سلام منم این لینک رو قبلا دیده بودم و واکنشمم این بود !
مطمئنم سهمیه داشته جانبازی ایثارگری و ی هم چین چیزی! چون پارسال نهایتا 5000 منطقه 3 پزشکی پردیس اوردن قلم چی فقط رتبه و رشته ی قبولی رو میزنه دیگه مشخص
نیست طرف سهمیه داشته یا نه؟ الان شما اگه تو تخمین رتبه ی قلم چی بزنی 6000 منطقه 3 تجربی کنکور 93 تو لیستی که از رشته های قبولی داوطلباش میاره دیگه پزشکی پردیس خودگران! نیست.
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
همه میدونیم که کسی نمیدونه امسال چه خبره
همه یه جوری با حدس و گمان سر و کار داریم فعلا تا پرده نتیجه ها کنار بره مشخص بشه گزینش ها
اگه پردیس هارو همه رو زدی فکر کنم پردیس های ضعیف قبول شی ( یعنی ۵۰ ۵۰ )
ولی یه سهمیه هست امسال تعهد خدمت بومی
خوزستان اینو داشت؟؟
اینم اگه میزدی بد نبود شانسیه دیگه یهو قبول میشدی
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
مشاور
تا سال 93 چونکه پردیس نیمه متمرکز بود با رتبه های خیلی بالا هم قبول شدن و پارتی بازی هم میشد تو مصاحبه ولی از پارسال دیگه نه فکر نمیکنم اصلا پارتی بازی بشه
یه سوال خیلی مهم!
من الان دیدم خوزستان 3تا کدرشته داره برای مناطق محروم پزشکی که من هر 3تاشو زدم(دارای تعهد )
ولی سهمیه مناطق محروم جاهای دیگه مثلا خرم آبادذ رو نزدم
میخوام بدونم آیا میتونستم اونا رو بزنم یا نه؟یعنی اینکه احتمال داشتم جزومناطق محروم یه استان دیگه (مثلا تبریز دارای تعهد 3برابر طول مدت تحصیل )دربیام یا نه کلا نمیتونستم
ممنون
سلام شما فقط میتونستید از سهمیه مناطق محروم در استان خودتون استفاده کنید ! من کد رشته ی استانای دیگه رو(به غیر از استان خودم) که موقع انتخاب رشته وارد کردم
مینوشت ! امکان تحصیل در این کد رشته محل برای شما وجود ندارد ! (دقیقا جمله اش یادم نیست ) در هر صورت خود سیستم انتخاب رشته ی سازمان سنجش مینوشت که
نمیتونم اونا رو انتخاب کنم !!
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
اين رتبه هايي كه به پرديس نمي خورن اما ورودي ٩٣ هستن،تكميل طرفيتي ٩٢ بودن كه كنكور ٩٣ هم دادن اما باز با همون تكميل ظرفيت ٩٢ كه با مصاحبه بوده وارد شدن...در واقع ورودي ٩٣ اما گزينش ٩٢.
ویرایش توسط ARYAN : 11 شهریور 1394 در ساعت 02:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)