خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لطفا نمراتت رو بگذار و رتبه مورد نظرت رو هم اعلام کن تا بگم چیکار کنی

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نمره نهایی درس ریاضیات(3) تجربی هم در کنکور سراسری علوم انسانی تاثیر داره دوست عزیز

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      این جدول رو ببین دوست عزیز

به قولی یک تصویر گویاتر از 1000 کلمست

خیلی ممنون این خیلی عالی بود. من بیشتر فکرم روی زیرگروه 3 هست و بعدش 5 و شاید 4 ! حالا با درصدا و نمراتی که در ادامه قرار میدم دوستان منو راهنمایی کنن که آیا دیپلم مجدد برای انسانی بگیرم یا خیر!

نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      لطفا نمراتت رو بگذار و رتبه مورد نظرت رو هم اعلام کن تا بگم چیکار کنی
      این نمرات ترم دوم سال سوم تجربی هست (همونطور که گفتم اصلا تلاش خاصی نکردم!) :
      زبان فارسی (3) : 17
      ادبیات فارسی (3) : 15/25
      عربی (3) : 11/75 (لازم به ذکر هست که عربی بنده همیشه خوب بوده ولی متاسفانه برای این امتحان خیلی کم خوندم!)
      دین و زندگی (3) : 16
      زبان خارجی (3) : 15/75
      ریاضی (3) : 18

در مورد رتبه هم که همونطور که تو عکس زیر می بینید موقعی میخوام کنکور بدم که حداقل آمادگی برای کسب این درصدهارو داشته باشم ولی تلاشم اینه که حتی بالاتر هم بزنم! (البته باز هم شما محض احتیاط لازم درصدهای کمی پایین تر رو هم مدنظر داشته باشید!) طبق این درصدها گزینه 2 میگه بین 90 تا 100 ! کانون میگه برای کنکور 93 و منطقه 2 در حدود 100 تا 200 و برای کنکور 92 در حدود 200 تا 300 ! حالا اینکه چقدر تخمین رتبش درسته رو نمیدونم!

untitled-1.jpg

نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      نمره نهایی درس ریاضیات(3) تجربی هم در کنکور سراسری علوم انسانی تاثیر داره دوست عزیز
      نمرات رو در بالا قرار دادم
      از کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
      ویرایش توسط univer : 08 شهریور 1394 در ساعت 02:56

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه دنبال این هستند که یک جوری شر معدل رو از سرشون باز کنند حالا شما که معدلتون فقط 7 درصد تاثیر دارن واستون میخواین برین سراغ دیبلم مجدد و افزایش تاثیر معدل؟؟؟؟ اگر از نحوه نمره تراز مختصر اگاهی داشته باشین میدونین که اگر کسی درسی رو تو کنکور 100 بزنه ترازش میشه حدود 15000 و اگر امتحان نهایی رو 20 بگیره میشه چیزی حدود 10000 چون صد زدن تو کنکور شاید حتی یک نفر هم نتونه بزنه ولی تا دلتون بخواد دانش اموز 20 نهایی داریم پس ارزش صد کنکور خیلی بالاتره وتراز بیشتری بهش تعلق میگیره (سازمان سنجش هم اینو اعلام کرده) این واسه درصد های خوب هست که طرف بدون تاثیر معدل(دیپلمه های قبل از 84 ) با درصد 100 تراز 15000 میگیره و کسی که 20نهایی داره با تاثیر معدلش حدود 14000-13000 میگیره پس یعنی این فرد حتی 20 نهایی هم به ضررشه . حالا واسه درصد های ضعیف حساب می کنیم طرف معدل 20 نهایی داره ولی مثلا میانگین درصداش 10درصده حالا تراز کنکورش میشه مثلا6000 اما تراز معدلش میشه 10000 و معدلش به کمکش میاد. پس تاثیر معدل واسه همه یکسان نیست واسه همین گفتم رتبه مورد نظرت رو بگو تا بگم چیکار کنی به نظر من با توجه به این صحبتا اصلا دنبال دیبلم مجدد نرو و بشین واسه کنکور خوب بخون تا بترکونی کنکورت رو. اوههههههه چه همه حرف زدم !!!!!!!!

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      همه دنبال این هستند که یک جوری شر معدل رو از سرشون باز کنند حالا شما که معدلتون فقط 7 درصد تاثیر دارن واستون میخواین برین سراغ دیبلم مجدد و افزایش تاثیر معدل؟؟؟؟ اگر از نحوه نمره تراز مختصر اگاهی داشته باشین میدونین که اگر کسی درسی رو تو کنکور 100 بزنه ترازش میشه حدود 15000 و اگر امتحان نهایی رو 20 بگیره میشه چیزی حدود 10000 چون صد زدن تو کنکور شاید حتی یک نفر هم نتونه بزنه ولی تا دلتون بخواد دانش اموز 20 نهایی داریم پس ارزش صد کنکور خیلی بالاتره وتراز بیشتری بهش تعلق میگیره (سازمان سنجش هم اینو اعلام کرده) این واسه درصد های خوب هست که طرف بدون تاثیر معدل(دیپلمه های قبل از 84 ) با درصد 100 تراز 15000 میگیره و کسی که 20نهایی داره با تاثیر معدلش حدود 14000-13000 میگیره پس یعنی این فرد حتی 20 نهایی هم به ضررشه . حالا واسه درصد های ضعیف حساب می کنیم طرف معدل 20 نهایی داره ولی مثلا میانگین درصداش 10درصده حالا تراز کنکورش میشه مثلا6000 اما تراز معدلش میشه 10000 و معدلش به کمکش میاد. پس تاثیر معدل واسه همه یکسان نیست واسه همین گفتم رتبه مورد نظرت رو بگو تا بگم چیکار کنی به نظر من با توجه به این صحبتا اصلا دنبال دیبلم مجدد نرو و بشین واسه کنکور خوب بخون تا بترکونی کنکورت رو. اوههههههه چه همه حرف زدم !!!!!!!!
      ممنون
      سایر دوستان هم همین نظر رو دارند؟!
      بعد من میخواستم بدونم با این شرایط و بدون گرفتن دیپلم مجدد میشه در رشته هایی مثل اقتصاد و مدیریت و شاید روانشناسی در دانشگاه هایی مثل تهران و شهید بهشتی قبول شد؟!
      و اینکه فقط من چون هدفم اینه که تا مقاطع بالا (دکترا) برم میخواستم بدونم مثلا برای عضو هیئت علمی شدن در دانشگاه این معدل دیپلم تجربی بنده مشکل ساز نیست؟!

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      البته این گزینه 2 توهم زده ها با این درصدا همچین رتبه ای به دست نمیادا
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان حقیقتش با تمام تحقیقاتی که کردم به یک راه حل دیگه هم رسیدم و اونم اینکه بجای اینکه از دوباره کنکور کارشناسی بدم، برای ارشد بخونم و در رشته موردنظرم (اقتصاد یا مدیریت) تغییر رشته بدم!
      حالا میخواستم بدونم به نظر شما آیا در حالی که کارشناسی از رشته مهندسی دانشگاه آزاد دارم میشه برای ارشد در رشته های اقتصاد یا مدیریت در دانشگاه های سراسری مثل تهران و شهید بهشتی قبول شد؟! به نظرتون برای کنکور کارشناسی تلاش کردن بهتره یا برای تغییر رشته برای کنکور ارشد؟!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن