هر کس با اونچي که داره پز ميده.. پولدار با پولش, دختر خوشگل با صورتش, رئيس با مقامش.. خوب پزشکي هم مث هميناس نبايد انتظار داشته باشيم پز نده.
ولي تجربه ثابت کرده دانشجوهاي رشته هاي تاپ يا دانشگاه هاي تاپ بعد از ورود به دانشگاه از اين رو به اون رو ميشن! مثلا طرف قبل کنکور کل لباس تنس٢٠٠ تومن نميشد ولي بعد از ورود به رشته تاپ, فقط ساعتش ۵٠٠تومنه!
به نظر من پز دادن خوبه واقعا بايد چشم يه سري ها دربياد
پزشکی چیزی نداره واسه پز دادن تو کشورهای پیشرفته رشته ها علوم انسانی و مهندسی حرف اولو میزنن اونوقت تو کشور ما پزشک شدن شده پز.پزشکی یکی از سختترین راهها برای رسیدن به پوله علاوه بر اینکه جوونیت میره .
?
ولي نظر شخصي خودم اينه که لذتي که تو مهندسي هس تو پزشکي و پيرا نيس.
تو مهندسي خودت با محاسبات خودت و با دست هاي خودت يه چيزي رو درست ميکني هر چند کوچيک و کم ارزش ولي از ديدنش لذت ميبري. من خودم اينو تجربه کردم و تو دانشکده ساخت و توليد يه جعبه ابزار ساختم. هر چند چيز ساده و کم ارزشي بود ولي بسيار لذت بخش بود چون داشتم با دستاي خودم درستش ميکردم.
تو پزشکي هر چند کمک به همنوع هست ولي وقتي به يککي کمک ميکني ولي همراهاش چاقو رو درميارن ميکنن تو شکمت يا اصلا بد و بيراه ميشنوي و حتي بهت ميگن تو مريض ما رو کشتي! که به کرات اتفاق افتاده اينا, لذت رو از بين ميبره و به سر درد تبديل ميکنه.
من ترجيح ميدم يه رآکتور طراحي کنم و از دديدن کار کردنش لذت ببرم تا اينکه .....
ولي....
ولی به نظر من پزشکی هیجانش خیلی بیشتر از مهندسیه
وقتی در لحظه باید تو اتق عمل تصمیم بگیری و این تصمیمت با جون آدم سر و کار داره عیجان داره نه درست کردن راکتور
در مورد کیفشم وقتی یه بچه ای رو ببینی که با عملی که تو روش کردی داره میشنوه خیلی لذت داره وقتی مادرش از ته دل برات ارزو میکنه خیلی لذت داره خیلی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)