کسی خانم افتخار دبیر زیست رو میشناسن تو اهواز؟
واسه زیست گیاهی میخواستم چند جلسه ای درسم بده
تعریفشون رو شنیدم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
کسی خانم افتخار دبیر زیست رو میشناسن تو اهواز؟
واسه زیست گیاهی میخواستم چند جلسه ای درسم بده
تعریفشون رو شنیدم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام.بچه ها ميشه كمكم كنيد؟ تو اهواز زيست كي خوب درس ميده؟ امين الرعيا؟ آرامفر؟ كرامت؟؟
درسنامه الگو رو بخون دو سه دورم كتابو خوب بخون هر سوالي نتونستي بزني بيا بزن تو صورت من جدي ميگم،واسه يكي دو فصل اينو امتحان كن همين تابستون،اگر نتونستي بعد برو كلاس بگير.من نميدونم بچه ها چرا اينقد اعتماد ب نفسشونو اوردن پايين كه فكر ميكنن حتما بايد كلاس برن تا بفهمن مطالبو،بخدا خودتون ميتونين خيلي خيلي بهتر
خانم افتخارخوب درس میدن خانم پاینده هم همینطورولی به نظرم خودت بروکتاب درسی روروزنامه واربخون وبعدخوب مطلب روبفهم وبیاواسه خودت توضیح بده وبعدش برودرسنامه الگوروبخون وهمزمان تست تالیفی تابفهمی کجای کتاب روخوب نخونوی وقلق دستت میادباردومی که میخای بخونی چطوری بخونی منم بااین روش میخونم وواقعن درس رویادمیگیرم به نظرم خودت نکته هاروپیداکن بهتره تایکی بیاداون نکته هاروبهت بده واگه خواستی کلاسشوبری حتمن این روشی که بهت گفتم بخون وبعدبروسرکلاس چون اون موقع کامل رومطلب مسلط میشی ونکته هایی روکه هم میگه میفهمی که به کجای کتاب ربط داره و...
اموزشگاه سلام يه جوريه!
وقتي ميري داخل انگار دارن بازجوييت ميكنن
چند سالته ؟ رشتت همين بوده؟ كدوم مدرسه بودي؟ اهل كجاييد؟ چرا پارسال قبول نشدي؟ چرا الان اومدي ؟ چرا چرا چرا...
واقعا اون اقايي كه اونجا بود و فك كنم گفت خودم مديرم يه جوري بود خيلييييييي حس منفي به ادم ميداد
تازه در اخر هم گفت ما واسه تيزهوشاني ها كلاس ميذاريم
يه ليست بالا بلند از قبولي پزشكي هم گذاشته بودن تو حياط كه خب معلومه همه تيزهوشاني بودن اينا فقط تقويتي واسشون گذاشته بودن شايد اونم چند جلسه بعد اينا واسه خودشون ...
اما از اونجايي كه واسه تيزهوشاني ها كلاس ميذارن حتما كعلم هاي خوبي هم دارن
مثل همين اقاي اس ي كه گفتيد
هرچند تا حالا نشنيدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)