داداش ترکیبش به قول شما فوق العادس ! ولی قیمت و حجمشم فوق العاده میشه !
اونی ک این ترکیبو استفاده میکن حداقل از پایه شروع کرده به خوندن ! وقت زیاد داره ! ن بخواد تو 10 ماه هم پایه رو بخونه هم پیش !
پس بهتر ی منبع بخونن ولی خوب بخونن !همه ک قرار نیس فیزیک بالای 90 بزنن! با گاج هم میشه درصد خوبی به دست آورد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
منم با حرف جواد موافقم من فقط با گاج تو کنکور ریاضی امسال فیزیک رو 63 زدم وبه نظرم کافی بود به نظرم اگه یه منبع(حالا چه گاج چه الگو و چه خیلی سبز)رو تموم کنین به از چن منبع بودنه بازم خود دانید.
خدایا مرا جز خودت محتاج هیچ کسی مگردان.
شما راست میگین رفیق
هم اینکه یه نفر کامل گاج رو بخونه یا نشر الگو یا خیلی سبز! میتونه کافی باشه و حتی به یه درصد خیلی خوب هم برسه
با این حال یکی هست تو وسط ناز و نعمت داره شیرجه میره و استرس مسترس هم اصلن نمیدونه چیه === > راحت میتونه هم گاج رو بخونه هم تستای نشر الگو رو بزنه == >> خیلی باحاله !![]()
ان شا الله این فرد موفق باش !
ولی خدا کنه بخونه و ی ماه به کنکور کتابارو رو هم نچینه!!
چون سارا همتی گفته من تست الگو زدم دیگ همه اینو میگن خوبه !! منظوری ندارما !!
ولی از نظرات خیلی از بچه ها میشه فهمید ک فک کردن اگ الگو رو نداشته باشن نمیتونن فیزیکو بزنن ! یا حتی الگو رو ک داشته باشن دیگ 100 میزنن!
اینام جالبه !
ولی ان شا الله هر کی هر چی میخره فقط بخون
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
1 پنجم وقتو میزاری فقط وس عمومی ؟
انگار ب جز جمعه ها هفته ای 60 ساعت میخونی فقط 12 ساعت عمومی ! فک کنم به عمومیات کم توجهی میکنی !!
فیزیک و ریاضی رو باز زیاد بهش وقت دادی !! البته من مشاور نیستما و شاید نظر من اشتبا باش !
به هر حال موفق باشی داداش !!
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
آقا این مبتکران شهریاری رو کسی بررسی کرده چه جوریاس![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)