خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

در تابستان چند ساعت درس بخوانم؟

امروز در یکی از جلسات مشاوره‌ای، دانش‌آموزی از مقطع چهارم ریاضی پرسید که در تابستان باید روزانه چند ساعت درس بخواند. ابتدا در پاسخ به سؤال او باید کمی از ویژگی‌هایش آگاهی پیدا می‌کردم. از او پرسیدم:

1. به چه مدرسه‌ای می‌روی؟
      2. معدل کتبی سال سوم تو چند شده است؟
      3. تا به حال در تابستان درس خوانده‌ای؟
      4. روزانه چه‌قدر مطالعه داری؟
      5. هدفت قبولی در چه رشته و دانشگاهی است؟
      6. در تابستان در چند کلاس کنکور شرکت می‌کنی؟
      و...»
      بعد از شناخت نسبی که از وضعیت او به دست آوردم، خواستم پاسخ سؤال او را بدهم که قبل از حرف‌های من گفت که مشاوری به او گفته است که باید روزی 12 ساعت در تابستان درس بخواند.

برای او مثالی زدم و به او گفتم: «اگر همین الان شروع به بلند کردن میز کارم کنم و تمام قدرت خود را صرف بلند کردن آن کنم و سپس از تو بخواهم تا این کار را انجام دهی متوجه تلاش و نیرویی که داری صرف می‌کنی خواهم شد؛ اما اگر قبل از این‌که خودم میز را بلند می‌کردم از تو می‌خواستم که این کار را انجام دهی قطعاً درک درستی از تلاشی که خواهی کرد نداشتم.»

دوستان خوبم! من هم روزگاری نه‌چندان دور وضعیتی مانند شما داشتم و در آینده نیز احتمالاً دارم. فصل تابستان به طور کلی برای درس خواندن طراحی نشده است؛ زیرا در این فصل مدارس در تعطیلات تابستانی به سر می‌برند اما برای موفقیت در کنکور باید از تابستان مطالعه‌ی خود را به صورت اصولی شروع کنید و از آن برای موفقیت خود نهایت استفاده را ببرید.

از روزی که شروع می‌کنید تا حداقل سه هفته بعد از آن باید سعی کنید ساعت مطالعه‌ی خود را به روزی بین 5 تا 7 ساعت برسانید. این ساعت مطالعه در تابستان برای بسیاری از شما دوستان کافی است؛ اما به عنوان کسی که خودم قبل از شما میز کارم را بلند کردم و درک درستی از شرایط مطالعه در تابستان دارم به شما توصیه می‌کنم در تابستان روزانه بیش از 7 ساعت وقت صرف مطالعه نکنید و به تفریح‌های تابستانی نیز بپردازید.

سارا همتی، رتبه‌ی 1 کشور کنکور تجربی 94 از تبریز در جواب به این سؤال که «در مورد کمیت و کیفیت مطالعه‌ی خود توضیح دهید.» این گونه پاسخ دادند: «تا بهمن‌ماه 5 تا 7 ساعت مطالعه می‌کردم. بعد از بهمن که مدرسه تعطیل بود، روزانه 14 ساعت مطالعه داشتم.»
      مشاور

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از کی باید ساعت مطالعه رو زیاد کنیم؟

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      از کی باید ساعت مطالعه رو زیاد کنیم؟
      افزایش ساعت مطالعه زمان خاصی نمیطببد بلکه بصورت اصولی سعی کنید برنامه ریزی کنید برفرض مثال روزی پنج ساعت ... کاملا مثال وارعرض میکنم ... سپس این مقدار را هرهفته که حدود 35ساعت مطالعه میشه حدود نیم الی یک ساعت اضافه ترکنید بعد از چندین هفته متوجه خواهید شدکه درس خواندن ومطالعه برایتان عادتی مثل مسواک زدن شده ...
      درکل سعی کنید اهسته و پیوسته و روبه صعود حرکت کنید هرچندکم کم ولی پیوسته ...تاجایی که به فرض بعد ازعید نوروز براحتی ببینید روزانه حداقل ده ساعت مطالعه مفید داشته اید ...

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن