خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 35 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 512
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      خب طراح های احتمالی که اگر خودشون قابل دونستند به همکاری به نظرم ؛

ـ زبان و ادبیات فارسی : ؟

ـ زبان عربی : @پویا دقتی

ـ دین و زندگی : @8MIT8

ـ زبان انگلیسی : @T!G3R

ـ ریاضیات ( ریاضی پایه ، دیفرانسیل ، آمار ، ریاضیات تجربی ) : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_

ـ هندسه : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_

ـ ریاضی گسسته و جبرواحتمال : @FBI و @mkh-ana و @saeedh و @_ZAPATA_

ـ فیزیک پایه و پیش : @محمد نادری و @FBI شاید هم @8MIT8

ـ شیمی : @ostadmomeni و @استاد مشمولی و @par.rah و

ـ زیست شناسی : @moho و @ParsaYousefi و @Hellion و @Saeed735 و @saeedkh76

ـ زمین شناسی : ?

ـ تایپ و ویراستاری سوالات و پاسخ دفترچه عمومی : @8MIT8

ـ تایپ و ویراستاری دفترچه اختصاصی : ?

و داش @Skinner هم که خودشون اعلام کنند

منم در زمینه برنامه ریزی ومشکلات مطالعه و...راهنمایی میکنم.. پشتیبان.. به تعداد محدود افراد

2. Top | #62
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      در شیمی که منو زدید، اما در فیزیک و ریاضی تجربی هم حرفی واسه گفتن دارم!!!(شوخی میکنم-در کنار دوستان سعی میکنم مفید باشم در ریاضی و فیزیک تجربی)

3. Top | #63
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی طرح خوبیه
      ایشالله موفق باشین و هر چه سریع تر عملیش کنین

پ.ن:زمینم جور کنید دیگه تیمتون کامل شه

4. Top | #64
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      zamin shenasi
      @ali96
      @alternate

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جمع بندی مقدماتی:
      1. برگزاری دو هفته یک بار منطبق با ازمون قلم چی (خودم گزینه دو رو بیشتر ترجیح میدم اما چون تعداد بچه های قلم چی بیشتره فعلا واسه شروع با کانون جلو می ریم. به امید خدا اگر کار پیشرفت داشت حتما واسه بچه های گزینه هم ازمون می گذاریم)
      2.اولویت اول طرح سوال با سوالات کاملا مفهومی و استاندارد هست و اصلا قصد نداریم فقط سوال های خیلی سخت وفضایی طرح بشه
      3.دوستان سوال های خودشون رو سرپرست طرح میفرستن دوستانی که در هر درس تخصصی فعالیت دارن ازشون تقاضا میشه حداقل به تعداد سوال های ازمون واسمون سوال بفرستن
      4.همه اعضا انجمن می تونند سوالهایی رو که به نظرشون مهمه رو به سرپرست طرح بفرستن
      5.با ارسال سوال ها یه بانک سوال درست میشه که انتخاب سوال ها توسط یکی از متخصصین اون درس (ترجیحا کنکوری نباشه) انجام می گیره. به عنوان مثال تو یک درس قراره 15 سوال طرح بشه یک نفر 15 تا میفرسته شاید هر 15 تاش انتخاب بشه شاید هم مثلا 10 تاش انتخاب بشه و 2 تا از سوال ها از یک نفر دیگه و همینجور ادامه پیدا می کنه تا سوالات اون درس تکمیل بشه
      6.سعی میشه ازمون با صفحه بندی و تایپ مناسب برگزار بشه
      7.قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه
      8.سعی میشه جواب تشریحی ها علاوه بر راه حل اصلی راه هایی باعث افزایش سرعت اون تیپ سوال میشه بیان بشه البته نه این که یه نکته حفظی گفته بشه که فقط واسه همون تست مصرف داره و اگه یکم سوال رو تغییر بدن دیگه کاربرد نداشته باشه
      9.بخشی ایجاد میشه که اگر داوطلبا با وجود پاسخ تشریحی باز هم مشکل داشتن ایرادشون رو مطرح کنند و مشکلشون حل بشه

6. Top | #66
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه

نیاز به یک نرم افزار اینترنتی هستش، که باید خریداری بشه!

7. Top | #67
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه

فک کنم بچه های همینجا بلد باشن از این کارا هم

8. Top | #68
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      جمع بندی مقدماتی:
      1. برگزاری دو هفته یک بار منطبق با ازمون قلم چی (خودم گزینه دو رو بیشتر ترجیح میدم اما چون تعداد بچه های قلم چی بیشتره فعلا واسه شروع با کانون جلو می ریم. به امید خدا اگر کار پیشرفت داشت حتما واسه بچه های گزینه هم ازمون می گذاریم)
      2.اولویت اول طرح سوال با سوالات کاملا مفهومی و استاندارد هست و اصلا قصد نداریم فقط سوال های خیلی سخت وفضایی طرح بشه
      3.دوستان سوال های خودشون رو سرپرست طرح میفرستن دوستانی که در هر درس تخصصی فعالیت دارن ازشون تقاضا میشه حداقل به تعداد سوال های ازمون واسمون سوال بفرستن
      4.همه اعضا انجمن می تونند سوالهایی رو که به نظرشون مهمه رو به سرپرست طرح بفرستن
      5.با ارسال سوال ها یه بانک سوال درست میشه که انتخاب سوال ها توسط یکی از متخصصین اون درس (ترجیحا کنکوری نباشه) انجام می گیره. به عنوان مثال تو یک درس قراره 15 سوال طرح بشه یک نفر 15 تا میفرسته شاید هر 15 تاش انتخاب بشه شاید هم مثلا 10 تاش انتخاب بشه و 2 تا از سوال ها از یک نفر دیگه و همینجور ادامه پیدا می کنه تا سوالات اون درس تکمیل بشه
      6.سعی میشه ازمون با صفحه بندی و تایپ مناسب برگزار بشه
      7.قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه
      8.سعی میشه جواب تشریحی ها علاوه بر راه حل اصلی راه هایی باعث افزایش سرعت اون تیپ سوال میشه بیان بشه البته نه این که یه نکته حفظی گفته بشه که فقط واسه همون تست مصرف داره و اگه یکم سوال رو تغییر بدن دیگه کاربرد نداشته باشه
      9.بخشی ایجاد میشه که اگر داوطلبا با وجود پاسخ تشریحی باز هم مشکل داشتن ایرادشون رو مطرح کنند و مشکلشون حل بشه
      ممنون و متشکر!
      خدا خیرت بده برادر!

9. Top | #69
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

شما نرم افزارش رو سراغ داری داداش؟

10. Top | #70
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      فک کنم بچه های همینجا بلد باشن از این کارا هم
      آره ولی خب این نرم افزار رو یه سایت میفروشه با قیمت حدود 300 تومن اگه اشتباه نکنم و باید روی سایت کنکور هم راه اندازی بشهف
      بچه های متخصصی در این زمینه داریم البته

11. Top | #71
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

به نظر من اگر هر آزمون به صورت 2 دفترچه عمومی و اختصاصی مطابق کنکور برگزار بشه خیلی بهتره تا آزمون رو بصورت اینترنتی برگزار کنیم

این طوری داوطلب رفته رفته با جو جلسه کنکور هم آشنا میشه ، البته این نظر منه

12. Top | #72
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      شما نرم افزارش رو سراغ داری داداش؟
      اسمش یادم نیست ولی آراز حتما میدونه
      @Araz

ببخشید هی یادت میکنم آقای مدیر؛ حس میکنم نیاز داریمت!

13. Top | #73
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      به نظر من اگر هر آزمون به صورت 2 دفترچه عمومی و اختصاصی مطابق کنکور برگزار بشه خیلی بهتره تا آزمون رو بصورت اینترنتی برگزار کنیم

این طوری داوطلب رفته رفته با جو جلسه کنکور هم آشنا میشه ، البته این نظر منه
      این نرم افزار، امکانش رو داره که مثلا عین یه آزمون حرفه ای، وقت بدیم بهش و سوالت رو هم به صورت 2 دفترچه بدیم ولی مشکلاتی هم داره و اون اینه که باید همه سوالات رو تایپ دقیق بکنی و شکل و ....

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      سلام.

من در خدمتتون هستم , حتی سایت زیست پلاس آمادگیشو داره که این آزمون هارو اجرا کنه .

در مورد سیستم و نحوه ایجاد آزمون ها سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم البته چون زمان دانشگاه زیاد وقت نمیکنم فک نکنم بتونم همیشگی با گروه باشم.
      دوست عزیزمون اعلام امادگی کردن واسه ردیف کردن ازمون انلاین

15. Top | #75
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      این نرم افزار، امکانش رو داره که مثلا عین یه آزمون حرفه ای، وقت بدیم بهش و سوالت رو هم به صورت 2 دفترچه بدیم ولی مشکلاتی هم داره و اون اینه که باید همه سوالات رو تایپ دقیق بکنی و شکل و ....
      این شیوه آزمون برگزار کردن واقعاً خوبه ، اما کمی هزینه بر هستش و هم زمانبره برای مواردی که عرض کردین

صفحه 5 از 35 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن