من میگم بهتره ولی ممکن شما بگین نه گاج بهتره نسبیه این قضیه.ولی من تو زیست قویم میتونم نظر بدم تخته سیاه از گاج قویتره خیلی کتاب قابل اعتمادیه عکسم نمیتونم بزارم چون گوشیمو گذاشتم کنار
من میگم بهتره ولی ممکن شما بگین نه گاج بهتره نسبیه این قضیه.ولی من تو زیست قویم میتونم نظر بدم تخته سیاه از گاج قویتره خیلی کتاب قابل اعتمادیه عکسم نمیتونم بزارم چون گوشیمو گذاشتم کنار
?
تخته سیاه تستاش از گاج قویتره .تستای شمارشیش زیادتر شده .تستای مفهومی خوبی داره.ترکیبیاش عالین .پاسخنامه فوق قوی داره واقعا هر پاسخش درسنامس .ولی با اختلاف زیادی از گاج بالاتر نیست .گاج پارسال که اومد به خاطر این معروف شد که سوالاشو از بقیه کتابا سریعتر اپدیت کرد وگرنه اصلا کتاب شاخی نبود خودم پارسال فقط گاج خوندم که میگم.
?
دوستان علاوه بر الگو که قطعا اوله برای خیلی سبز جدید هم که قراره بیاد صبر کنید
چون مولفش دیگه برادران نصری نیستن و یک آدم قوی هستش
ولی به نظرم الگو رو حتما بگیرید چون ذهن رو خسته میکنه و این باعث ورزیده شدن مغز میشه
راستی یه پیشنهاد برادرانه که هم نظر منه هم کسی که زیست رو زده 81 اونم اینکه اول و دوم و سوم خوندن چهارم و پنجم زدن تست این رو فراموش نکنید
یکسری از افراد هستند که میگن یکبار بخون خوب بعد برو تست بزن ولی 2تا نکته اولیش اینکه این کار یعنی یکبار خوب بخون برو تست بزن اشتباهه هیچوقت نباید فکر کنید تست جایگزین خوندن میشه که بزرگترین اشتباهه
دوم اینکه اگه قراره یه درسی رو بد بخونی اصلا نخون یعنی چی یه بار خوب بخون مگه قرار بد هم خونده بشه
موفق باشید
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
ویرایش توسط Mr. ARAD : 11 شهریور 1394 در ساعت 14:13
منبع جامع خوبه
منتها صرفا برای پرکاری تستی
برای شروع وبیس کار باید سال به سال کار کنید
که به اندازه کافی دیگه در موردش جرف زده شده
من زیاده گویی نمیکنم
اما برای جامع ها مهروماه هنوز حسابشو پس نداده با اون سوپیشینه سابقش فعلا نمیشه روش حساب باز کرد
اما گاج خوبه حدودا
تخته سیاه هم فعلا نظری نمیشه راجع بهش داد
اما در مورد یه منبع جامنع اضافه
به نظرم میشه دیگه روی گربه هم حسابی مجزا باز کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)