از نظر قیمت که تقریبا هر دوتا یکیه, تعداد صفحات گاج یه ۵۰ تایی بیشتر اینم بخاطر توضیحات اول هر بخش و ایناست ... به نظرم تعداد تست هم یکی باشه ...
در کل من گاجو پیشنهاد میدم , چون برا قرابت یه سرفصلایی داره که یکم کمک کنندست و برا ارایه ها و تاریخ ادبیات هم یه نکاتی گفته هرچند کم, به نظرم ۶۰_۷۰ درصد قرابت و ارایه ها و تاریخ ارجحیت داره به ۲۰ درصد زبان فارسی...
ویرایش توسط khatte2 : 05 شهریور 1394 در ساعت 00:17
ویرایش توسط Mahdi1377 : 05 شهریور 1394 در ساعت 00:29
کتاب گاج عالیه عالی زبان فارسی هفت خوان یه کتاب املا یک کتاب تاریخ ادبیات بگیرید با گاج تست بزنید اگه زیر 90 شدید هر چی خواستید بگید.
?
به نظرم که موضوعی گاج بهتر باشه...البته ب نظر من....ولی هر کس باید به سلیقه ی خودش انتخاب کنه..کتاب 5 گنج مهروماهم عالیه...ببینیدش و هر کدومو که پسندیدین انتخاب کید...ممکنه ی نفری با گاج حال کنه و دیگری با خیلی سبز...نمیشه که با یک نظز سنجی مشخص کرد...خودت برو ببینشون و ببین که با کدوم بیشتر حال میکنی همونو بگیر
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
این جا عزیز در انتخاب منبع، بحث حال و حول و حس و حال نیست === > بیشتر دنبال اینیم که کمی با دلیل، یه کمکی هرچند کوچک در انتخاب منبع ادبیات واسه دوستان داشته باشیم === > که اگه میگی گاج، چرا گاج ؟ ویا اگه میگی خیلی سبز!، چرا خیلی سبز! ==== > اینکه یه نفر بره بازار بخاد کتابو ببینه و خودش تشخیص بده، واسه همه ممکن نیست و در صورت نداشتن تجربه و شناخت کافی، ممکنه انتخاب نامناسبی داشته باشه
اتفافا بحث بحث حال کردنه...عزیزم شما نمیدونی....ببین دو تا کتاب مثل گاج و خیلی سبز که خیلی بهم شبیهن که دیگه نیازی به این نداره که بیای با دلیل اثبات کنی که کدومش بهتره...این دو کتاب در حقیقت هم سطح هستن...فقط مونده به طرف که با کدومش حال کنه....بره نمونه صفحه ببینه و بفهمه که کدوم منبع از نظر سطح علمی و سبک حوندن به چیزی که اون دنبالشه نزدیکتره...الحمدلله نمونه صفحه هم همه ی سایتها گذاشتن...باید یاد بگیریم که انتظار نداشته باشیم بهمون بگن که فلان منبع رو بخر..بلکه فقط کافیه چند منبع خوب رو باتوجه به سطحمون بهمون پیشنهاد بدن و معرفی کنن و بعدا ما خودمون از بین اون منابع یکی رو انتخاب کنیم...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
به نظرتون ما که سومیم؟ موضوعی خوبه ؟؟
خیلی سبز درس به درس جدا کردهاون برای ما بهتره؟؟؟
من ادبیم ضعیفه باید امسال کار کنم کل پکیج الگو رو دارم![]()
بهترین کار اینه که مبحثی های نشر الگو رو بگیرید و از روی گاج تست بزنید
بهترین منبع برا ادبیات همینه....
فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)