

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببین بذار یه حقیقتو بهت بگم..تو داری همه ی اینارو بهانه میکنی که درس نخونی...هر روز یه تاپیک جدید و همون حرفا...

قصد بدی ندارم ولی بیدار شو...تو خواب نیستی فقط خودتو زدی بخواب...دبیگه همه میدونن که این منابع عالین....

یه راهکارم بهت میگم...ببین بچه ها میگن فلان کتاب عالیه...تو هم نداریش...صبر میکنی که بیاد...مثلا یک هفته صبر میکنی..چرا؟چون وسواس داری..میخوای بهترین منبع رو داشته باشی...ولی بذار یه چیزی رو بهت بگم..اینجوری فقط و فقط وقتت تلف میشه و به جایی نمیرسی....وقتتو که ازت نگرفتن...ازش درست استفاده کن..ببین تو درساتو بخون...کتابایی که داری و عالی هستنو تمومشون کن...بعدا ایشالا بقیرم میگیری دیگه...
      داداشی گلم

بیا کمی بهتر بهم فرصت شناخت بدیم !!

بیا کمی بهتر شرایط همو درک کنیم !!

شـــــــاید دوستمون یکی دو نکته از تجربیات کنکور رو متوجه نیست !!

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سلام من وسواس بسیار زیادی دارم که نمیگذارد بخوانم
      نمیدونم باید چی کار کنم
      درسها را تا االن خوب نخوانده ام و میترسم که چون دبیر خوب و پایه خوب ندارم نتوانم بخوانم
      این همه منابع انتخابی
      ادبیات:موضوعی +7 خوان های خیلی سبز
      عربی:گاج کامل و تست الگو و ناصح زاده
      دینی :گاج جامع و خط ویژه
      زبان :مبتکرن و خط ویژه و نترسیم از متن شبقره
      فیزیک:گاج پایه و پیش و الگوی سال به سال
      شیمی :دوم مبتکران و الگو . سوم خیلی سبز و مبتکران. پیش خیلی سبز و مبتکران. ازمون پایه و پیش فار
      ریاضی:خیلی سبز و مهروماه
      زیست:خیلی سبز. الگو . فاگوزیست
      پاتریک جان زیاد نمیشنامت ولی بنظرم داری بهانه تراشی میکنی
      دید غلطی نسبت به کنکور داری
      از یه طرف میگی تستای ریاضی خیلی سبز و گاج برام اسونن!
      از طرفی از نبود دبیر گله میکنی
      دوست من تو میدونستی خیلیا فقط با خوند گاج فیزیک و ریاضی سبز بالای 70 زدن؟ همین کتاب هایی که تو میگی اسونن!
      بنظرم تو دنبال یه چیزی شبیه نقشه گنج یا معجون هستی ...
      مثلا بار ها گفتی کدوم کتابو بگیرم بالا 80 بزنم
      درصد خوب صرفا خریدن کتاب نیست شاید اونی که منفی زده فیزیکو با اونی که 80 زده یه کتاب داشتن
      نداشتن پشتکار خودتو پشت بد بودن کتاب ها قایم نکن
      ببخشید اگه رک حرف زدم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pediii_ram نمایش پست ها
      دوست من تو میدونستی خیلیا فقط با خوند گاج فیزیک و ریاضی سبز بالای 70 زدن؟ همین کتاب هایی که تو میگی اسونن!
      درصد خوب صرفا خریدن کتاب نیست شاید اونی که منفی زده فیزیکو با اونی که 80 زده یه کتاب داشتن
      ببخشید اگه رک حرف زدم
      شما متوجه منظورم نشدی دادا .
      من میام اینجا هر کسی یه منبع جدید معرفی میکنه و آدم شک میکنه
      من میخوام یه لیست کامل داشته باشم که به شرط تلاش و همت و عالی خوندن خودم رتبه اوردنم قطعی باشه
      نه اینکه هر روز یه کتاب جدید میاد و همین اشخاصی که مرا به خاطر وسواس مسخره میکنن میان و نظر میدن دربارش
      اگه اونا وسواس ندارن پس اینجا توی تاپیک های انتخاب منبع چی کار میکنن یا این منابع تازه چاپ شده را از کجا میشناسن اگر وسواس ندارند؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pediii_ram نمایش پست ها
      ببخشید اگه رک حرف زدم
      موافقم تمام کتابای بازار کمی باهم فرق دارن باید رفت دید کتابارو بعد خرید .کاش بحث منابع تموم شه انقد ادما هستن با کتابای ابی کانونم بالا میزنن به کتاب نیست به تلاشه
      ?

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      موافقم تمام کتابای بازار کمی باهم فرق دارن باید رفت دید کتابارو بعد خرید .کاش بحث منابع تموم شه انقد ادما هستن با کتابای ابی کانونم بالا میزنن به کتاب نیست به تلاشه
      درسته حرفتون اما شما و خیلیای دیگه که این حرفو میزنن میان و راجع به منابع تازه چاپ شده یا قراره چاپ بشه نظر میدن
      یا مثلا میگن دوره مصرف مبتکران تمام شده و فلان

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها

به کتاب نیست به طلاشه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درسته حرفتون اما شما و خیلیای دیگه که این حرفو میزنن میان و راجع به منابع تازه چاپ شده یا قراره چاپ بشه نظر میدن
      یا مثلا میگن دوره مصرف مبتکران تمام شده و فلان
      درسته من دیگه چیزی نمیگم از کتاب .
      ?

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینین تو هر درس یه سری منابع هستن که شناخته شدن و امتحانشونو پس دادن . اگه قرار باشه شما هر چی کتاب تو بازاره بخونی که وقت نمیکنی . تازه خیلی از همون منابع معروف هستن که بعضیا باهاشون نمی تونن ارتباط برقرار کنن . این کار شما فقط اتلاف ما و زمانهو در نهایت نتیجه نگرفتن . اگه دوست دارین منابع زیادی رو مطالعه کنین عیبی نداره . پس سعی کنین منبعی که انتخاب می کنین رو سریع تموم کنین البته با کیفیت نه هول هولی و بعدش برین سراغ منبع دیگه .
      باور کنین نود درصد منابع اصلا مشابه هم هستن و تکرار سوالای سراسری و سنجش هستن . اون سوالای تالیفی به درد بخور فقط تو یکی دوتا کتاب پیدا میشه که کاملا هم معروفن . مثلا شیمی مبتکران و زیست الگو و خیلی سبز . پس شما با در دست داشتن اصلی ترین کتاب تو هر مبحث به سادگی می تونین به درصد بالای میانگین برسین .
      ببینید مثلا من برای دینی جامع گاج را میخرم مولف در مقدمه نوشته باید از کتاب آیاتش هم استفاده کنم
      منم چون دینی کلا درسنامس و حل تمرین نمیخواد وقتی دو تا کتاب را با هم میخوانم به علت ادبیات متفاوتشان گیج میشوم

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن