باید بیشتر کتاب درسی ها رو خوند
حتی شده سه دور چهار دور دوره شه
نباید اطراف یه کنکوری پر از کتابای کمک درسی جورواجور باشه که نتونه تمرکز کنه
باید بیشتر کتاب درسی ها رو خوند
حتی شده سه دور چهار دور دوره شه
نباید اطراف یه کنکوری پر از کتابای کمک درسی جورواجور باشه که نتونه تمرکز کنه
نباید ها:
ادای درس خوندا را در آوردن!!!
فقط حرف زدن و خود عمل نکردن!!
برا دیگران هزارتا ایده داشته باشیم اما برا خودمون نه!!
به حرف دیگران متکی شدن به خصوص روزای آخر
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
اگه من توی اون یک ماهی که مونده بود تا کنکور به حرف مشاور گوش نکرده بودم الان مطمئن بودم رشته دلخواهم را قبول میشدم!!
من همه ی زیست را با خلاصه نویسی یا بهتره بگم طرح گزینه تستی تموم کرده بودم اما فقط توی یک ماه آخر نیاز به دوره داشتم که نشد دوره کنم!!!
گاهی وقتا باید خود آدم خوب فکر کنه و بهترین تصمیم را بگیره!
اینم بگم مشاور داریم تا مشاور
گاهی وقتام برعکس، اگه گوش نکنی به حرف هاشون ضرر میکنی!!!
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
نباید ::
اگه یه مانعی سر راه درس و برناممون پیش اومد، بی خیال درس و کارت شی
یعنی :
یادمون باشه همیشه جاده ی زندگی صاف و هموار نیست === > گاهی موانع و دست اندازهایی سر راهمون پیش میاد == >> ما باید انگیزه خودمون حفظ کنیم ++ هدفمون رو ببینم و همچنان کوه باشیم و امیدمون به خدا رو از دست ندیم و مثل تراکتور به جلو پیش بریم
ویرایش توسط Mr. ARAD : 07 شهریور 1394 در ساعت 17:30
همونطور که خودشون میگن کتاباشون به درد دانش آموزان فوق ممتاز میخوره.یعنی از نظرشون باید حداقل هایی رو داشته باشی.اگر یک دانش آموز متوسط یا خوب بخواد سراغ کتاباشون بره فورا دلزده میشه.
مطلب بعدی اینه که منطق یادگیری کتابش واسه کنکور خوب نیست .تو هر فصل کلی تست تالیفی داره و آخر کتاب تست های سراسری رو آورده.
برای کنکوری خوندن باید با توجه به منطق طراحان کنکور سراسری درسو یاد گرفت.کاری که تو کتاب شیمی مبتکران مشهوده با اینکه سبک تالیفش مثه خوشخوانه.
خُب دوست عزیز
خود شما واضح دارید میگید : «کتاباشون به درد دانش آموزان فوق ممتاز میخوره»
اساس کار انتشارات خوشخوان در «سطح المپیاد» هستش، بایدم کتاباش به مذاق هرکی هرکی خوش نیاد
اگه کمی این ور اون ور بگردی، می بینی هستن اونایی که گسسته رو بالا زدن، یا مستقل، یا اگه کتاب دیگه ای خوندن، «گسسته خوشخوان» رو هم خوندن
به هرحال
موفق باشی رفیق![]()
بله منم منظورم دقیقا همینه که به چشم کتابایه دیگه کنکوری نباید بهش نگاه کرد. و مستقل خوندنش برای یه دانش آموز متوسط و حتی خوب اشتباست .کتابا و انتشارات دیگه تو هرسطهی باشی قوی ترت میکنن ولی این دو کتاب انتشارات خوشخوان رو که من خوندم اینطوری نبود.
در هر صورت خوشحال شدم از گفتگومون.
همچنین موفق باشی <3
یاعلی
اتفاقا اگه کتاب های کمک درسیه مناسبی باشه خیلی هم خوبه...من خودم برای درس شیمی از سه منبع ابی و گاج و مبتکران استفاده میکردم...
نباید از دوستایی که هدفشون مشخص نیست و اخر سال قراره به هر رشته ای راضی بشن مشورت گرفت و باهاشون وقت گذروند! چون بی خیالی اونها مسریه!
نباید بعد از ازمون رفت تو سایت کانون و ترازای فیک دیگران رو چک کرد.
نباید به حرف فامیل ذره ای اهمیت داد! همین چند وقت پیش یکی از نزدیک ترین فامیلامون که خیلیم پیگیر منه بهم گفت: شما رشته ت ریاضی بود نه؟
این اخری رو نمیدونم با چه تیتر و قیافه ای بنویسم ولی خیلییییی مهمه
نباید نباید نباید از هر گونه نرم افزار تخمین رتبه (کنکوریوم کانون و ....) استفاده کرد
بعد از ازمون جامع زدن بدو بدو نرید درصداتون رو وارد کنید ببینید ایشالله قراره چه رتبه ای بیارید.
اون تخمینا بر اساس کنکور هایی هست که برگزارررر شدن تموم شدننن اون درصدا مختص سطح سوالا و سطح بچه های همون سال بود تماممم.
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)