سلام بچه ها
وقتی با درخواست میهمانی توسط دانشگاه مقصد موافقت شد , باید واسه دانشگاه مبدا درخواست میهمانی فرستاد؟
اگر آره چجوری؟
میدونم باید برم گلستان بعد دانشجو بعد درخواست میهمانی. بقیه شو نمیدونم چ کنم دیگه
پیشاپیش ممنونم از کمکتون
سلام بچه ها
وقتی با درخواست میهمانی توسط دانشگاه مقصد موافقت شد , باید واسه دانشگاه مبدا درخواست میهمانی فرستاد؟
اگر آره چجوری؟
میدونم باید برم گلستان بعد دانشجو بعد درخواست میهمانی. بقیه شو نمیدونم چ کنم دیگه
پیشاپیش ممنونم از کمکتون
باید بری دفتر آموزش دانشکده تون یا کل دانشگاه ، بستگی داره کارای اداری دانشجو توی دانشگاهتون کجا انجام میشه.
اگر مسئول مربوطه راه بیاد که خوبه، ولی بعضی هاشون (که میشناسم) به این راحتی با درخواست رفتنتون موافقت نمیکنن. باید از قبل چند مورد خیلی قانع کننده توی ذهنتون آماده کنین. ولی اگر مبدا دانشگاه اصفهانه، بعد از ثبت درخواست توی گلستان، بعیده که حضورا مشکلی داشته باشین
در هر صورت تبریک مارو هم بپذیرید
ببینین من الان دانشگاهی که قبولم کرده اصفهانه
پذیرفته شدم و تموم شده رفته
فقط الان میخوام ببینم که الان ک اصفهان قبول شدم واسه دانشگاه قبلی باید درخواست میهمانی بدم یا نه؟
جواب تلفن نمیدن حضورا هم گفتن نیاید.جوابگو نیستن
تنها موشکلم با دانشگاه مبدا م هستش
ویرایش توسط Juddy Abbott : 10 شهریور 1394 در ساعت 15:21
مقصداصفهانه
منتها موندم الان درخواست میهمانی رو واسه قبلی بفرستم یا نه
دانشگاه قبلیم که کلا جوابگو نیست فاصلشم دوره کسیم ندارم برام بره سوال بپرسه
مگراینکه فدا یکی و یکاره بلند شم برم دانشکاه اصف برا این (یکم خیلی دوره )
راسش میرم گلستان واسه درخواست ولی خو بقیه شو بلد نیستم
مرسی بابت تبریکتون![]()
ویرایش توسط Juddy Abbott : 15 شهریور 1394 در ساعت 15:29
من مهمانيو نميدونم ولي اگه تو انتخاب واحد مشکلي پيش اومد علاوه بر اينکه يه روزو اختصاص ميدن به کسايي که جا موندن از انتخاب واحد, ميتوني تو حذف و اضافه م انتخاب واحد کني. پس نگران نباش. الان انتخاب واحده سرشون شلوغه جواب نميدن. دوستات اونجا نيستن؟ از فيس و تلگرام و اين ور اونور پيدا شون کن ديگه.
برا نمیسال های فرد باید از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنی یعنی میری اینجا درخواست میهمانی میدی.
ببین موافقت شده
هم رازی هم اصفهان
منتها الان ک اصفهان موافقت کرده باید درخاست میهمانی بدم به دانشگاه رازی ک بفهمن من اصفهان قبول شدم و برای اون ترمی ک رازی نیستم میهمانی رد کنن برام
الان میرم گلستان رازی درخواست میدم ولی اون ارور صفحه قبلو میده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)