خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

برنامه‌ی تابستان از نگاه یک‌رقمی‌های کنکور 94

علی الهی‌پرست، رتبه‌ی 5 تجربی ایثارگران:
      بعد از سال دوم دبیرستان که وارد کانون شدم، از برنامه‌ی راهبردی به عنوان سرمشق برنامه‌ریزی‌هایم استفاده کردم و همیشه مطابق آن پیشروی می‌کردم. در تابستان هم برنامه‌ی مدرسه تا حدود زیادی هماهنگ با کانون بود. برنامه‌ی تابستان با پیشروی تدریجی باعث ایجاد آرامش در من شد و از طرفی توانستم درس‌های سال چهارم را با کیفیت پیش‌خوانی کنم.

امیر عارفی ایوری، رتبه‌ی 6 تجربی ایثارگران:
      به دو دلیل درس خواندن در تابستان می‌تواند مفید باشد. اول این‌که به دلیل تعطیلی مدارس تابستان یک فرصت عالی است. دوم این‌که به دلیل مرور و کسب آمادگی، انگیزه‌ی دانش‌آموز بالا می‌رود. از طرفی چون فرصت زیاد و آزاد است، نیاز به برنامه بیش‌تر می‌شود. هم‌چنین این آزمون‌ها به شناسایی نقاط قوت و چالشی و برنامه‌ریزی و تعیین روش‌های مطالعه در طول سال کمک می‌کنند.

الهام رفیعی، رتبه‌ی 7 زبان و 12 تجربی منطقه‌ی 1:
      به دلیل توجه به درس‌های پایه با برنامه‌ی تابستان کانون همراه شدم و این برنامه به من کمک کرد درس‌های پایه را در تابستان مرور کنم.

فاتح عیسی‌زاده، رتبه‌ی 5 هنر منطقه‌ی 3:
      نقطه‌ی قوت برنامه‌ی تابستان شروع زودهنگام و ایجاد آمادگی در دانش‌آموز است.
      احمد رحیمیان، رتبه‌ی 10 تجربی منطقه‌ی 3: من از درس‌های نگاه به آینده، فیزیک و ریاضی را انتخاب کرده بودم که باعث شد در آغاز سال تحصیلی آمادگی خوبی داشته باشم. در تابستان توانستم خودم را محک بزنم و توانایی‌های واقعی‌ام را بشناسم.

سعید زاهد، رتبه‌ی 11 انسانی منطقه‌ی 1:
      نقطه‌ی قوت برنامه‌ی راهبردی تابستان قسمت نگاه به گذشته و نگاه به آینده‌ی آن است. البته من در برنامه‌ی شخصی‌ام به درس‌های نگاه به گذشته تأکید بیش‌تری داشتم؛ چون می‌خواستم قبل از شروع سال درس‌ها را مطالعه کرده باشم. با این برنامه توانستم در آخر تابستان درس‌ها را مرور کنم.

علی‌اکبر همتی، رتبه‌ی 4 ریاضی منطقه‌ی 3:
      من تصمیم داشتم پروسه‌ی رسیدن به کنکور را با موفقیت شروع کنم و سال تحصیلی را با قدرت آغاز کنم. الان فکر می‌کنم با شرکت در آزمون‌های تابستان توانستم به خواسته‌ام برسم.

محمد مبارکی، رتبه‌ی 3 ریاضی و رتبه‌ی 8 زبان منطقه‌ی 3:
      من روی درس‌های پایه تأکید داشتم. برنامه‌ام طوری بود که در آخر تابستان خیالم از درس‌های سال دوم و فیزیک سال اول راحت بود. اگر در تابستان برای پایه زمان اختصاص نمی‌دادم فرصت لازم برای مطالعه‌ی کامل درس‌های سال چهارم را در طول سال نداشتم.

شهاب طیبی، رتبه‌ی 8 ریاضی ایثارگران:
      هدف من از مطالعه در تابستان جمع‌بندی درس‌های پایه بود که در آخر تابستان توانستم اکثر درس‌های سال دوم و سوم را مطالعه کنم.
      مشاور

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      up
      مشاور

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن