سلام دوستان من فردا امتحان ایین نامه اصلی دارم و بعد شهر
اونایی که تجربه امتحان ایین نامه اصلی و هم چنین شهر رو داشتن لطفا راهنمایی کنن
سلام دوستان من فردا امتحان ایین نامه اصلی دارم و بعد شهر
اونایی که تجربه امتحان ایین نامه اصلی و هم چنین شهر رو داشتن لطفا راهنمایی کنن
دیگه دارم به اخر میرسم
اگه کتاب همون پارسالی باشه (جلد آبی رنگ)
کادر های رنگی (زرد و آبی) رو خوب بخون
همراه با علائم
اگر ریز نکات مهم رو خواستی براتون بذارم
پـسـر زمـسـتـان
مشاور
دیگه دارم به اخر میرسم
دیگه دارم به اخر میرسم
سلام
کتاب ایین نامه عوض شده ولی سوال ها همچنان قدیمی هستند
الان نمونه سوال ها رو بهت میدم حدود 600 تا سوال هستن - بشین حسابی بخون تا اّب بندی بشی
من که بار اول افتادم - نامرد بهش گفتم بگو اشتباهتم چیه -بهم نگفت - گفت اگه حرف زیادی بزنی محرومت میکنه - سرهنگه نفهمی بود خدا خیرش نده
از شانس خوبم بار دوم که رفتم امتحان بدم دقیقا همون سوال های امتحان قبلی زیر دستم اومده بودن- خلاصه قبول شدم
----
امتحان شهر هم چه عرض کنم - چون امتحان دخترها هم طول میکشید و هم کلی خنده دار بود - اول مرد ها رو رد میکرد - هر اموزشگاه عرف و قلق خاصی داره - شما هم انشاالله که رفتی امار بگیر ببین سرهنگه چیا رو امتحان میگیره - حتی ممکنه ازت سوال بکنه - مثلا سر هنگ ما این طور گول میزد - تو یک خیابون که خط وسطش ممتد بود بهم میگفت دور بزن - یا مثلا تو چهار راه میگفت دور بزن و... - روز امتحان با یه کسی اشنا شدم که یارو شش ساله تاکسی کار میکرد فرمون رو بایه دست میچرخوند - وقتی ازش امتحان گرفت ردش کرد - خلاصه فهمیدیم اینا یه سیاست دارن - چه بلد باشی چه بلد نباشی دو سه بار ازت امتحان میگیرن - یه دختره ای بود سرهنگ بش گفت پارک کن - یعنی اینو هیچ وقت یادم نمیره - چنان پاک کرد که تا الان که الانه منو به خنده می اندازه - خلاصه این دختره هم بعد سه جلسه قبول شد- هوای شما خانم ها رو بیشتر دارن - اصلا نترس
دیگه دارم به اخر میرسم
مشاور
اتفاقا من اصلا نمیترسم .مربیم بهم گفت خیلی کلاجت عالی کنترل میکنی امروز که جلسه اخر بود هر چی افسر امتحان میگییره رو بهم گفت و تو محل امتحان ازم امتحان گرفت
ولی خوب میگن بار اولی قبول نمیکنن .این جوری بده .دختر خالم رفته بود بار اولی بود گفته بود من امتحان نمیگیرم .هیچی هم نمیشد بهش بگی .
دیگه دارم به اخر میرسم
میگم بچه ها؟؟؟ من امسال چون از کنکور خسته شده بودم نرفتم تعلیم رانندگی! ب نظر شما خیلی دیره ساله دیگه برم؟
دیگه دارم به اخر میرسم
مشاور
با قدرت تمام برو بزن با ماشینای تو جاده ! شوخی کردم ! رفع اسپم !
موقعی ک تو امتحان آیین نامه قبول میشی احساس میکنی پزشکی قبول شدی ! لامصب خیلی احساس خوبیه
ب خصوص اینکه تو ی عالمه آدم ی تو یکی قبول شی !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)