بله اگه صورت اصلاح بشه که کدام نمی تواند باشد، جواب گزینه 1 درست میشه.
ممنون از دوستان بابت جواب ها.
جواب: از A بر BC عمود میکنیم و آن را AH مینامیم.در مثلث AHB AHکوچکتر از وتر است.پس AH<3
sin C=AH/5 پس sin C<3/5 پس sin2 C<9/25 پس یک منهای کسینوس به توان 2 Cکوچکتر از 9/25 پس cos C>4/5
یعنی HCبزرگتر از 4 پس bc بزرگتر از 4 و جواب میشه گزینه2
لطفا اگر اشتباهه بهم بگید.اگر هم خوبه بگید ایشالا دوباره از این سوالا میزارم.
سوال مربوط به مثلثات هست سوال هایی هم خانواده این تو تمرین کتاب و کنکور اومده.نماد / به معنای تقسیم است.
ویرایش توسط broslee : 04 شهریور 1394 در ساعت 01:06
سلام دوست عزیز . راه حل با توجه به شکل اشتباست چون در اون صورت زاویه باید بیشتر از 90 درجه بشه و عمود AH ضلع BC رو قطع نمیکنه .. در ضمن اون کوچکتر از 3/5 و 4/5 که گفتید هر مقداری میتونه باشه ... در چنین سوالایی حتما شکلو جوری میدن که بشه زاویه رو حدس زد .. با توجه به شکل چون زاویه کوچکتر از 90 پس باید bc کوچکتر از 4 باشه .. که میشه 3.5
با سلام
مهندسی با کنکور خیلی فرق میکنه!!!!!!!!!
تو مهندسی گاهی ما از عدد 50 در برابر 2000 هزار صرف نظر میکنیم ولی اینجا نمیشه از زاویه 5 درجه در برابر 90صرف نظر کرد!!!!!!!!!!
به هر حال به نظرم کلا صورت سوال مشکل داره...........با در نظر گرفتن حاده بودن زوایا جواب شما درست هستش
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
ببخشید مثل اینکه صورت سوال و جواب رو نخوندید که امروز اصلاحش کردم.فرض حاده بودن زوایا اضافه شده و با توجه به اون 4.5 درسته.
اثبات . لینک زیر رو ببینین تو سه تا مستطیل سمت چپ اضلاع 45 و 50 و 30 رو بنویسید تا خودش زوایای مثلث رو بده که میشه 81و36و 62.7
اگر به جای 45 35 بزاریم یعنی طول ضلع 3.5 باشه یک زاویه 100درجه تشکیل میشه که خلاف فرضه.
Online Triangle Calculator. Enter any valid values and this tool will take it form there!
اگه مساحت میدادی و میگفتی بزرگترین ضلعش چقدره، سوال خیلی قشنگ تر میشد
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
نکته ی اصلی که سوال رو بر اساس اون طرح کردم اینه که بفهمیم sin c از سه پنجم کمتره.بعد گفتم یکم سوال رو پیچیده تر کنم شاید یه نفر قبلا این نکته رو دیده باشه و فقط کسی که خوب اونرو فهمیده به جواب برسه.البته اکثر مواقع راه حل پس امتحان چند راه به ذهن آدم میرسه.خودم از صحت سوال مطمئن نبودم تا نظرات رو خوندم که گفته بودن بر اساس رابطه ی کسینوس ها و فرض قائم بودن b جواب 3.5 هست یا سوال کامل نیست و با استفاده از همون اطلاعات دیدم سوال و جواب درسته.
ویرایش توسط broslee : 07 شهریور 1394 در ساعت 12:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)