خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درسنامه کدوم کتاب بهتره ؟

سلام . می خواستم با کمک و مشاوره شما دوستان عزیز بین کتاب های فاگوزیست (فردین جوادی) و همایش نشر دریافت (دکتر عمارلو) یکیشو برای خرید انتخاب کنم . با توجه به اینکه یه بار (94) کنکور دادم و حالا دیگه مدرسه نمیرم و صبح ها وقت دارم میتونم یکی از این کتاب ها رو در کنار تست های نشر الگو تمام و کمال بخونم ؟
      سوال دیگه هم اینه که کتاب نشر الگو دوم و سوم من چاپ 93 هستش و می خواستم بدونم بدرد میخورن یا چاپ 94 رو بگیرم ؟
      برای تست زیست پیش 1 و 2 چه کتابی رو پیشنهاد میدین ؟
      تو تاپیک های سایت جستجو کردم ولی نتیجه هایی که پیدا کردم اکثرشون مطابق کنکور های قدیمی بود و به همین خاطر زیاد بهشون اطمینان نکردم .

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام فاگوزیست درسنامش بهتره و اینکه نشرالگو همون چاپی که داره خوبی تو چاپ جدید تستاش عوض نشده و واسه پیش هم نشرالگو عالیه

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzamshch نمایش پست ها
      سلام . می خواستم با کمک و مشاوره شما دوستان عزیز بین کتاب های فاگوزیست (فردین جوادی) و همایش نشر دریافت (دکتر عمارلو) یکیشو برای خرید انتخاب کنم . با توجه به اینکه یه بار (94) کنکور دادم و حالا دیگه مدرسه نمیرم و صبح ها وقت دارم میتونم یکی از این کتاب ها رو در کنار تست های نشر الگو تمام و کمال بخونم ؟
      سوال دیگه هم اینه که کتاب نشر الگو دوم و سوم من چاپ 93 هستش و می خواستم بدونم بدرد میخورن یا چاپ 94 رو بگیرم ؟
      تو تاپیک های سایت جستجو کردم ولی نتیجه هایی که پیدا کردم اکثرشون مطابق کنکور های قدیمی بود و به همین خاطر زیاد بهشون اطمینان نکردم .
      سلام دوست عزیز

برای زیست پیش همگامان بهترین گزینست توضیح خهواستی میدم

برای درسنامه در وهله اول کتابو قورت بده
      در وهله دوم
      اگه خیلی ضعیفی فاگوزیست
      اگه متوسطی درسنامه های الگو

اگه قویی هستی هم برو نشر دریافت بگیر نکته ای بخون چون نکات مهم کنکوره

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز

برای زیست پیش همگامان بهترین گزینست توضیح خهواستی میدم

برای درسنامه در وهله اول کتابو قورت بده
      در وهله دوم
      اگه خیلی ضعیفی فاگوزیست
      اگه متوسطی درسنامه های الگو

اگه قویی هستی هم برو نشر دریافت بگیر نکته ای بخون چون نکات مهم کنکوره
      منظورتون از اینکه فاگوزیست واسه دانش آموزان ضعیف بدرد میخوره چیه ؟ یعنی اینکه این کتاب واسه رسیدن به رتبه زیر هزار منطقه سه بدرد نمیخوره و واسه افرادی بدرد میخوره که هدفشون صرفاً بدست آوردن رتبه نسبتاً خوبه یا اینکه این کتاب با وجود نکات بسیار خوب کنکوری ٬ مطالب گسترده تری داره که دانش آموزای قوی بلد هستن و نیازی بهش ندارن و یه جورایی از پایه شروع کرده ؟
      در کل بین فاگوزیست و همایش نشر دریافت کدومشون برای کنکور بهتره و نکات ترکیبی و ارتباطی بیشتری داره ؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آفاردئوون های فار و کتاب هاش تنها درسنامه های استاندارد رو دارن. فاگوزیست بیشتر بهتون آسیب میزنه تا کمکتون کنه. در هر صورت اگه نیاز به درسنامه دارین سی دی های تصویری استاد کرامت رو تماشا کنین.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فقط میتونم بهت بگم فاگوزیست نگیر حالا هر کتابی که میخوای بگیری
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      منظورتون از اینکه فاگوزیست واسه دانش آموزان ضعیف بدرد میخوره چیه ؟ یعنی اینکه این کتاب واسه رسیدن به رتبه زیر هزار منطقه سه بدرد نمیخوره و واسه افرادی بدرد میخوره که هدفشون صرفاً بدست آوردن رتبه نسبتاً خوبه یا اینکه این کتاب با وجود نکات بسیار خوب کنکوری ٬ مطالب گسترده تری داره که دانش آموزای قوی بلد هستن و نیازی بهش ندارن و یه جورایی از پایه شروع کرده ؟
      در کل بین فاگوزیست و همایش نشر دریافت کدومشون برای کنکور بهتره و نکات ترکیبی و ارتباطی بیشتری داره ؟
      نه منظورم این نبود
      منظورم اینه که تو شاید بهترین ها رو بخوای
      ولی دو جال پیش میاد
      یا بهترنیی پس باید با بهترین ها شروع کنی

یا میخوای بهترین شی پس باید سبک تر شروع کنی

ببین فاگوزیست عین قاچو میمونه
      همون طور که با قاچو میشه شکم ملتو سفره کرد همون طورم میشه باهاش میوه پوست کند

خب پس این کتاب هم مفیده هم مضر
      مفیده برای کسی که صرفا بهش بسنده نکنه و باهاش بیاد جلو ازش ایده بگیره و سبک ترکیب کردنو یاد بگیره
      مضره برای کسی که صرفا حفظش کنه

در کل کتاب خوبیه

هیچ منبعی تضمین برای رتبه خاصی نیست این منابع صرفا کمک کنندن

پس همه چی با خودته

بین دو منبع که گفتی برای شروع فاگو
      ولی برای ادامه و وقتی مسلط شدی برای مرور برو نشر دریافت بگیر

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست خیلی نکاتش بیشتره و اتفاقا به نظر من واسه دانش آموزای قوی بهتره

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali96 نمایش پست ها
      فاگوزیست خیلی نکاتش بیشتره و اتفاقا به نظر من واسه دانش آموزای قوی بهتره
      اتفاقا نکته زیاد برای دانش آموز قوی سمه

چرا
      چون این دانش آموز باید خودش ترکیب کنه خودش نکته در بیاره اگه رو به این کتاب بیاره که از صفر تا 100 کار کرده بزرگترین اشتباهو کرده

دوستی داشتم که ریاضی رو 67 زد فقط سوالای کنکورو کار کرده بود و میگفت با هر گزینش یه تست میساخته و این که چطوری میشد که این گزینه درست بشه
      و خلاصه تست سازی میکرد

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سراغ فاگو نرو که بیچاره میشی از مطالب زاید و حجم زیادش
      دریافت بهتره
      اما من خیلی سبز و الگو رو پیشنهاد میدم
      مشاور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن