پس عنوان تاپیکو عوض کندو تا گل سر سبد زیست ایرانن این دو عزیز ( البته گلای دیگ هم مث آقای هاشمی و عمارلو ... هم هستن )! داداش مطمئن باش برادران نصری بدون مراجعه به ویکی این موضوع رو میدونستن ولی خب خودشون هم بیشتر کتابشون گفتن غلط کتاب رو یاد بگیرین
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
دلیل این اشتباهات خیلی سبز نیست کتاب درسی است که متاسفانه غلط های علمی زیادی توش گنجانده شده است
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
بیایید جور دیگه نگاه کنیم !
اول به تعریف خود ویکیپدیا توجه کنیم :
دیاپدز به فرایند عبور گروهی از گلبول های سفید از منافذ بین سلولی دیوارهٔ مویرگها برای رسیدن به محل آسیب دیده میباشد.
و کمی پایین تر نوشته :
دیاپدز از انواع حرکات آمیبی است و با تشکیل پای کاذب انجام میشود
پس منظور ما از دیاپدر لنفوسیت ها فقط خارج شدن از رگ است ! اما نه اینکه حتما باید با حرکت آمیبی حارج بشه ! شاید با یه حرکت خاص و به سبک خودش خارج بشه که آمیبی نباشه ! و لنفوسیت ها چون حرکت آمیبی ندارن بنابر این دیاپدز آمیبی ندارن ! اما دیاپدر معمولی دارن که !
شاید منظور اینه ! ♥
پس ما چند نوع دیاپدز داریم :
1 - دیاپدز آمیبی با تشکیل پای کازب !!!
2 - دیاپدز غیر آمیبی بدون پای کازب ! ( که لنفوسیت ها جزو این هستن )!
3 - دیاپدر آمیبی بدون تشکیل پای کازب !
4 - دیاپدز ...... !!!! خخخخ
5 - ...
و اما این گفته من خیلی نزدیکه چراکه در انتها میخونیم:
اما لنفوسیتهای T از مویرگهای خونی خارج میشوند و به بافت میروند، ولی مکانیسم این عمل با دیاپدز متفاوت است و دیاپدز نامیده نمیشود.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
ویرایش توسط AMIRREZA_RAHMANI : 29 مهر 1394 در ساعت 00:47
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
قبلا هم سر این قضیه بحث شده بود (همینجا) و اخرهم ثابت شد که لنفوسیت دیاپدز نمیکنه و این عمل مختص نوتروفیل هاست اونم نه بصورت ارادی با تاکتیک شیمیایی و مونوسیتها که اونا هم بعد از دیاپدز تغییر شکل پیدا میکنن
یه چیز رو بگم دوستان...شرمنده ها....من تو هر درسی کار ندارم چی غلطه چی درسته.....فقط میدونم اون چیزی که کتاب درسی گفته درسته و طراح کنکور اونو ند نظر قرار میده و نه هیچ کتاب دیگری
دوست عزیز سوتی علمی نیست یه سریا قبول دارن میکنن ولی یه سریا نه کتاب ابولعباس هم کتاب همچون معتبری نیست من خوندمش در ضمن لنفوسیت دیاپدز ندارند چون هر عبوری دیاپدز به حساب نمیاد لنفوسیتا مکانیسمشون متفاوته ولی طبق تست کنکور امسال فک کنم باید دیاپدز کننده در نظرش میگرفتیم که من سر همین موضوع این تستو فک کردم مشکل داره و نزدم کلا یه چیزو میخوام بهت بگم شما دست پر برید سر جلسه ببنید مد نظر طراح چیه گزینه صحیح ترو انتخاب کنید
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)