ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
مشاور
قبلا خونده بودم....
به کاراش کاری ندارم خیلی .....ولی بعضی اهنگاشو گوش میدم..چه کنم خوووو.....
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
اگه نت و لپ تاپش رو ازش میگرفتن که شخصیت اسکولش پنهان بمونه, یکی از بهترین خواننده های ایران میشد!
(با عرض پوزش از همه ی طرفداراش!)
مشاور
نمیشه ک هرچی از دهنت میاد بگی بعد پوزش بطلبی؟شخصیت اسکل چیه؟این ک برا کشورت اهنگ انرژی هسته ای خونده و جهانی شده اسکوله؟این ک اهنگ خونه خوبه رو خونده اسکله؟این ک برا امام زمان اهنگ کمک کن رو خونده اسکله؟این ک الان داره برا شهاده ی مملکتت شبانه روزی تلاش میکنه اهنگ بده اسکلیه؟؟؟یا اینکه ب رهبر عزیزمون عرض ارادت میکنه؟؟کدوم؟؟مجوز میخواد ک میخواد!!چ ربطی داره ب کارای خوبی ک داره میکنه؟؟
راس میگه دیگه بهنوش بختیاری چطور تونسته یه شبه ب مرز 900هزار فالو برسه؟؟اگه 450هزار نفر پشت سر هم لایک کنن پیجشو باز یه هفته زمان میخواست!!!جم کنین عاغا تا کی خواب غفلت؟؟
خدا تو خداییش ب بنده هاش فرصت تویه میده شما چی؟؟
شما یه دور برو پستای فیسبوکش رو بخون بعد بیا بگو برا انرژی هسته ای خونده!
من خودم چند ماهی هست که به فیسبوکش نرفتم,ولی خداییش بعضی کاراش خیلی احمقانه هست! مخصوصا جریان فوتبالیست شدنش و رفتنش به رئال مادرید! خب الان اون یه چهره خیلی معروفه و نباید بیاد فانتزی هاش رو اینطور عمومی کنه که بیان شخصیت اسکولش رو مسخره کنن!
رئال مادرید ک شوخی بود...ولی این بده ک یه خواننده ورزشکار باشه و طرفداراشو ب ورزش دعوت کنه؟؟فوتبالش خوبه خب اینو گزارشگر بیست و سی هم اعتراف کرد...وقتی فوتبالش خوبه بده نشون بده ک اچار فرانسس؟؟اغا عشق ما اچار فرانسس دیگه دمش گرم...تهی بیاد جلو قشنگ میتونه هف هشت تا لاپایی بزنی بهش بچه سوسول...بکم مثبت بنگریم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)