Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوست عریز درسته که کتاب ها تغییرات جزیی داشتن ولی این دلیل نمیشه دوباره خرج کنی و کتابتو تغییر بدی....نه به هیچ وجه....اون قسمت هایی رو که تغییر کردنو از روی کتاب درسی و جزواتی که تو نت هست بخون و یاد بگیر....من خودم فیزیک سال به سال الگو گرفتم مال پاپ 91...چندان فرقی نکرده بود با الان...اگرم فرق کرده اون قسمتاشو خودم از روی کتاب میخونم....
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
زیست 93 و 94 یکی بودن
زبان فارسی 92 93 94
عربی 92 93 94
ادبیات 92 93 94
فیزیک 93 94
هیچی تغیرررری نداشتن
خودم صفحه به صفحه نگاه کردم
هیچ تغییری نداشتن
فقط فیزیک دو یک سری غلط پولوت داشته که اصلاحشون کردن - وگرنه نه حذفیات داشته و نه اضافات
در ضمن
فرض میکنیم کتابا عوض شدن
ولی خب کمک آموزشی ها همونن که - فقط سوال های کنکور و سنجش رو بهش اضافه کردن - فقط همین
من حتی کتاب های 92 رو دارم هیچیشون عوض نشده - فقط بهشون سوال اضاف شده
علکی خودتون درگیر منابع نکنید
مثلا ریاضی جامع خیلی سبز فقط بهش درس نامه اضافه شده - زیست - شیمی -فیزیک -ادبیات - عربی جامع گاج تقریبا همون هستن - ریاضی مهرماه 93 نسبت به 92 فقط غلط هاش ویرایش شده
بچه هایی که شیمی مبتکران رو هم دیدن باز میگن همونه و هیچیش عوض نشده
ویرایش توسط Yek.Doost : 03 شهریور 1394 در ساعت 19:53
به نظرم داداش عوضشون نکن.
وسواس خوب نیست توی مطالعه.
فیزیک 2و3 که فقط حذفی داشته.
به نظرم شما کتاب درسی شیمی پیش رو تهیه کن. اینجوری بهتره ...
شیمی 2 رو که میدونم هیچ ویرایشی نداشته - ولی خیلی از بچه ها اومدن گفتن تغییرات داشته - شیمی سه خیلی سبز دارم ولی هنوز چکش نکردم -پیش هم مطلع نیستم
ولی کلا شیمی مبتکران هیچیش عوض نشده
من عربی کامل گاج - چاپ 93 رو دارم - پارسال گرفتمش - روی جلدش نوشته مطالبق با حذفیات دروس دوم و سوم و کنکور 94
من کتاب شیمی پیش 1 خیلی سبز داشتم و پیش 2 مبتکران ولی گفتن تغییر کرده کتاب درسی و باید منبعمو عوض کنم منم ترسیدمو دادم بعنوان دسته دوم بفروشنشون ! تا جدید بگیرم
اگه تغییرات زیاد نبودن برم پسشون بگیرم چون هنوز فروش نرفتن !
لطفا کسی که کاملا اطلاع از تغییرات کتاب درسی جدید و قدیم داره اطلاع بده نه هر کسی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)