با سلام
دوستان حقیقتش بنده الان دانشجوی ترم سوم مهندسی در دانشگاه آزاد (بدون کنکور) هستم! دیپلم را نیز در رشته تجربی اخذ نمودم! حال مصمم هستم که در رشته انسانی برای کنکور سراسری شرکت کنم و طوری برنامه ریزی کردم که دروس را حداقل بصورت میانگین بالای 50 درصد (درصدهایی در حدود 40-50-60-70) بزنم! از طرفی به دلایلی دیپلم تجربی را با معدل خوبی نگرفتم!
حال که میخواهم در کنکور انسانی شرکت کنم میخواستم بدونم آیا با توجه به اینکه دیگر کنکوری های انسانی دارای سوابق تحصیلی خوبی هستند و بنده از این موضوع بهره مند نیستم (در حقیقت نه دیپلم انسانی دارم و نه در دیپلم تجربی معدلم بالا است) چقدر نسبت به کسانی که سوابق تحصیل خوبی دارند ضرر خواهم کرد؟! یعنی آیا سوابق تحصیلی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد؟ آیا صلاح هست بنده که دیپلم تجربی را با معدل نسبتا کمی گرفتم بیام برای بدست آوردن رتبه بهتر در کنکور انسانی و قبول شدن در رشته ها و دانشگاه های بهتر، قبلش دیپلم انسانی را بصورت غیرحضوری با معدل بالا پاس نمایم یا اینکه نیازی نیست و بر روی کنکور تمرکز کنم بهتر است؟
شرمنده از اینکه توضیحاتم زیاد شد! فقط خواهش می کنم که دوستان دقیق و کامل پاسخ دهند چرا که این انتخاب برای من به گونه ای حکم مرگ و زندگی را دارد!
پیشاپیش ممنون.