سوال درباره ادبیات موضوعی گاج داشتم.
تاریخ ادبیاتش تست محوره و باید با تست یاد گرفت؟ لغت و املاش چطوریه؟
سلام. بچه ها من میخام کنکور بدم بعد از هفت سال . الان کتاب عمومی ادبیات رو.ندارم می تونم فقط موضوعی بخونم . کفایت می کنه ؟ راستش موضوعی رو دارم و نگاه کردم بهش برای بخش تاریخ ادبیات انگار خیلی خلاصه هست .درس نامه انچنانی نداره .من که گیج شدم .برای قرابت بهتر هست. به نظر تون باید چیکار کنم . چیزی از درسا خاطرم نیس . میخام قوی کار کنم ادبیات رو .چون انسانی ام و ادبیات برام مهمه .
سلام
ببینید ادبیات موضوعی گاج فقط یه بانک تست قوی هست به همراه یه سری خلاصه های جزیی
شما که از درس دور بودید بهتره از الان نرید سراغ این کتاب
برای تاریخ ادببیات مثلا لقمه مهروماه رو مطالعه کنید بعد هر پایه که تموم شد برید سراغ تست ادبیات موضوعی گاج
برای قرابت با همون ادبیات موضوعی میتونید پیش بیاید اما اگر نیاز به مفهوم ابیات کتاب دارید کتاب مفاهیم و قرابت های معنایی مهروماه مناسبه
برای آرایه هم یه خلاصه درسنامه ای داره ادبیات موضوعی گاج اما اگر درسنامه کامل تری میخواین لقمه مهروماه یا نشرالگو مناسب هست
برای زبان فارسی هم برای درسنامه لقمه مهروماه یا نشردریافت هامون سبطی که خیلی حجیمه مناسبه
برای لغت بهترین منبع بازار به نظرم لقمه مهروماه هست چون لغات رو در قالب جمله کتاب درسی معنی کرده، برای املا هم کتاب هامون سبطی نشر دریافت مناسبه
به طور کلی کتاب های جیبی مهروماه (لقمه) برای ادبیات مناسب و کامل هستن و شمارو واسه درسنامه راه میندازن
ادبیات موضوعی گاج هم بعد از مطالعه درسنامه یه منبع تست بسیار کامل و درجه یکیه
موفق باشید
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم...
سلام برای قرابت من از کتاب نشر الگو برای تست زنی استفاده کردم خیلی قدرت تحلیلم و سرعت تست زنیم رو بالا برد
موفق باشید
موضوعی گاج
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
اگه شیوه درس خوندنتون درس به درسه، حتما خیلی سبز رو بگیرید چون اگه گاج بخرید، بجز قرابت توی بقیه بخشا نمیتونید واسه هر درس تست جدا بزنید
ولی واسه موضوعی خوندن، گاج بهتره
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)