سلام
به نظر من درس گسسته خیلی گنگه فکر میکنم عمرا تستای کنکورشو بزنم ! به نظرتون ولش کنم و برم سراغ درس دیگه یا سعی کنم یادشون بگیرم؟در اینصورت از رو چه منبعی بخوتم
سلام
به نظر من درس گسسته خیلی گنگه فکر میکنم عمرا تستای کنکورشو بزنم ! به نظرتون ولش کنم و برم سراغ درس دیگه یا سعی کنم یادشون بگیرم؟در اینصورت از رو چه منبعی بخوتم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
ویرایش توسط GUST : 08 شهریور 1394 در ساعت 17:22
به نظر من فصل ترکیبیات و احتمالش حیفه!!!!بخونشون چون واقعا میشه ازشون نتیجه گرفت...ولی من خودم فصل گراف و نظریه ی اعداد رو توصیه نمیکنم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
سلام
همه با گسسته مشكل دارن
گراف كه فصل راحتي هست و ميشه زد، پايه (جبر) هم كه بستگي به خودت داره ولي تركيبيات واحتمالش رو هم ميشه زد
فقط نظريه اعداد و همنهشتي و ..اين جور چيزارو اگه سركلاس يادگرفتي كه كامل اونو بخون وگرنه .....![]()
VIVA Math & Physics
E=mC2
ببین، یه موضوعی هست کسایی که المپیاد کامپیوتر کار کردن گسسته خوراکشونه. اینو به چشم دیدم که میگم. بررسی هم که کردم علتش این بود که اونا از ابزار های گسسته، مثل گراف برای اثبات استفاده میکنن. ینی چی؟ یعنی مثلا میاد یه مسئله سخت المپیاد رو، تبدیل میکنه به یه گراف و بعد با ویژگی های گراف سوال رو حل میکنه. مثلا یه مسئله، راجب صفحه ی شطرنجه، دانش آموز میاد هر خونه رو یه راس درنظر میگیره و ادامه ی ماجرا.
خب این دانش آموز وقتی بیاد سال چهارم، گراف و کلا گسسته رو درک کرده. نیومده فرمول حفظ کنه که تعداد دور های یک گراف کامل p راسی میشه فلان. بجاش واقعا درک کرده گراف چیه. اگه تو هم سعی کنی فرمولارو بزاری کنار و درکش کنی، خیلی راحته.
مثلا میگین که اینهمه فرمول و نکته برای گرافی که یه تست میاد ازش، خب شما میتونستین فقط درک کنید و مفهوم رو یاد بگیرید بجای این نکته و فرمول ها. اینقد از این فرمولای چرت دیدم که اینجوری دارم حرف میزنم. خیییییلیییییی زیادن فرمولاشون. خواهشا ول کنید فرمولارو. به حرف کسی که تجربه کرده گوش کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)