کتاب جامع میخوای:
انتخاب اول گاج
انتخاب دوم تخته سیاه
انتخاب سوم مهروماه ( میگن دارن ویرایشش میکنن )
کتاب سال به سال برای تست :
انتخاب اول سال به سال الگو
انتخاب دوم قلم چی (کتابای جدیدش)
انتخاب سوم خیلی سبز ( سوم و دومش ک تستاش خوب شدن تقریبا )
کتاب سال به سال واس درسنامه :
انتخاب اول : هیچی درسنامه خیلی سبز نمیش
انتخاب دوم ک حتی شاید از خیلی سبزم بهتر بشه ( ترکیب همایش + درسنامه الگو)
انتخاب سوم : کتابای لقمه مهروماه + کتاب درسی ( منظورم این نکات ترکیبی رو از لقمه ها به کتاب منتقل کنید میتونه خیلی خوب باش چون مبحثی نوشتن کتاباشو مثلا ی کتاب جانوری ی کتاب دستگاه بدن و ...
ولی انتخاب کلی :
یک درسنامه خوب + تست الگو
راستش من خودم دوم و سوم و پیش 1 خیلی سبز دارم و کتابای الگو رو هم دارم ! درسنامه خیلی سبز بهتره واسم !!
تست هم ک تا الان زدم هیچ کتابی مثل الگو تست قشنگ نداره!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
امین جان داداش دلیل سنگین بودن فصل 8 پیش دانشگاهی اینه ک تنها فصلیه ک میشه با تک تک فصلا ترکیبش کرد و حتی میشه سخت ترین سوالارو ازش طرح کرد !
تعداد تستشم تو کنکور نسبت به فصول دیگ بیشتر!
از همون عنکبوت سال دوم بگیر تا آخرین قارچ کتاب میشه ربطشداد به فصل 8 !
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
زیست 0%
++ حتمن کتاب درسی رو دو سه دو بخون (حتی روزنامه وار)
زیست 20%
++ بازهم کتاب درسی رو بخون (نخونی مجبور میشی بخونی :: چه خوبه خودت با میل خودت بخونیش )
++ میتونی زیست نشر الگو رو شروع کنی به خوندن === > شـــــــاید از زیست دلزده بشی
++ شاید واسه شروع خوبه که با زیست 1 یا زیست 2 خیلی سبز! شروع کنی تا کمی دستت راه بیفته
++ زیست جامع گاج تمامش تسته :: درسنامه نداره :: واسه اونی که میخاد تازه شروع کنه به خوندن، شاید این روند تست زنی بدون درسنامه جالب نباشه === > ولی یه کتاب خیلی خوب و استاندارد هستش === > شاید واسه جمع بندی و پرکاری تست انتخاب خیلی خوبی باشه
زیست 45%
++ بازهم کتاب درسی رو بخون (نخونی مجبور میشی ها .... از ما گفتن بود !!)
++ نشر الگو رو اگه نخوندی، حداقلش یه جلدشو شروع کن به خوندن ==== >> اگه قبلش از هر کتاب دیگه ای خونده باشی، قول بهت میدم نگاهت به زیست عوض میشه === > اگه طالب درصدای بالای زیست باشی، حسابی از این کتاب خوشت میاد، در واقع فکر و دقت و تخصص و هوش و تجربه دکتر اشکان هاشمی خوشت میاد
++ نشر الگو رو بخونی باهاش راه بیای === >> سراغ بقیه کتابا بری زیاد واست جذبه پیدا نمیکنه
++ ولی بازهم زیست خیلی سبز! و همین جامع گاج خیلی جاها به کمکت میاد (چون یه جاهایی میشه حسابی گیج میزنی نیاز پیدا میکنی کم مطلب ساده گفته بشه : این جاست خیلی سبز! و جامع گاج واست راه انداز میشه :: ولی اگه دقت و مرور خودتو بیشتر کنی همون نشر الگو همه جور جواب گوی تمام نیازت خواهد بود)
زیست 60%
++ بازهم کتاب درسی رو بخون (نخونی مجبور میشی به زور بخونی ..)
++ اگه نشر الگو رو خونده باشی خودت متوجه میشی بعد از اینش رقیب کمه :: خودت اتوماتیک میری سراغ سایر جلداش
++ اگه از کتابای دیگه خونده باشی، میشه جواب گرفت، ولی باید دقت و مرور خودت رو هم زیاد کنی
زیست 80%
++ بازهم کتاب درسی رو بخون (برو بخون ... آنقدر بخون تا واو به واوش رو حفظ بشی :: هم یه اسم قورباغه شنیدی یاد این بیفتی که دوزیستان هستش و بیشتر دوزیستان (نه همشون) چهار اندام حرکتی دارن و برخی خزندگان و تمام پستاندارن و تمام پرندگان چهار اندام حرکتی رو دارن و این خط کتاب درسی هستش)
++ بعد از اینش فقط نشر الگو توان موندن و عرض اندام داره :: بقیه حرف زیادی واسه گفتن ندارن و اتوماتیک میرن کنار .... !!
زیست بالای 80 !!
کتاب درسی ++ نشر الگو ++ رفع اشکال حرفه ای و دقیق ++ آزمون و جمع بندی
نمیگم تستاش قابل جوب دادن نیس ! ولی خب کسی ک کتاب درسیو بخون میدون کجای الگو مرتبط و باید بخونه و کجاش نا مرتبط !
حتی ا فصل 8 بد هم باش نمیش ب خاطر ی فصل از کتاب خوبش بگذری !!
چون خیلی سبز ک تو پیش واقعا از نظر تست ضعیف !
کتابای تخته سیاه (گویا ) درسنامه ی خلاصه و تستاشم تو پیش اصن جالب نیس !
ولی حرفتو قبول دارم بعضی جاها الگو زده ت جاده خاکی!
ولی به قول یکی از مولفا ! هر نکته یا تست غیر استاندارد میتون تست استاندارد سالای بعد کنکور باش !
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)