خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

**منطقه یکی ها شانسی برای رشته های دارای تعهدخدمت ندارن

من زنگ زدم با کارشناس حرف زدم گفت اولویت رشته های دارای تعهد برای منطقه سه است و بعد از اون میرن سراغ مناطق دیگه.ظرفیتی برای هیچکدام از مناطق مشخص نیس.چون اول از منطقه سه پذیرش دارن و اگر کسی از منطقه سه نمونده باشه که دارای حداقل تراز باشه اونموقع میرن سراغ مناطق بعدی.
      با این وجود منطقه یک شانسی برای پذیرش نداره ظاهرا

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فروم پر شده از تاپیک های بی اساس.
      من زنگ زدم و من نامه نوشتم و ....

حتی اگه زنگ زده باشی کسی که تلفن جواب میده در مقام رئیس سازمان سنجش و تصمیم گیر نیسن که بخواد حرفی در این خصوص بزنه. اگه بزنه هم معلوم نیست شاید برای رفع شر چنین حرفی زده باشه.
      اگه واقعا این مساله وجود داشت توی پیک سنجش و ... اعلام میشد نه در تماس تلفنی با شما

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      فروم پر شده از تاپیک های بی اساس.
      من زنگ زدم و من نامه نوشتم و ....

حتی اگه زنگ زده باشی کسی که تلفن جواب میده در مقام رئیس سازمان سنجش و تصمیم گیر نیسن که بخواد حرفی در این خصوص بزنه. اگه بزنه هم معلوم نیست شاید برای رفع شر چنین حرفی زده باشه.
      اگه واقعا این مساله وجود داشت توی پیک سنجش و ... اعلام میشد نه در تماس تلفنی با شما
      عصبانی نشو لطفا.من هم خودم منطقه یک هستم و از این حرفش خیلی ناراحت شدم.خودش کارشناس بود و طبق متن قانون که نوشته پذیرش بومی استانی با اولویت مناطق محروم م من ازش خواستم این اولویت رو تفسیر کنه.اولش یه خانمی بود که اصلا نمیفهمید چی به چیه واسه همین داد به یه آقایی که اون توضیح داد

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نگفت حداقل تراز چنده در منطقه 3
      ویرایش توسط shahin 74 : 09 شهریور 1394 در ساعت 16:08

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن