خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

کسایی که ریاضی افبا خریدن لطفا جوااااب.مهمه

سلام دوستان.کسایی که ریاضی افبا خریدن چندتا سوال داشتم
      1:اول اینکه من به دلایلی میتونم یا پایه بخرم یا پیش.سوالم اینه که بنظر شما کدوم بخرم؟؟؟
      2:دوم اینکه توی دی وی دی های پیش مثلا اومده مبحث احتمال و ترکیبات رو کامل گفته یا قسمتیش توی پایه گفته؟؟؟؟تابع ها چطور؟؟؟
      3:میتونم با این دی وی دی حدود 40 50 بزنم؟؟؟؟

مدیر جون من نپاک واسم مهمه
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
      ویرایش توسط mohammad.sa : 07 شهریور 1394 در ساعت 02:25

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      کسی نیست؟؟؟؟؟می خوام صب سفارش بدم تا دیر نشده.خواهش کمکم کنییییید
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      کسی نیست؟؟؟؟؟می خوام صب سفارش بدم تا دیر نشده.خواهش کمکم کنییییید
      ویرایش جدیدش اومده؟
      اینارو ز زدی بپرس
      یکم صب کنی تا مهر چیزای خوبلی در راهه
      شنیدم ی موسسه هس مولف مهرو ماه رو هم آورده
      صبور باش

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا سلام من دارمش خیلیییی عالیه به نظر من پایه رو بخری بهتره چون بعضی از مطالب پیش ادامه ی پایه هست اگر پایه رو بهتر بلد باشی خوبه و اگر خوب باهاش کار کنی 60 درصد کم کمش میزنی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ikonkuri نمایش پست ها
      ویرایش جدیدش اومده؟
      اینارو ز زدی بپرس
      یکم صب کنی تا مهر چیزای خوبلی در راهه
      شنیدم ی موسسه هس مولف مهرو ماه رو هم آورده
      صبور باش
      والا نمیدونم چیکار کنم.موندم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadpor نمایش پست ها
      آقا سلام من دارمش خیلیییی عالیه به نظر من پایه رو بخری بهتره چون بعضی از مطالب پیش ادامه ی پایه هست اگر پایه رو بهتر بلد باشی خوبه و اگر خوب باهاش کار کنی 60 درصد کم کمش میزنی
      داداش سوال من اینه که مثلا احتمال رو کلا تو پیش درس داده یا قسمتیش توی پایه؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان.کسایی که ریاضی افبا خریدن چندتا سوال داشتم
      1:اول اینکه من به دلایلی میتونم یا پایه بخرم یا پیش.سوالم اینه که بنظر شما کدوم بخرم؟؟؟
      2:دوم اینکه توی دی وی دی های پیش مثلا اومده مبحث احتمال و ترکیبات رو کامل گفته یا قسمتیش توی پایه گفته؟؟؟؟تابع ها چطور؟؟؟
      3:میتونم با این دی وی دی حدود 40 50 بزنم؟؟؟؟

مدیر جون من نپاک واسم مهمه
      1.متاسفانه دی وی دی فروشا جوری دی وی دی هارو پر میکنن که مطالب هیچ وقت همشون تو ی دی وی دی نیستن و شما رو ارجاع میدن به دی وی دی های قبلیشون
      2.همش مبحثیه.مثلا ترکیبات کامل گفته شده.احتمال مبحثشو از پایه بسته تا پیش.اصلنم از ترکیب دیگه توش صحبت نمیکنه
      3.شاید.البته اینا فقط تستای کنکورو میان توش میگن.دیگه تالیفیو ... حل نمیکنن
      پاسخ به سوالات سربازی

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بدترین ریاضی برا افبا هست من همشو دارم اشغال اشغال

بخدا پولتو دور بریز ولی نخرش این شروین که زبونش میگیره و ترسیده بلد نیست صحبت کنه

سروش مویینی هم که نیازمند مترجم هست

کلا سبک درس دادنشون اینطوریه

بنام خدا تابع

یه تست حل میکنه شروین ... البته فقط خودش میفهمه چیکار کرده ...بعدش یکی دوتا نکته سروش مویینی میگه در مورد تست

همینجوری تا اخر مجموعه اینطوریه ...

ینی اموزش کامل و جامعی نداره فقط تست محور هست ....

به درد کسی میخوره که ریاضیش 60 70 میزنه با این میخاد تثبیت کنه و بالاتر بزنه....

اگه یه اموزش خوب و جامع در کنار تست میخای فقط بهت منتظری رو پیشنهاد می کنم

من تمام دی وی دی ها رو دارم همشو تست کردم و بررسی کردم دقیق طرفدار هیچکسم نیستم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط altenrate نمایش پست ها
      بدترین ریاضی .....

قبول دارم.شروینم بخاطر اینکه خودش جز هیئت مدیرس آوردنش درس میده.وگرنه بلد نیست خوب درس بده.گاهی وقتا از روشایی میرفت که مقدم نیا میومد تصحیح میکرد
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      1.متاسفانه دی وی دی فروشا جوری دی وی دی هارو پر میکنن که مطالب هیچ وقت همشون تو ی دی وی دی نیستن و شما رو ارجاع میدن به دی وی دی های قبلیشون
      2.همش مبحثیه.مثلا ترکیبات کامل گفته شده.احتمال مبحثشو از پایه بسته تا پیش.اصلنم از ترکیب دیگه توش صحبت نمیکنه
      3.شاید.البته اینا فقط تستای کنکورو میان توش میگن.دیگه تالیفیو ... حل نمیکنن
      این شک نکن.مثلا شیمیش هم همینجوره.توی پیش ی سوال ترکیبی با استو بود اومد گفت برین نگا کنین اصلا ی ذره توضیح نمیداد واسه روش حل

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط altenrate نمایش پست ها
      بدترین ریاضی برا افبا هست من همشو دارم اشغال اشغال

بخدا پولتو دور بریز ولی نخرش این شروین که زبونش میگیره و ترسیده بلد نیست صحبت کنه

سروش مویینی هم که نیازمند مترجم هست

کلا سبک درس دادنشون اینطوریه

بنام خدا تابع

یه تست حل میکنه شروین ... البته فقط خودش میفهمه چیکار کرده ...بعدش یکی دوتا نکته سروش مویینی میگه در مورد تست

همینجوری تا اخر مجموعه اینطوریه ...

ینی اموزش کامل و جامعی نداره فقط تست محور هست ....

به درد کسی میخوره که ریاضیش 60 70 میزنه با این میخاد تثبیت کنه و بالاتر بزنه....

اگه یه اموزش خوب و جامع در کنار تست میخای فقط بهت منتظری رو پیشنهاد می کنم

من تمام دی وی دی ها رو دارم همشو تست کردم و بررسی کردم دقیق طرفدار هیچکسم نیستم
      داداش شما که داریش بگو ببینم مثلا تابع و احتنال رو کامل توی قسمت پیش درس داده یا اومده قسمتیش در پایه قسمتیش توی پیش درس داده

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش شما که داریش بگو ببینم مثلا تابع و احتنال رو کامل توی قسمت پیش درس داده یا اومده یکن پایه یکم پیش درس داده؟؟؟
      والا واسه من ریختن رو هارد دو تا پک هست اگه اشتباه نکنم یکی پایه هست و داخلش لگاریتم و امار و هندسه و احتمال و ترکیب و تابع و مشتق هست اون یکی هم سایر مباحث من حقیقتا یکی دو تا قسمتشو دیدم خوشم نیومد دیگه سراغشم نرفتم

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در کل اگه این موسسه افبا بجا اینکه اینقدر روی دکوراسیون تمرکز کنه روی مدرسینش و سبک تدریس تمرکز می کرد بهتر بود !!!

یارو پدرام فرهادیان یه مشت جمله نوشته بعضیاش درسته بعضیا غلط میاد یه توضیح میده در مورد هر کدومش بعد میگه این درسته این غلطه ....

حالا جملاتشو از کجا اورده !!!؟؟؟ زیست انتشارات خوش خوان خدایش سبک اموزش و جمله هاش کپی برداری از همون هست

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ینی نخرم؟؟؟؟من می خوام در حد 40 50 بزنم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اها ینی شما میگی احتمال و ترکیبات توی پایه هس؟؟؟
      تابع چی؟؟؟کامل توی پیش گفته؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)