خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 60
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه تاپیک خوبی...انگیزه بیشتر از این که هستند کسانی که از موفقیتت خوشحال میشن؟؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hoonam نمایش پست ها
      چه تاپیک خوبی...انگیزه بیشتر از این که هستند کسانی که از موفقیتت خوشحال میشن؟؟
      منظورتونو خوب متوجه نشدم اما اگر منظورتون این بود که دیگران از موفقیت ما خوشحال میشن و این خودش یه انگیزست بله واقعا این یه انگیزه ی بزرگه برای تلاش کردن،ادامه دادن و خسته نشدن.همینکه به خوشحالی والدینمون موقع موفق شدنمون فکر کنیم همین خودش یه انگیزه ی عظیمه.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahoo3654 نمایش پست ها
      منظورتونو خوب متوجه نشدم اما اگر منظورتون این بود که دیگران از موفقیت ما خوشحال میشن و این خودش یه انگیزست بله واقعا این یه انگیزه ی بزرگه برای تلاش کردن،ادامه دادن و خسته نشدن.همینکه به خوشحالی والدینمون موقع موفق شدنمون فکر کنیم همین خودش یه انگیزه ی عظیمه.
      بله اتفاقا منظورمو خیلی هم خوب متوجه شدید...شادی والدین و اطرافیان که برامون خیلی مهمن بزرگترین انگیزس

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پست قشنگ و پرمحتوایی بود،
      امیدوارم به اندازه کافی داوطلبا رو تحریک کنه...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انسانهای باکفایت و لیاقت برای تلاش حدومرزی نمی شناسند.هر قله ای را که فتح کنند،اولین چیزی که به ذهنشان خطور می کند این است؛قله ی بلند تر بعدی کجاست؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه...نمیتوانم...نمیشود...امکا پذیر پذیر نیست...ممکن نخواهد بود...مگر می شود؟ روزی چند بار این جملات را می گوییم یا میشنویم؟نمیتوانی،چون فکر میکنی که نمیتوانی.نمیشود چون تو باور داری که نمیشود.امکان پذیر نیست زیرا در نگاه تو ناممکن است و روح جهان همان را به تو می دهد که می بینی و باور داری.پرواز غیر ممکن به نظر میرسید چرا که ذهن محدود آن را منحصر به پرندگان می دانست اما راه های بسیاری وجود دارد وهست برای پرواز.محدود میبینی چرا که خود را جسم میدانی.جهان محدود است چرا که در این نگاه،من محور همه چیز است؛منی که در دیوارها و حصارهای جسم و ذهن محدود شده و پتانسیل های عظیم نهفته و قابلیت های آشکار شده ی روح آن همچنان چون گنجی بلا استفاده مانده است.ذهن بر اساس تجربیات گذشته ی خود مملو از موانع درونی و مقابله کننده با احیای مجدد توانایی خلاقیت است.انسان در ذهن خود تجربه هایی از ناتوانی ها،سر خوردگی ها،شکست ها و گفت و گوهای درونی منفی دارد.صحبت هایی که در هر بار اقدام مجدد فرد برای خلاقیت به او یادآور میشوند که تو نمیتوانی،دیدی که امکان پذیر نیست؟چند بار می خواهی یک چیز را امتحان کنی؟تو برای اینکار ساخته نشدی و... انیشتین می گفت؛آنچه در مغزتان می گذرد جهانتان را می آفریند. کاوی از سر شناس ترین چهره های موفقیت می گوید؛اگر می خواهید در روابط شخصیتان تغییرات جزئی به و جود آورید،به گرایشها و رفترتان توجه کنید.اما اگر دلتان می خواهد قدمهای کوانتومی برداریدو تغییرات اساسی در زندگیتان ایجاد کنید،باید نگرش ها و برداشتهایتان را عوض کنید. ایمان داشته باشید که می توانید.یک حقیفت اساسی در این است که برای انجام هر کار،باید اول ایمان پیدا کنیم که این کار می تواند انجام پذیرد.اعتقاد داشتن به اینکه کاری می تواند انجام پذیرد،ذهن را برای یافتن راه انجام آن به حرکت وا می دارد. وقتی به کاری ایمان داشته باشید،فکرتان راه های انجام آن را پیدا میکنند.این آزمایش تنها یک نتیجه دارد و آن این است که وقتی ایمان بیاورید که چیزی ناممکن است،فکرتان در پی دلایلی می گردد که این مطلب را اثبات کند.ولی وقتی ایمان حقیقی داشته باشید که کاری شدنی است،فکرتان در پی دلایلی می گردد که این مطلب را اثبات کند.ایمان داشتن به امکان تحقق مسائل،در حقیقت،جاده را برای راه حلهای خلاق،هموار می سازد.در حالیکه ایمان داشتن به عدم تحقق آنها تفکری ویرانگر است.این نکته را میتوان به تمام موقعیتها چه بزرگ و چه کوچک تعمیم داد.اگر اعتقاد به توانایی خود داشته باشید،می توانید راه حلهایی برای مشکلات شخصیتان پیدا کنید.اگر اعتقاد به توانایی خود داشته باشید،می توانید بهترین راه را برای رسیدن به هدف خود پیدا کنید.ایمان،نیروهای خلاق را آزاد می کند و فقدان ایمان،آن نیروها را به بند می کشد.برای رسیدن به تفکر خلاق،ایمان داشتن را یاد بگیرید. فایل پیوست 39233 فایل پیوست 39228 فایل پیوست 39229 فایل پیوست 39209 فایل پیوست 39230 فایل پیوست 39192 فایل پیوست 39194 فایل پیوست 39195 فایل پیوست 39225 فایل پیوست 39197 فایل پیوست 39198 فایل پیوست 39199 فایل پیوست 39231 فایل پیوست 39201 فایل پیوست 39200 فایل پیوست 39202 فایل پیوست 39203 فایل پیوست 39204 فایل پیوست 39205 فایل پیوست 39207 فایل پیوست 39208 فایل پیوست 39226 فایل پیوست 39196 فایل پیوست 39227 برگرفته شده از مجله ی موفقیت.با آرزوی موفقیت تمام شما عزیزان.

خداییش این عکس ها به شما انگیزه میده؟
      مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir

فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Chamran نمایش پست ها
      خداییش این عکس ها به شما انگیزه میده؟
      به شما چی انگیزه میده؟من نگفتم اینا به من انگیزه میده گفتم منظورم در پست ها این بود که وقتی اصول موفقیت رو بدونیم و باور کنیم که میشود اگر بخواهیم این طرز تفکر انگیزه میده.امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به شما چی انگیزه میده؟من نگفتم اینا به من انگیزه میده گفتم منظورم در پست ها این بود که وقتی اصول موفقیت رو بدونیم و باور کنیم که میشود اگر بخواهیم این طرز تفکر انگیزه میده.امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.
      حالا شما ناراحت نشو.
      شوخی کردم.
      مرسی جالب بود.

فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا شما ناراحت نشو.
      شوخی کردم.
      مرسی جالب بود.
      خواهش میکنم ناراحت نشدم.اما بعضیها تو پستهای انگیزشی که ایجاد کردم میومدن و امواج منفی ساطع میکردن.اگر انسان بدونه که برای چی تلاش میکنه نه بی انگیزه میشه و نه ناامید.

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم ناراحت نشدم.اما خیلیها تو پستهای انگیزشی که ایجاد کردم میومدن و همش امواج منفی ساطع میکردن.اگر انسان بدونه که برای چی تلاش میکنه نه بی انگیزه میشه و نه ناامید.
      شما اهل کجایین؟

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما اهل کجایین؟
      این دیگه چه سوالیه؟؟؟یه بنده ی خدا زیر آسمون شهر هستم.

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این دیگه چه سوالیه؟؟؟یه بنده ی خدا زیر آسمون شهر هستم.
      یعنی آدمای زیر آسمون شهر از این حرفا میزنن؟
      البته برای چند لحظه جو مثبت میده که برای حرکت همین چند لحظه کافیه.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      باز هم ممنون از پست های زیبا تون
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی آدمای زیر آسمون شهر از این حرفا میزنن؟
      البته برای چند لحظه جو مثبت میده که برای حرکت همین چند لحظه کافیه.
      مگه آدمای زیر آسمون شهر چشونه؟منظورم این بود که مهم نیست اهل کجام وضرورتی هم نمیبینم که بگم.بله اگر در عبارات و عکسهای بالا تفکری نشه،انگیزه ی ایجاد شدش هم لحظه ایه.اما اگر تفکر کنید و از اونها درس بگیرید انگیزش دائمی خواهد بود.باز هم تاکید میکنم اینا انگیزه نمیده اینا زمینه رو ایجاد میکنه که خودمون به خودمون انگیزه بدیم.بله امیدوارم همه شروع خوبی داشته باشن و در پایان به مقصد نهایی که آرزوشو داشتن برسن.

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad7 نمایش پست ها
      باز هم ممنون از پست های زیبا تون
      خواهش میکنم امیدوارم مفید و موثر واقع شده باشه.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن