اولا که کتابای فیزیک الگو غلط علمی زیاد دارن و کنار اومدن باهاشون سخته
ولی قبول دارید کسی که فیزیک الگو میخونه باید سطح علمیش انقدر بالا باشه تا تا حدودی بفهمه چی اشکال داره ؟
من خودم وقتی یه کم درباره یه موضوع شک میکنم سریع از چند تا منبع چک میکنم از چند نفرم میپرسم
در ضمن یه چیزم بگم کتابای الگو کلا غلط زیاد دارن من از ریاضی الگو هم غلط دراوردم ماشالله زیستشم غلط داره
و اینم بهتره بدونید ویرایش جدید که میدن بیرون , کتابا بیشتر حذف و اضافه هست تا رفع غلط های علمی
اگر قرار بودن غلط های علمی رفع بشه تو این همه ویرایش رفع میشد
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
بیخیال فردا برای خودم پیگیری میکنم زنگ میزنم الگو. شمام مشکلی بود بهشون زنگ بزنید فکر نکنن با یک مشت ساده لوح سرو کار دارن.این تایپیک رو زدم تا در جریان این تخفیف های کلان باشید و یکوقت شوکه نشید.دیگه خداحافظ دوستان
یه چیز بگم اینا از چاپ کتاب واقعا سود بالایی دارن که این همه تخفیف میذارن و بدون شک کتاباشون رو دستشون نمونده
الان من توی کتاب فروشی شهرمون کارت تخفیف یه ساله دارم که تخفیف 25 درصد میده برای هر کتاب کنکوری و هر انتشاراتی
دیگه فکرشو بکن این کتابارو چقدر میگیرن که 25 تاش رو تخفیف میده
پس بیاین الگو رُ تحریم کنیم!
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
یکی از بچه ها در وبلاگ سروش موئینی نوشته بود که چاپ قدیمی رو براش فرستادن اینم شاکی شده گفته چرا در سایتتون نوشتین چاپ آخر هست ولی چاپ قدیمی برام فرستادین؟ بهش گفتن امور وبسایت به ما ربط نداره و سایت اشتباه تاپی داشته
چند ماه پیش تست دیفرانسیل الگو رو خریدم که پر بود از اشکالات چاپی چندین صفحه جلوتر جای صفحه های دیگه تکرار شده و اون صفحات هم دیگه نبودن!
زود متوجه شدم تعویضش کردم اگه اینترنتی می خریدم باید می رفتم تهران!!
پس هیچ موقع اعتماد نکنید(از هر نظر) کتابی هم خریدید اگه شد صفحه صفحه کنترل کنید. از هر انتشاراتی، مثلا دریافت(زبان فارسی) رو دیدم
چندین صفحه اش نیفتاده بود گاج دین و زندگیش یه نفر از نمایشگاه گرفته بود بعضی صفحاتش پاره بودن!
برا همین قیمت پایین میفروشن
اکثر جاها دیدین دارن قیمت پایین میفروشن یا چاپ قبل هست یا کاغذ بی کیفیت یا کاهی هست
مشاور
حدود یه ماه دیگه تو شهر ما نمایشگاه کتاب برگزار میشه.30 درصد هم تخفیف داره خیلی خوبه.پارسال یه سری کتاب از اون جا گرفتم همش سالم بود.دوستم یه دونه کتاب گرفت سه چهار صفحه ش نیفتاده بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)