خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاوره در مورد شرکت کردن در کنکور انسانی با دیپلم تجربی

با سلام

دوستان حقیقتش بنده الان دانشجوی ترم سوم مهندسی در دانشگاه آزاد (بدون کنکور) هستم! دیپلم را نیز در رشته تجربی اخذ نمودم! حال مصمم هستم که در رشته انسانی برای کنکور سراسری شرکت کنم و طوری برنامه ریزی کردم که دروس را حداقل بصورت میانگین بالای 50 درصد (درصدهایی در حدود 40-50-60-70) بزنم! از طرفی به دلایلی دیپلم تجربی را با معدل خوبی نگرفتم!

حال که میخواهم در کنکور انسانی شرکت کنم میخواستم بدونم آیا با توجه به اینکه دیگر کنکوری های انسانی دارای سوابق تحصیلی خوبی هستند و بنده از این موضوع بهره مند نیستم (در حقیقت نه دیپلم انسانی دارم و نه در دیپلم تجربی معدلم بالا است) چقدر نسبت به کسانی که سوابق تحصیل خوبی دارند ضرر خواهم کرد؟! یعنی آیا سوابق تحصیلی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد؟ آیا صلاح هست بنده که دیپلم تجربی را با معدل نسبتا کمی گرفتم بیام برای بدست آوردن رتبه بهتر در کنکور انسانی و قبول شدن در رشته ها و دانشگاه های بهتر، قبلش دیپلم انسانی را بصورت غیرحضوری با معدل بالا پاس نمایم یا اینکه نیازی نیست و بر روی کنکور تمرکز کنم بهتر است؟

شرمنده از اینکه توضیحاتم زیاد شد! فقط خواهش می کنم که دوستان دقیق و کامل پاسخ دهند چرا که این انتخاب برای من به گونه ای حکم مرگ و زندگی را دارد!

پیشاپیش ممنون.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام سوابق تحصیلی قطعا تاثیر زیادی داره خصوصا امسال که شاید بیستر هم بشه
      شما مینونی دیپلم انسانی بگیرید اینجوری با خیال راحت میتونید روی کنکور تمرکز کنید
      درس های انسانی رو بخونی میتونی بالای 50 بزنی فقط کافیه یه کم وقت بزاری
      من که میگم واقعا ارزشش رو داره که دیپلم بگییرد به نفعتون میشه و مطمان باشید به ضررتون نیست
      هر کمکی هم از دست من بر بیاد دریغ نمیکنم

دیگه دارم به اخر میرسم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط univer نمایش پست ها
      با سلام

دوستان حقیقتش بنده الان دانشجوی ترم سوم مهندسی در دانشگاه آزاد (بدون کنکور) هستم! دیپلم را نیز در رشته تجربی اخذ نمودم! حال مصمم هستم که در رشته انسانی برای کنکور سراسری شرکت کنم و طوری برنامه ریزی کردم که دروس را حداقل بصورت میانگین بالای 50 درصد (درصدهایی در حدود 40-50-60-70) بزنم! از طرفی به دلایلی دیپلم تجربی را با معدل خوبی نگرفتم!

حال که میخواهم در کنکور انسانی شرکت کنم میخواستم بدونم آیا با توجه به اینکه دیگر کنکوری های انسانی دارای سوابق تحصیلی خوبی هستند و بنده از این موضوع بهره مند نیستم (در حقیقت نه دیپلم انسانی دارم و نه در دیپلم تجربی معدلم بالا است) چقدر نسبت به کسانی که سوابق تحصیل خوبی دارند ضرر خواهم کرد؟! یعنی آیا سوابق تحصیلی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد؟ آیا صلاح هست بنده که دیپلم تجربی را با معدل نسبتا کمی گرفتم بیام برای بدست آوردن رتبه بهتر در کنکور انسانی و قبول شدن در رشته ها و دانشگاه های بهتر، قبلش دیپلم انسانی را بصورت غیرحضوری با معدل بالا پاس نمایم یا اینکه نیازی نیست و بر روی کنکور تمرکز کنم بهتر است؟

شرمنده از اینکه توضیحاتم زیاد شد! فقط خواهش می کنم که دوستان دقیق و کامل پاسخ دهند چرا که این انتخاب برای من به گونه ای حکم مرگ و زندگی را دارد!

پیشاپیش ممنون.
      شما با دیپ تجربی کنکور بدی فقط سوابق تحصیلی رو عمومیاا تاثیر داره تو اختصاصیا فک نکنم تاثیر زیادی داشته

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      شما با دیپ تجربی کنکور بدی فقط سوابق تحصیلی رو عمومیاا تاثیر داره تو اختصاصیا فک نکنم تاثیر زیادی داشته
      مگه میشه تاثیر نداشته باشه ؟ ایشون میگن میخوان همه درس هارو بالای 50 بزنن

دیگه دارم به اخر میرسم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi نمایش پست ها
      مگه میشه تاثیر نداشته باشه ؟ ایشون میگن میخوان همه درس هارو بالای 50 بزنن
      خب ایشون دیپ تجربی دارن برای درسای اختصاصیای انسانی نمره ندارن چجوری تاثیر بدن؟؟ ب اطلاعیه های سنجش هم رجوع کنی میبینی کسی از تجربی میاد انسانی چقد تاثیر داره مطمئنا 25درصد نخواهد بود.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب ایشون دیپ تجربی دارن برای درسای اختصاصیای انسانی نمره ندارن چجوری تاثیر بدن؟؟ ب اطلاعیه های سنجش هم رجوع کنی میبینی کسی از تجربی میاد انسانی چقد تاثیر داره مطمئنا 25درصد نخواهد بود.
      درسته ولی ایشون میخوان تاثر کامل رو داشته باشه
      به نطر من وقتی دبیپلم انسانی بگیرین بهتره این طوری با درس هاش اشنا میشن و با معدل خوب و بدون نگرانی میرن سراغ کنکور

دیگه دارم به اخر میرسم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درسته ولی ایشون میخوان تاثر کامل رو داشته باشه
      به نطر من وقتی دبیپلم انسانی بگیرین بهتره این طوری با درس هاش اشنا میشن و با معدل خوب و بدون نگرانی میرن سراغ کنکور
      اها از اون لحاظ بله...ب شرط اینکه خوب بخونن و از پسش بر بیان

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اصلا ناراحت نباشید...یک ماه دیگه اقدام کنید واسه گرفتن دیپلم مجدد واسه دی ماه....عمومیارو عالی بخونید...اختصاصیا هم برای شما از صد حساب میشه...تازه شما اگه درصدتون خیلی خوب باشه از خیلی از معدل 20ها که درصدشون از شما پایین تره هم ترازتون میره بالاتر...اینو یه دوستی برام توضیح داد...عالی بخونید عمومیارو...موفق باشین
      چقدر زود دیر میشود...

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام

پیشاپیش ممنون.

بهترین کار اینه اگه عمومیات خرابه دیپ انسانی بگیر اگه عمومیات خوبه نه نیاز نیست همون دیپ تجربی کافیه
      مشاور

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      وقتی کسی دیپلم تجربی داشته ومجدد دیپلم انسانی میگیره یعنی نمرات درسای اختصاصی انسانی رو کنکورش تاثیر نداره؟
      آدم باش همین

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      وقتی کسی دیپلم تجربی داشته ومجدد دیپلم انسانی میگیره یعنی نمرات درسای اختصاصی انسانی رو کنکورش تاثیر نداره؟
      نه دوست عزیز...فقط عمومیا
      چقدر زود دیر میشود...

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها

نه تاثیر نداره فقط عمومیاس
      مشاور

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام سوابق تحصیلی قطعا تاثیر زیادی داره خصوصا امسال که شاید بیستر هم بشه
      شما مینونی دیپلم انسانی بگیرید اینجوری با خیال راحت میتونید روی کنکور تمرکز کنید
      درس های انسانی رو بخونی میتونی بالای 50 بزنی فقط کافیه یه کم وقت بزاری
      من که میگم واقعا ارزشش رو داره که دیپلم بگییرد به نفعتون میشه و مطمان باشید به ضررتون نیست
      هر کمکی هم از دست من بر بیاد دریغ نمیکنم
      نقل قول نوشته اصلی توسط highdreams نمایش پست ها
      اصلا ناراحت نباشید...یک ماه دیگه اقدام کنید واسه گرفتن دیپلم مجدد واسه دی ماه....عمومیارو عالی بخونید...اختصاصیا هم برای شما از صد حساب میشه...تازه شما اگه درصدتون خیلی خوب باشه از خیلی از معدل 20ها که درصدشون از شما پایین تره هم ترازتون میره بالاتر...اینو یه دوستی برام توضیح داد...عالی بخونید عمومیارو...موفق باشین
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      بهترین کار اینه اگه عمومیات خرابه دیپ انسانی بگیر اگه عمومیات خوبه نه نیاز نیست همون دیپ تجربی کافیه
      دوستان از اینکه اینقدر لطف دارید واقعا ممنونم

ببینید من نمیدونم الان شما منظورتون از درسای عمومی در دیپلم تجربی سال چندم هست! آیا سال سوم تجربی رو برای دروس عمومی فقط مدنظر می گیرند و یا سال پیش دانشگاهی هم در نظر گرفته میشه؟! و اینکه نمره ترم دوم مهمه یا سالانه؟!
      اگر این موضوع رو روشن کنید میتونم نمرات رو بذارم تا بهتر کمک کنید

موضوع بعدی این هست که با توجه به اینکه من در حال تحصیل در دوره کارشناسی مهندسی در دانشگاه آزاد هستم (بدون کنکور) آیا می توان در کنار آن در دیپلم انسانی شرکت کرد؟! (البته برای این موضوع یه تاپیک جداگانه در اینجا زدم)
      ممنون
      ویرایش توسط univer : 07 شهریور 1394 در ساعت 20:38

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان از اینکه اینقدر لطف دارید واقعا ممنونم

ببینید من نمیدونم الان شما منظورتون از درسای عمومی در دیپلم تجربی سال چندم هست! آیا سال سوم تجربی رو برای دروس عمومی فقط مدنظر می گیرند و یا سال پیش دانشگاهی هم در نظر گرفته میشه؟! و اینکه نمره ترم دوم مهمه یا سالانه؟!
      اگر این موضوع رو روشن کنید میتونم نمرات رو بذارم تا بهتر کمک کنید

موضوع بعدی این هست که با توجه به اینکه من در حال تحصیل در دوره کارشناسی مهندسی در دانشگاه آزاد هستم (بدون کنکور) آیا می توان در کنار آن در دیپلم انسانی شرکت کرد؟! (البته برای این موضوع یه تاپیک جداگانه در اینجا زدم)
      ممنون
      سال سومتون نمرات نهایی ترم دومتون...سوال دومتونم نمیدونم جوابشو...

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این جدول رو ببین دوست عزیز

به قولی یک تصویر گویاتر از 1000 کلمست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن