الان زیرنویس شبکه خبر نوشته بود نتایج ارشد 9 شهریور اعلام میشه. خب قطعا باید سراسری بعد از ارشد اعلام بشه. حدود 3 روز بعد یعنی همون 12 شهریور که چهارشنبه میشه. چون ثبت نام امیرکبیر 14 شروع میشه. حتما چیزی میدونن که ثبت نام رو گذاشتن 14 شهریور
الان زیرنویس شبکه خبر نوشته بود نتایج ارشد 9 شهریور اعلام میشه. خب قطعا باید سراسری بعد از ارشد اعلام بشه. حدود 3 روز بعد یعنی همون 12 شهریور که چهارشنبه میشه. چون ثبت نام امیرکبیر 14 شروع میشه. حتما چیزی میدونن که ثبت نام رو گذاشتن 14 شهریور
این تاپیک چیزی جز استرس الکی نداره
ول کنین بخدا. هرروز یه تاپیک جدید!!!
میاد دیه...
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
دیگه دارم به اخر میرسم
بی شک هر آینه قطعا مسلما بدون چون و چرا
از 10 تا 15 میاد.
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
من ککه روزی 100 بار سایت سنجش رو چک میکنم...
حالا نه میدونم چی نه میدونم کجا قبول میشما از بیکاریه....
استرس مسترسم ندارما...
باید برم دکتر عایا؟![]()
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
دیگه دارم به اخر میرسم
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
من که خودم 9ام رو رزرو کرده بودم! ولی سنجش واسه نتایج ارشد 9ام رو انتخاب کرد و کارمونو خراب کرد!
به نظرم دیگه 16ام قطعا میاد. نتایج نهایی همیشه دوشنبه ها میاد! پارسالم همین بود.امسال ارشدم 9ام یعنی دوشنبه اعلام میشه!
وعده ما 16 شهریور سایت سنجش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)