در شیمی که منو زدید، اما در فیزیک و ریاضی تجربی هم حرفی واسه گفتن دارم!!!(شوخی میکنم-در کنار دوستان سعی میکنم مفید باشم در ریاضی و فیزیک تجربی)
خیلی طرح خوبیه
ایشالله موفق باشین و هر چه سریع تر عملیش کنین
پ.ن:زمینم جور کنید دیگه تیمتون کامل شه![]()
جمع بندی مقدماتی:
1. برگزاری دو هفته یک بار منطبق با ازمون قلم چی (خودم گزینه دو رو بیشتر ترجیح میدم اما چون تعداد بچه های قلم چی بیشتره فعلا واسه شروع با کانون جلو می ریم. به امید خدا اگر کار پیشرفت داشت حتما واسه بچه های گزینه هم ازمون می گذاریم)
2.اولویت اول طرح سوال با سوالات کاملا مفهومی و استاندارد هست و اصلا قصد نداریم فقط سوال های خیلی سخت وفضایی طرح بشه
3.دوستان سوال های خودشون رو سرپرست طرح میفرستن دوستانی که در هر درس تخصصی فعالیت دارن ازشون تقاضا میشه حداقل به تعداد سوال های ازمون واسمون سوال بفرستن
4.همه اعضا انجمن می تونند سوالهایی رو که به نظرشون مهمه رو به سرپرست طرح بفرستن
5.با ارسال سوال ها یه بانک سوال درست میشه که انتخاب سوال ها توسط یکی از متخصصین اون درس (ترجیحا کنکوری نباشه) انجام می گیره. به عنوان مثال تو یک درس قراره 15 سوال طرح بشه یک نفر 15 تا میفرسته شاید هر 15 تاش انتخاب بشه شاید هم مثلا 10 تاش انتخاب بشه و 2 تا از سوال ها از یک نفر دیگه و همینجور ادامه پیدا می کنه تا سوالات اون درس تکمیل بشه
6.سعی میشه ازمون با صفحه بندی و تایپ مناسب برگزار بشه
7.قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه
8.سعی میشه جواب تشریحی ها علاوه بر راه حل اصلی راه هایی باعث افزایش سرعت اون تیپ سوال میشه بیان بشه البته نه این که یه نکته حفظی گفته بشه که فقط واسه همون تست مصرف داره و اگه یکم سوال رو تغییر بدن دیگه کاربرد نداشته باشه
9.بخشی ایجاد میشه که اگر داوطلبا با وجود پاسخ تشریحی باز هم مشکل داشتن ایرادشون رو مطرح کنند و مشکلشون حل بشه
قویا اصرار دارم ازمون به صورت انلاین انجام بشه چون در کنکور زمان جزو مهمترین فاکتور هاست اگر به صورت فایل معمولی باشه داوطلب ممکنه دو برابر زمان تعیین شده وقت بگذاره وخوب مسلما درصد ها کاذب میشه
نیاز به یک نرم افزار اینترنتی هستش، که باید خریداری بشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)