دلایلی که باعث به و جود اومدن این قانون شد
1-استرس سر کنکور
رد کردن این موضوع:تو امتحان نهایی باید حدود 10 بار بریم سر جلسه امتحان و نکته مهم تر اینکه اگه حتی سر یه امتحان استرس بگیریم و امتحانمون خراب بشه باید قید تحصیل رو کامل زد چون با این وضعیتی که داره پیش میره اگه معدل حتی زیر 19.50 بشه دیگه طرف بد بخته حالا ب نظرتون اینکه آدم سر یک آزمون استرس بگیره بیشتره یا 10 آزمون که نباید زیر 20 اورد"تازه ممکن سال های دیگه اضافه بشن و این تعداد به 30 تا برسه.....تاکید میکنم با این وضعیتی که داره پیش میره نمره زیر 20 یعنی افتضاح
2-رقم خوردن سرنوشت تو چند ساعت
رد کردن این موضوع:آیا احتمال اینکه یه شب یا یک روز برای آدم اتفاق بدی بیفته بیشتر یا یک ماه طاقت فرسا که 10 بار بای امتحان بدیم"تا کرد دوباره دارم که حتی یه امتحان رو خراب کنی کارت تمومه با توجه آمار معدل ها
3-هزینه های زیادی که صرف کلاس های آموزشی و مشاوره های بیخود میشه
رد کردن این موضوع:به این فک کردین که این هزینه ها و کتاب های مختلف دوباره و این بار در قالب امتحانات نهایی پدیدار میشن اونم چندین برابر تازه اگه امتحانات سخت بشه که دیگه واويلا
اما حلا معایب تاثیر معدل
1_امتحانات یکسان نیستند..یه نفر شهریور امتحان داده یه نفر خرداد یه نفر دی ماه. ..تازه خیلی ها هم که اصلا دیپلم سال قبل رو دارن...به این ترتیب اصلا مقایسه خوب و عادلانه ای بین داوطلبین برقرار نمیشه
2_تقلب
فقط اینو بگم که من تو امتحان نهایی زبان 18.50 نمره تقلبی به دوستم دادم....دیگه حرفی ندارم...."دوستان مجلسی میگن که این موضوع حل میشه...اما به قیمت بد بخت شدن دانش آموز های چند سال....که البته اصلا نمیشه هم"خیلی خوب حرف میزنن"
3_نبود فرصت جبران....
حتی با تصویب طرح ترمیم معدل بازم واقعا سخته چون شرایط امتحان نهایی زمین تا آسمون با کنکور فرق داره
4_سلیقه ای تصحیح کردن برگه ها....که این اصلا قابل درست شدن نیست
5_بد بودن دانش آموز تو یه درس باعث نابودی آیندش میشه
6_و هزاران دلیل دیگر
.
.از کسایی که تو تهران خواهش میکنم این حرفا من به نماینده های مجلس یا کارکنان سنجش بدن تا بررسی کنند چون همش حرف حقه
.
.در ضمن یه قانونی که تصویب میشه قرار نیست که جاودان باشه شاید این قانون از بیخ و بن خراب باشه و باید برچیده بشه
.
.
و در انتها مگه سرنوشت ما مردم تو دست خودمون نیست...پس خواهشا دانش آموز های تهرانی برن مقابل مجلس اعتراض کنند و حرفشون رو بزنن خیلی هم منطقی
.
.به امید عدالت و امید
.
.مطلب جدید:اصل تاثیر معدل این بود که کنکور حذف بشه...ولی سنجشی ها به صراحت اعلام کردن که کنکور لازمه برای بسیاری از رشته ها ..خوب اگه قرار باشه هم معدل باشه هم کنکور که مشکلات چند برابر میشه از هر لحاظ.درسته که قانون گفته ولی وقتی که یه قانون اشتباهه چرا باید همین طور ادامه پیدا کنههمون طور که توی تاپیکی گفتم.....باید یه نامه خوب نوشت که توش کاملا به بد بودن تاثیر معدل و مسخره بودنش با منطق پاسخ داده بشه که البته توی تاپیک "تاثیر معدل بالاخره باید حذف بشه"کامل گفتم.....بعد روی این نامه چند کپی گرفت و به مجلسی ها و سنجشی ها رسوندش....تا این قانون حذف بشه ...مطمهن هستم در هر صورت تا3 سال آینده حذف میشه.
.
.اگه کسی نامه نوشت تو انجمن بزاره تا تحلیل و بررسی بشه بعد وارد مراحل بعدی بشه