سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
یکی دو تا نیست
ولی خب مهمترین هدف هر کسی زندگی درسته
نه میشه گفت زندگی راحت و نه میشه گفت زندگی بی دغدغه ، چون همچین چیزی غیرممکنه
همه آدما سختی میکشن و دغدغه دارن ، تو هر جایگاهی که باشن ، از جایگاه کوچک من دانشجوی ساده تا مدیرعامل بزرگترین شرکت ها و کارخونه ها که میلیاردی پول پارو میکنن
اما اینکه تو مسیر درست قرار داشته باشه آدم و از زندگیش لذت ببره مهمه
پس یه زندگی درست ، تو مسیر درست ، که آدم ازش لذت ببره
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
پول
همه برای پول تلاش میکنند
هرکسی که این حرف را انکار میکند، مستقل نیست و توسط خانواده تامین است ( مسکن رایگان، غذا رایگان، لباس، گوشی، سارژ موبایل و ... رایگان)
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
هدف فقط یک چیز هست :
احیا زمینه ای برای ظهور آغا امام زمان {عج}
üzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun, hakkını almış yılların Elfida, bir belalı başımsın Elfida, beni fark etme sakın
دوست دارم نورولوژیست بشم
پول که اگر تو حرفه ات ماهر باشی به دست میاد
این رشته رو بیشتر به خاطر اینکه نسبت به سایر رشته های تخصص هنوز بی انتهاس دوس دارم... اگر یه مدت تو بخش نورولوژی باشین اونقدر مرض های بدون درمان هست که آدم دلش آتیش میگیره... از یه بچه دو سه ساله تا یه مادر جَوون... خدا عاقبت همه مارو ختم به خیر کنه
در حسرت عطر سیب
به قول شاعر :
پَر پاچه ، زیادش خوبه ، سرمایه زیادش خوبه عشق و حال ، زیادش خوبه ، پول پله زیادش خوبه ، کثافت کاری ، زیادش خوبه ، چرا کم داشی ، زیادش خوبه
از اونجایی که این چیزایی که گفتم زیادش خوبه باید درس بخونم .
ستاد حمایت از حلقه حیدریون و شوهر عمه های کشور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)