سلام
ميخوام بدونم شما جاي من بوديد چي كار ميكرديد؟
از بين مديريت دانشگاه دولتي و حسابداري دانشگاه ازاد كدومو انتخاب ميكرديد؟
سلام
ميخوام بدونم شما جاي من بوديد چي كار ميكرديد؟
از بين مديريت دانشگاه دولتي و حسابداري دانشگاه ازاد كدومو انتخاب ميكرديد؟
از نظر بازار كار و درامد منظورم هستش.....
رشتمم رياضيه
ايا مهندسي ميرفتيد با اين همه بازار اشباع شده ي مهندسا؟
مشاور
من تجربیم والا کمک میکردم.اما کاشکی مهندسی ها رو لیست میکردی تابهتر نظر داده بشه(آخه مهندس شیمی ،نفت،معماری،برق،.................. ............!!!!!!)
سلام من تجربی هستم
با اینکه رشته های بهتری از پیرا پزشکی ها هم میتونستم قبول شم اما به خاطر علاقم به کار های بانکی باید بین مدیریت و حسابداری و اقتصاد یکی انتخاب میکردم-
مشاورم بهم گفت اگه میخوای بری توی شرکت ها و بانک و اینا یا اینکه خودت یه شرکت حسابرسی یزنی باید حسابداری بخونی
اگه میخوای استخدام بانک یا ادارات دیگه ای بشی مدیریت بهترین گزینست-و چون برای استخدام معمولا مد شده که معدل دانشگاهی مهم شده پس من که میتونم از مدیریت یا حسابداری به شغل مورد نظرم که بانک هست برسم و چون معدل دانشگاهیم مهمه و چون درس های مدیریت از حسابداری راحت تره و بازم چون اگه بانک هم استخدام نشم میتونم امید به استخدام در ادارات دیگه داشته باشم پس توی انتخاب رشته خودم اول مدیریت مالی دانشگاه تهران و شهید بهشتی زدم-بعدش مدیریت بازرگانی تهران و بهشتی و علامه طباطبایی و چند تا دانشگاه خوب دیگه زدم بعد اینا حسابداری های همون دانشگاه هارو به ترتیب زدم
اگرم من جای شما باشم مدیریت رو میرم صد در صد
موفق باشی
اخه خيلي ها بهم ميگن كه رياضي خوندي بايد بري مهندسي....
ولي مهندسي بازار كار خوبي نداره ولي اگه سرمايه داشته باشي عاليه كه من ندارم
واسه همين من تو رشت زندگي ميكنم ومتاسفانه حسابداري تو دانشگاه گيلان نيست ولي مديريت هستش
عاخه مهندسي داريم تا مهندسي! کدومو ميگي؟ مثلا صنايع خيلي خوبه! صنايع کجا و مديريت کجا؟
ولي کلا حسابداري و مديريت چندان تفاوتي ندارن گاها کاراي همو هم ميتونن انجام بدن. ولي اگه بين مديريت و حسابداري موندي برو مديريت.
ولي بين مديريت و مهندسي موندي بايد مشخص کني کدوم مهندسي؟مکانيک خوبه برق خوبه. الببته فارغ التحصيلم زياد دارن اين رشته ها. الان از هر کي ميپرسي برق خونده!
++ پول
++ تخصص
++ علاقه
=== >> معمولن اونی که ریاضی میخونه، به عشق مهندسی میخونه دیگه === > حالا اگه خاسته باشی بری تو یه مسیر دیگه ==== > باید اینو از خودت اول بپرسی، که اگه مهندسی نمیخاستی، چرا اومدی ریاضی ؟!؟ === >> جواب این سوالت مهمه !! و بهتر بهت جهت میده که چی درسته و چی درست تر !! ===== >> اینی هم که شما میگی اشباع بازار، بیشتر توهم هستش === > تخصص داشته باش همه جا میخانت == > بـــــــــــله !! جامعه مهندس زیاد داره، ولی متخصص کم داره !!
امیدوارم کمکی هرچند کوچولو به شما کرده باشم دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)