خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یادتون نره هیچ منبعی جامع وبی نقص نیست

مولفان اون کتاب آقایان صاعد نصیریان واختیاری هستند

که آقای اختیاری تجربه خودشونو تو کتابهای جامع و نموداری پس دادن

ولی جناب نصیریان کاربلدتر جلوه کردن
      فصل اول این کتاب که مقدمه ژنتیکه خوب تدریس شده اما فصول بعدی خالی از اشکال نیستند و آموزش روانی ندارند

شما فرمودید مدتی از جو کنکور دور بودید اما من علی رغم دانشجو بودن از این جو دور نبوده وکاملا به تمامی منابع لا اقل در زمینه زیست آشنا هستم

باز هم هر طور خودتون مایلید من به رسالت خودم عمل کردم و گوشزد کردم که وقتی مولف این کتاب خالی از اشکال نیست پس چطور این منبع که به قلم این دو بزرگوار تالیف شده خالی از اشکال

به قولی دیکته ناننوشته غلط نداره

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان به نظر شما اولویت با کدوم کتابای زیر هست ؟ ( این طوری بهتر میشه جمع بندی منبع ژنتیک رو داشت )
      1- خودآموز ژنتیک کرامت
      2- ژنتیک تخته سیاه
      3- ژنتیک مهر و ماه
      4- ژنتیک الگو
      5- ژنتیک خیلی سبز

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط forgotten نمایش پست ها
      دوستان به نظر شما اولویت با کدوم کتابای زیر هست ؟ ( این طوری بهتر میشه جمع بندی منبع ژنتیک رو داشت )
      1- خودآموز ژنتیک کرامت
      2- ژنتیک تخته سیاه
      3- ژنتیک مهر و ماه
      4- ژنتیک الگو
      5- ژنتیک خیلی سبز
      صد درصد گزینه 1 اولویت اولت باشه چون همه فصول مرتبط با ژنتیک رو تو این کتاب هست

اولویت دومت گزینه 6 که من با اجازت میذارم اونم ژنتیک لقمه مهروماهه(با به زبان آدمیزاد فرق داره)

اولویت سوم هم سوالات ژنتیک الگو

فکر کنم کافی که چه عرض کنم زیادم هست 3 تا منبع برای پرکاری تستی اولویت سومو گفتم

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون داداش.ژنتیک کرامت که فرمودین یک کتاب جداگانه صرفا درمورده ژنتیکه وبرای کدوم انتشاراته؟ و همگامان هم ژنتیکش جداست یا یداخل یک کتاب جامع هستش که نویسنده اش آقای دکتر عالیپورهستند؟من به توصیه همین دوستم که سال دوم پزشکیه با آنکه نظر خودم اول روی گیاهی دکتر چلاجور از نشر دریافت بود و بعد هم گیاهی تخته سیاه ولی گیاهی را هم به پیشنهاد ایشون گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه گرفتم. شما راجع به گیاهیش نظرتون چیه؟باید بازم برم لقمه را بخرم؟ ببخشید سؤالاتم زیاد شد.

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armaghan نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییتون داداش.ژنتیک کرامت که فرمودین یک کتاب جداگانه صرفا درمورده ژنتیکه وبرای کدوم انتشاراته؟ و همگامان هم ژنتیکش جداست یا یداخل یک کتاب جامع هستش که نویسنده اش آقای دکتر عالیپورهستند؟من به توصیه همین دوستم که سال دوم پزشکیه با آنکه نظر خودم اول روی گیاهی دکتر چلاجور از نشر دریافت بود و بعد هم گیاهی تخته سیاه ولی گیاهی را هم به پیشنهاد ایشون گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه گرفتم. شما راجع به گیاهیش نظرتون چیه؟باید بازم برم لقمه را بخرم؟ ببخشید سؤالاتم زیاد شد.
      خواهش خواهر گلم
      ببنید این کتاب مال کانونه(تنها کتاب به درد بخور زیست کانون)
      تک جلده
      اسم کتابش خودآموز ژنتیکه که الحق با این کتاب شما رو 50% مباحث مسلط میشی(فقط ژنتیک خالی نیست 3 فصل آخر پیش 2 فصل اول پیش هم داره)

برای گیاهی همین کتاب خوبه ولی اگه به همراهش لقمه مهروماه هم کار کنی نور علی نور میشه

رفع اسپم:شما 100 تا سوال بپرس زکات علم نشر اونه مولا گفته پس من وظیفمه جوابتون رو بدم

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بلاخره ژنتیک و گیاهی مهروماه ماه رو گرفتم..... به نظر که خوب میان...امیدوارم از خریدم پشیمون نشم...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوالات ژنتیک نشرالگو خیلی سختن؟؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      بلاخره ژنتیک و گیاهی مهروماه ماه رو گرفتم..... به نظر که خوب میان...امیدوارم از خریدم پشیمون نشم...
      پشیمون نمیشی..مخصوصا ژنتیک تخته سیاه..
      اگه مولف های خودشم بهت درس میدادن خیلی بهتر میشد چون بعضی روش هاشون با اونیکه تو کتاب گفتن فرق داره..البته خیلی کم...
      بهرحال موفق باشی..
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      پشیمون نمیشی..مخصوصا ژنتیک تخته سیاه..
      اگه مولف های خودشم بهت درس میدادن خیلی بهتر میشد چون بعضی روش هاشون با اونیکه تو کتاب گفتن فرق داره..البته خیلی کم...
      بهرحال موفق باشی..
      مرسی میشا جان....امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم و همین باشه.....به نظر تو ژنتیک تخته سیاه و مهروماه با هم فرق دارن؟؟؟؟...راستی بازم ممنون از جوابت

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مرسی میشا جان....امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم و همین باشه.....به نظر تو ژنتیک تخته سیاه و مهروماه با هم فرق دارن؟؟؟؟...راستی بازم ممنون از جوابت
      درست گفتی اسممو(:
      من ژنتیک مهر و ماه رو ندارم تخته سیاه رو دارم که اونم خوبه.
      خواهش می کنم
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی ممنون. ..من هنوز گیاهی و ژنتیک رو نخریدم و میخوام امروز بگیرم پی به نظر تو ژنتیک مهروماه ماه بهتره؟؟؟؟؟؟؟
      ب
      بین درسنامه های خیلی سبز رو دان کن مفیده اگه کتاب سوم الگو یا خیلی سبز داری ژنتیک کامل دارن جفتشونم عالین البته ژنتیک الگو پدر ادمو درمیاره سخت بود واثعا...
      بین اون دو مورد من از تخنه سیاه راضی بودم چه گباهی چه ژنتیکش ولی چون مهر و ماه رو نداشتم نظری نمیدم
      خدای من..
      هر اتفاقی هم بیفته...
      حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
      حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
      مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
      محکم محکم دستمو بگیر خدا...
      دلم برات تنگه...
      محکم بگیر دستمو خدا....

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مرسی از میشا و پرستو خانوم.....به نظر خودمم زیاد فرق ندارن....آخه من رشته ریاضی خوندم و بودم و زیاد در مورد ژنتیک و گیاهی اطلاعات نداشتم.....مرسی واقعا از میشا و پرستو و بقیه دوستان...خیلی ممنون

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      خب تا سختی از نقطه نگاه شما چی باشه

ژنتیک الگو ااز فصل 5 سوم شروع میشه تا فصل سوم که این میشه بخش جانوری

بخش گیاهی هم که فصول 9 و10 سومن

خب در یک نگاه کلی میشه گفت سوالات متوسطن

البته این نکته رو هم از نظر نباید خارج کرد که بعضی جاها واقعا مته به خشخاش گفت مثل همون فصل 5 که دیگه زیادی خودشو اسیر مسایل تعدادا پیوندا کرده

ولی در کل سوالاش خوبن یعنی متوسط رو به بالان

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها

اره سختن
      مشاور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن