خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اغفال دختر نوجوان توسط پسر مبل فروش(جامعه شناسی)

مردی میانسال با حضور در شعبه 5 بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران از پسر مبل فروشی به اتهام ربودن و اغفال دخترش و هم چنین برداشت غیرقانونی از حسابش شکایت کرد.
      خبرآنلاین: مردی میانسال با حضور در شعبه 5 بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران از پسر مبل فروشی به اتهام ربودن و اغفال دخترش و هم چنین برداشت غیرقانونی از حسابش شکایت کرد.

این مرد صبح دیروز در اظهاراتش به رئیس شعبه 5 دادسرای جنایی پایتخت گفت: من ساکن محله دلاوران در شرق تهران هستم . مدتی پیش از همسرم جدا شدم و با مادرم و تنها دخترم ساناز که 15 سال سن دارد با هم زندگی می کنیم.

چندی پیش مادرم به من گفت که وقتی با ساناز بیرون رفته بودند او از یک پسر جوان حدودا 22 ساله که در یکی از مغازه های مبل فروشی این خیابان کار می کرد شماره تلفن گرفته است. از آنجایی که فکر می کردم موضوع چندان اهمیتی نداشته باشد توجهی نکردم. تا اینکه دخترم روز چهارشنبه چهارم شهریور امسال از خانه فرار کرد .

این مرد ادامه داد: وقتی ساناز فرار کرد متوجه شدم که او مقداری پول و طلا را به همراه کارت عابر بانک من با خودش برده است . پس از آن به کلانتری 136 فرجام رفتم و از آنجایی‌که حدس می زدم دخترم با این پسر رفته باشد شکایتی علیه او تنظیم کردم .

او همچنین گفت: ماموران پلیس موفق شدند رد این پسر را پیدا کنند و معلوم شد که او با عابر بانک من از یکی از مغازه های موبایل فروشی پاساژ علاءالدین مبلغ 7 میلیون تومان برداشت کرده و با آن گوشی خریده است. در حالی که خبری از دخترم نداشتم و نگران او بودم از کلانتری با من تماس گرفتند و گفتند ماموران کلانتری حرم دخترم را با یک پسر شهرستانی دیگر پیدا کردند. حالا الان دخترم را به من تحویل دادند اما من از این پسر شکایت دارم.

این پرونده در شعبه 5 دادسرای ویزه امور جنایی تا بازداشت پسر جوان و تکمیل تحقیقات مفتوح است .

---

خسته کننده ترین و تکراری ترین اتفاق هایی که خیلی از ایرانیان روزانه در جراید مطوبوعاتی با آن روبه رو میشوند خبری حول حوش این ماجراست.
      خیلی از ما در روستا / شهر خودمان دست کم یک مورد شبیه این مورد را دیده ایم ..

ولی تا کی قرار است این اتفاقات را نظاره گر باشیم .
      مشکل پدر است که نتوانسته دختر 15 ساله اش را کنترل کند ؟
      مشکل از دختر نوجوان بوده و کوته فکری آن باعث این اتفاق شده ؟
      در این مملکت چطور یک دختر 15 ساله با دونفر ارتباط دارد و پدرش فکر میکند اتفاق مهمی نیست؟
      فرهنگ این کشور به چه سمت و سویی است ؟
      دلیل فرار فرهنگی در این مرز و بوم چیست؟
      چرا نیروی انتظامی باید درگیر مسائل مسخره ی اینچنینی شود؟

و ده ها سوال دیگر که نیاز است هر شخصی برای خودش و در ذهن خودش پاسخ دهد تا بتوان به یک اجتماع فرهنگی رسید.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زیاد بود نخوندم

ولی پیام جان کاکو خیلی حرص جامعه میخوریا

برای فشارت خوب نیس

از هر 9تا پستات، 10 تاش ماله بد حجابی و جامعه و ایناس

The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      زیاد بود نخوندم

برای فشارت خوب نیس

وضعیت حاده ببین ...

جم فیلم ایرانی ساخته ... از ابازیگرای ایرانی هم دعوت کرده.به خدا فرهنگ ایرانی نابود میشه
      منتظر روزی باشید که خانواده ها در کنار هم فیلم (پ) ایرانی از شبکه جم می بینن .... الله الاکبر

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      زیاد بود نخوندم

برای فشارت خوب نیس

داداش این که کم بود :/

چیکار کنیم دیگه .. کاریه که از دستمون بر میاد عشق جامعه شناسی کر و کور مون کرده :!

ولی انصافا در مورد بدحجابی تا الان چیزی نگفتم یا شایدم خودم یادم نیست
      کلا کاری به این مقوله ندارم .. چیزای مهمتری هم هست

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parloo نمایش پست ها
      وضعیت حاده ببین ...

جم فیلم ایرانی ساخته ... از ابازیگرای ایرانی هم دعوت کرده.به خدا فرهنگ ایرانی نابود میشه
      منتظر روزی باشید که خانواده ها در کنار هم فیلم (پ) ایرانی از شبکه جم می بینن .... الله الاکبر

کلی ایهام داره ....
      منظورت رو بگو ما هم بفهمیم ...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      مردی میانسال با حضور در شعبه 5 بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران از پسر مبل فروشی به اتهام ربودن و اغفال دخترش و هم چنین برداشت غیرقانونی از حسابش شکایت کرد.
      خبرآنلاین: مردی میانسال با حضور در شعبه 5 بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران از پسر مبل فروشی به اتهام ربودن و اغفال دخترش و هم چنین برداشت غیرقانونی از حسابش شکایت کرد.

این مرد صبح دیروز در اظهاراتش به رئیس شعبه 5 دادسرای جنایی پایتخت گفت: من ساکن محله دلاوران در شرق تهران هستم . مدتی پیش از همسرم جدا شدم و با مادرم و تنها دخترم ساناز که 15 سال سن دارد با هم زندگی می کنیم.

چندی پیش مادرم به من گفت که وقتی با ساناز بیرون رفته بودند او از یک پسر جوان حدودا 22 ساله که در یکی از مغازه های مبل فروشی این خیابان کار می کرد شماره تلفن گرفته است. از آنجایی که فکر می کردم موضوع چندان اهمیتی نداشته باشد توجهی نکردم. تا اینکه دخترم روز چهارشنبه چهارم شهریور امسال از خانه فرار کرد .

این مرد ادامه داد: وقتی ساناز فرار کرد متوجه شدم که او مقداری پول و طلا را به همراه کارت عابر بانک من با خودش برده است . پس از آن به کلانتری 136 فرجام رفتم و از آنجایی‌که حدس می زدم دخترم با این پسر رفته باشد شکایتی علیه او تنظیم کردم .

او همچنین گفت: ماموران پلیس موفق شدند رد این پسر را پیدا کنند و معلوم شد که او با عابر بانک من از یکی از مغازه های موبایل فروشی پاساژ علاءالدین مبلغ 7 میلیون تومان برداشت کرده و با آن گوشی خریده است. در حالی که خبری از دخترم نداشتم و نگران او بودم از کلانتری با من تماس گرفتند و گفتند ماموران کلانتری حرم دخترم را با یک پسر شهرستانی دیگر پیدا کردند. حالا الان دخترم را به من تحویل دادند اما من از این پسر شکایت دارم.

این پرونده در شعبه 5 دادسرای ویزه امور جنایی تا بازداشت پسر جوان و تکمیل تحقیقات مفتوح است .

---

خسته کننده ترین و تکراری ترین اتفاق هایی که خیلی از ایرانیان روزانه در جراید مطوبوعاتی با آن روبه رو میشوند خبری حول حوش این ماجراست.

در این مملکت چطور یک دختر 15 ساله با دونفر ارتباط دارد و پدرش فکر میکند اتفاق مهمی نیست؟

و ده ها سوال دیگر که نیاز است هر شخصی برای خودش و در ذهن خودش پاسخ دهد تا بتوان به یک اجتماع فرهنگی رسید.

به نظر من عدم اطلاع رسانی درست تو خانواده ها موجب همین اتفاقات میشه
      تو خانواده بچه هشدار نمیدن بهش
      بچه 15 ساله فکرمیکنه پسری که داره سرش کلاه میزاره واقعا عاشقه
      دیگه نمیدونه نه بابا ازاین خبرا نیست
      تا میاد به خودش بیاد
      ابرو خودش و خانوادش برباد میره
      از لحاظ مالی عاطفی وووو ضربه میبینن
      خیلی ساده

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

---

مشکل محدودیته حاجی .. هم جنبه ی نداشتمون ...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چه خوب كه من ديگه ١٥ سالم نيس!!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      عجب!اين اتفاق وشبيهش توشهرما بيوفته واقعنيييي شرم آورهنميگم رخ نداده ولى مگه ميشه به اين آسونى لاپوشونى شه ..نخيرتربيتش درست نبوده فرزندآدمى زادبه نظرمن به تربيت درست محاله انقدرمنحرفوساده وچى بگم.. باربياد.وقتى باباش اينه ,اصلا براش مهم نيست,چه انتظارى ديگه داشته باشيم
      بازمــــانده ..

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reyhane نمایش پست ها
      به نظر من عدم اطلاع رسانی درست تو خانواده ها موجب همین اتفاقات میشه
      تو خانواده بچه هشدار نمیدن بهش
      بچه 15 ساله فکرمیکنه پسری که داره سرش کلاه میزاره واقعا عاشقه
      دیگه نمیدونه نه بابا ازاین خبرا نیست
      تا میاد به خودش بیاد
      ابرو خودش و خانوادش برباد میره
      از لحاظ مالی عاطفی وووو ضربه میبینن
      خیلی ساده
      آره .. اطلاع رسانی ضعیفه ... یعنی پدر و مادرا خجالت می کشن در مورد خیلی چیزها با بچه هاشون حتی صحبت کنن.

اما من فکر می کنم اون دوران گذشته که این اتفاقات یه چیزی شبیه به کلاه برداری از دختران نوجوان باشه ..
      الان همه قریب به اتفاق میدونن جه فاجعه ای در جامعه ما داره رخ میده و دیگه کمتر کسی خام این حرفها میشه ...
      به نظر من این رفتار ها از قانون عرضه و تقاضا تبعیت میکنه ....
      هر دو گروه از این روابط دنبال ارضای خودشون هستند و این فقط یه بهونه از طرف جنس مونث هست که فکر می کردم عاشقم شده و بهم فول ازدواج داده بود و .... این بهونه بیشتر برای کم کردن فشار هایی است که بعد از رسوایی استفاده میشه.

این فقط نظر منه ! شاید غلط باشه

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      مشکل محدودیته حاجی .. هم جنبه ی نداشتمون ...
      من قبول ندارم .......
      در خارج از کشور محدودیت وجود نداره ..... ولی باز هم در اون کشور ها می بینیم این گونه روابط زیاد هست ( از سینماشون من فهمیدم و الا خودم تا الان اونطرفا نرفتم که ببینم )

به نظر من تبعیت بی چون چرا از سبک زندگی مردم اروپا و آمریکای شمالی و همچنین اطلاع نرسانی خانواده ها !!!! و نابودی فرهنگ ایرانی ( که همواره در مقابل دیگر فرهنگ ها قرار داشته ) باعث این گونه روابط میشه

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      چه خوب كه من ديگه ١٥ سالم نيس!!

مسخره ترین دوران دوران نوجوانی هست !!! چون واقعا جای عقل و خواسته های نفس عوض میشه ...

البته هر جا گفتم این رو بهم خندیدن ... ولی بهش اعتقاد دارم

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من قبول ندارم .......
      در خارج از کشور محدودیت وجود نداره ..... ولی باز هم در اون کشور ها می بینیم این گونه روابط زیاد هست ( از سینماشون من فهمیدم و الا خودم تا الان اونطرفا نرفتم که ببینم )

به نظر من تبعیت بی چون چرا از سبک زندگی مردم اروپا و آمریکای شمالی و همچنین اطلاع نرسانی خانواده ها !!!! و نابودی فرهنگ ایرانی ( که همواره در مقابل دیگر فرهنگ ها قرار داشته ) باعث این گونه روابط میشه
      بله این هم درسته ولی اگه مطالعه کنین هر چه انسان نسبت به کاری محدودتر بشه تمایلش به انجام اون بیشتره مثال میزنم وقتی نمیزارن دختری با پسری دوست بشه و محدودش میکنن دختره هم تمایلش بیشتر میشه که با پسره باشه و هر کار میکنه تا بهش برسه حالا از خونه فرار کنه یا ... به نظر من محدودیت هم میتونه یکی از دلایل اصلیش باشه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا متاسفم برای این اتفاقات...ما باید در مرحله ی اول خودمونو درست کنیم..وقتی که...اصلا بیخیال خداشاهده از این موضوع ها خیلی دلم پره ولی خسته شدم از بس حرف زدم...

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hasti-p نمایش پست ها
      عجب!اين اتفاق وشبيهش توشهرما بيوفته واقعنيييي شرم آورهنميگم رخ نداده ولى مگه ميشه به اين آسونى لاپوشونى شه ..نخيرتربيتش درست نبوده فرزندآدمى زادبه نظرمن به تربيت درست محاله انقدرمنحرفوساده وچى بگم.. باربياد.وقتى باباش اينه ,اصلا براش مهم نيست,چه انتظارى ديگه داشته باشيم
      نمیدونم شما تو کدوم شهر زندگی میکنین ولی اگر تو شهر های کوچیک زندگی کنین خیلی خیلی نسبت به جامعه اطلاعات کسب می کنین...
      تو شهر ها ی بزرگ چون مردم با هم ارتباط ندارن خیلی زیاد نمی دونن دنیا چه خبره
      ولی تو شهر های کوچیک خیلی راحت همه چیز رو میشه .....

من وقتی میگم اوضاع فرهنگی کشور نابسامانه خیلی ها باور نمی کنن ... ولی من که تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم اتفاق هایی رو می بینم که اگه یکش رو بگم مختون سوت میکشه.......

آخرالزمانه .........

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن