شهین چی ؟! معنیش چیه ؟
من دیگ رو کنکور سرماه گزاری نمیکنم واس موسسم! میزنم تو کار آموزش برای ارتقا معدل !!
پکیج ارتقا معدل از 10 به 20 در یک ماه ! قیمت : 30000000ریال
پکیج ارتقا معدل از صفر تا 20 در 2 ماه ! قیمت : ریال45000000!
اصن قیمتی محصولاتم شما انتخاب کنید ! من خعلی آدم با انصافیم![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
اقا این اقای عبدالمحمدی یه روش برای زبانفارسی وو سوال تکواژ واژه گفت که عالی بود...ظرف ایکی ثانیه تست رو زد...کسی اون روشو سراغ داره؟چی هستش ؟چجوریه؟
روش باحالی !!
اول میاد کلمه هایی ک چن تکواژ حساب میشن رو پیدا میکن !!
خب بعد اختلاف واژه و تکواژ رو حساب میکن و جواب ب دست میاد !! ولی اگ ی گزینه ای بده ک اختلاف واژه و تکواژ اونم همین باش روشش آسفالتت میکن !!
مثلا اگ ی گزینه تو همین سوال بود مثلا 22 و 29 خب با این روش نمیشد جواب داد
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
فیلما باحال بودن دوتا چیز ازسعدی یاد گرفتم ولی بی ادب بودند![]()
به خدانگیدمن مشکل بزرگی دارم به مشکل بگید من خدای بزرگی دارم
ببین داداش اون تکواژایی ک استاد تو فیلمش مشخص کرد هر کدومشون یک واژه ب حساب میان !
خب بقیه هم ک با هم یکن یعنی واژه ی 1 تکواژین !!
پس اختلاف تکواژ و واژه تو همون چنتا واژه ی چن تکواژی !
ک تو اونا ( کرده است) مثلا یک واژه حساب میشه ! ولی 4 تا تکواژ ! یکی کم میکنه 3 میزاره واسش !! دلیل اونی ک کم کرد چون خودش ی واژه هم هست!!
بعد تکواژای اضافی شد 7 تا !
ینی تکواژا از واژه ها 7 تا بیشتر شدن !
خب تو گزینه باید اونی رو انتخاب کنی ک تعداد واژه ها از تکواژا هفتا کمتر
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
یا مثلا بهره گیری خب یک واژش ولی 3 تا تکواژ ! ولی استاد 2 تاش حساب کرد !! ینی واژه رو ازش کم کرد!!
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
عجب دوره زمونه ای شده..... مثل قارچ موسسه میاد بیرون. از اون طور ااونا کنکور رو سخت تر میگیرن . فکر می کنن با اومدن این موسسه ها همه علامه دهر شدن!!!!!!!!!!!!! ا
بزار بزنن !! چون این موسسه کنکور آسان است و ونوس و ... اینا ک هیچ وقت تعطیل نمیشن و کلا جیب ملتو خالی میکنن و محصول بی ارزش و بدرد نخور میدن !!
ولی وقتی این موسسه ها زیاد بشه !مجبورن رقابتی کار کنن و محصول حداقل با کیفیت تر بدن ( مثلا از وقتی همین آفبا اومد و ی سری فیلم آموزشی خوب داد ! همه مجبور شدن ی تغییراتی تو تدریسشون بدن مثلا کنکور آسان است دیگ خیلی در گیر تکنیک نیس مفاهیمم درس میده !! یا کلا خیلی فیلمای دیگ )
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)