بچه ها چه جالب من رفتم داخل سایت یکی از دانشگاه هایی که زده بودم و دیدم درسته فقط کد ملی و شماره داوطلبی باید داشته باشید.لطفا بگید امسال از کی اسمها میره داخل سیستمشون.الان خیلی زوده نه؟
بچه ها چه جالب من رفتم داخل سایت یکی از دانشگاه هایی که زده بودم و دیدم درسته فقط کد ملی و شماره داوطلبی باید داشته باشید.لطفا بگید امسال از کی اسمها میره داخل سیستمشون.الان خیلی زوده نه؟
نه یک کم بررسی کردم دیدم اون سایت احتمالا برای جدید الورودی های94 به روز رسانی نشده حالا دوستان باید نظر بدن که بقیه جاها هم زوده یا نه.ضمنا همه دانشگاه ها این سیستم رو ندارن من فقط 3 دانشگاه اولم رو بررسی کردم که دومی این سامانه رو داشت.بقیه گشتم نداشتن.مثلا جهرم نداشت یا...
بچه ها من نمیدونم معنی خاصی داره یا نه ولی ممکنه ی نشونه باشه که مثلا تا دوشنبه اینا نتایج اعلام شه...
برین به این لینک....قابل توجه داوطلبین محترم کنکور سراسری سال 1394 علاقمند به پذیرش درواحدخودگردان
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
از بچه های پارسال نمیدونم هستن الان یا نه
ولی دقیق یادمه یه روز مونده به کنکور یکی دونفر بودن فقط تونسته بودن جوابارو زودتر بفهمن
همین
امسالم نگران نباشین بلاخره میاد جوابا
والا پارسال هم دوستان ما چون تو سازمان سنجش آشنا داشتن یه روز جلوتر فهمیدن ... هم رتبه هم دانشگاهشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)