خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 124
    1. Top | #106
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      کنکور ترکیه از کنکور ایران تا جایی که من در جریانم خیلی سخت تره و فقط هم دروس ریاضی و هوش و هندسه هست و فقط درصورت قبولی توی همین کنکور میتونید وارد دانشگاه های با هزینه بسیار پایین بشید.
      در مورد رنک هند صحبتی ندارم فقط بدونید واقعا برای یه ایرانی خیلی سخته بره هند درس بخونه با اون وضع بهداشت و فرهنگ مردمش!یعنی ایران آبیاری گیاهان دریایی بخونی راحت تره تا بری اونجا...
      ایرانیا معمولا توی هند طاقت نمیارن!اکثرا برمیگردن.

من راجع به کنکور ترکیه صحبتی نکردم، شما کافیه برید ارومیه و اونجا دانشگاه انکارا امایندگی داره، مدرک زبان و سایر مدارکتون رو تحویل میدید و بعد از دو ماه هم نتیجش میاد که قبول میکنه یا نه!(مبنا فقط پول و مدرک هستش!)
      این که وضعیت بهداشت هند رو گفتی، این تصور ماست که هند یه جای در به داغونه....هند 70 درصد کشورش از بهترین جاهای ایرانم بهتره

2. Top | #107
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      خوب عزیز منم که نمیگم همه چی گل و بلبله که انقدر طی این سال ها مدبریت غلط بر وزارت خونه حاکم بوده که من فکر می کنم واقعا وزارت خونه برای تامین بخشی از هزینه هاش به این پول نیاز داره.وقتی هزینه های نیروی انتظامی رو با فروش سربازی اونم با هزینه های گزاف تامین می کنند که نیروی انتظامی یکی از بزرگترین تامین کننده های هزینه های خودشه که یکی از اونا جریمه های ر به ر هست دیگه وزارت بهداشت که جای خود داره.

در کشورای دیگه بودجه دانشگاه نا محدوده! توی ایران هم باید اینطوری میبود اما دزدی و اختلاس مانع شده...بیخیال دیگه چه خبر؟!!!

3. Top | #108
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      در کشورای دیگه بودجه دانشگاه نا محدوده! توی ایران هم باید اینطوری میبود اما دزدی و اختلاس مانع شده...بیخیال دیگه چه خبر؟!!!
      از کجا؟

4. Top | #109
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      از کجا؟
      چی کجا؟؟؟ خواستم دیگه بحث دزدی و اختلاس و اینا ادامه پیدا نکنه

5. Top | #110
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من راجع به کنکور ترکیه صحبتی نکردم، شما کافیه برید ارومیه و اونجا دانشگاه انکارا امایندگی داره، مدرک زبان و سایر مدارکتون رو تحویل میدید و بعد از دو ماه هم نتیجش میاد که قبول میکنه یا نه!(مبنا فقط پول و مدرک هستش!)
      این که وضعیت بهداشت هند رو گفتی، این تصور ماست که هند یه جای در به داغونه....هند 70 درصد کشورش از بهترین جاهای ایرانم بهتره
      شما گفتین ترکیه هزینه تحصیلش پایینه من هم عرض کردم دانشگاه هزینه پایین ترکیه کنکور سخت داره.
      با شرط معدل چند سال پیش میفرستادن الان رقابت اونجا برای پزشکی رفته بالا و شاااید نهایتا تا حدودی فقط معدلای 20 شانس داشته باشن اونم به تعداد خیلی محدود.البته دانشگاه هایی هم هست که اصلا مورد تایید ایران نیستن و فقط پول براشون مهمه که خب تکلیفشون معلومه.
      ضمنا در مورد هند ظاهرا تصور شما با عرض پوزش محدود به 4تا فیلم هندیه!من هم رفتم اونجا و هم فامیلایی داریم که اونجا مشغول به تحصیلن و یکیشون چن سال پیش با صدتا پارتی تونست منتقل شه به یه دانشگاه تیپ 2.تصورتون نسبت به هند اشتباهه.

6. Top | #111
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      شما گفتین ترکیه هزینه تحصیلش پایینه من هم عرض کردم دانشگاه هزینه پایین ترکیه کنکور سخت داره.
      با شرط معدل چند سال پیش میفرستادن الان رقابت اونجا برای پزشکی رفته بالا و شاااید نهایتا تا حدودی فقط معدلای 20 شانس داشته باشن اونم به تعداد خیلی محدود.البته دانشگاه هایی هم هست که اصلا مورد تایید ایران نیستن و فقط پول براشون مهمه که خب تکلیفشون معلومه.
      ضمنا در مورد هند ظاهرا تصور شما با عرض پوزش محدود به 4تا فیلم هندیه!من هم رفتم اونجا و هم فامیلایی داریم که اونجا مشغول به تحصیلن و یکیشون چن سال پیش با صدتا پارتی تونست منتقل شه به یه دانشگاه تیپ 2.تصورتون نسبت به هند اشتباهه.
      اولا من که کلا فیلم نمیبینم! من دوستم در حال تحصیل در این کشور هست! این کشور خیلی هم کشور پیشرفته ایه، خب ایرانم خیلی جاهای ضعیف داره ، اونجا هم داره..تصورم هم اصلا غلط نیست، حرفی رو هم بدون مدرک نمیزنم....
      دانشگاه های ترکیه هم مدرکشون معتبر در کل دنیا هست ولی ایران قبول نمیکنه بدلیل اینکه میگه یه ایرانی باید توی بین الملل ایران بخونه نه خارج...

7. Top | #112
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما مگه توی ایران زندگی نمیکنید؟؟؟ چرا این همه اقبال روی گروه پزشکی زیاد شده؟؟؟ چون ایران کشور صنعتی نیست! این حرف من توهین به جامعه ی مهندسین و سوادشون نیست، توهین به کشورم ایرانه، که چرا باید این همه اقبال روی پزشکی و .. زیاد بشه
      من گفتم در حد مهندس! مگه گفتم مهندس بیسواده؟؟؟ در کل دنیا هم درامد پزشک از مهندس بیشتره
      حالا هر جای حرفام غلط بود مایلم اصلاح شدش رو ببینم!
      در ایران زندگی می کنم و اینم بدونید که اقبال به سمت یک رشته نشانه بهتر بودن اون رشته نیست. کسانی که توانایی نداشتن در رشته خودشون به جایی برسن تصور کردن در رشته پزشکی می تونن برسند... بازم تاکید می کنن توانایی نداشتن. اگه مهندسی نباشه حتی اناق عمل همون پزشک به بن بست می رسه. اگه همین کامپیوتر نباشه همین الان منو شما نمی تونیم تبادل اطلاعات کنیم. پس بهتره موقع صحبت کردن طوری حرف نزنیم که به مهندس ها توهین بشه.... خدمات یکی نادیده گرفته بشه. از نظر درامد هم بازم به توانایی اون فرد بستگی داره.

8. Top | #113
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جناب داینامیک
      من قصد توهین ندارم ولی حرفات عین خودخواهیه.سال های زیادی علوم پزشکی سالار بود و شما دلتون میخواد این رویه تا ابد حفظ بشه.هیچ شکی نیست که ما پزشکان شریفی داریم که نه شبشونو میفهمند و نه روزشونو و ماندگار هم شدن نظیر اون خانم پرفسور فوق تخصص اطفالی که تا آخر عمرش نه کارانه بیمارستان گرفت و نه از بیماران محتاج فرانشیز.اما سوای این افراد شریف چرا باید این صنف با کمیاب نگه داشتن سالار بمونه؟توی هر حرفه و شغلی اگر شما علاقه داشته باشی و با عشق کارتو انجام بدی شالاری نه لزوما مثل طلا با کمیاب بودن.شما توی یه تاپیکی عرض کرده بودی که والده مکرمه تان استاد دانشگاه الزهرا و مدتی هم رئیس این دانشگاه مطرح بوده اند خوب این مساله میتونه نقش بسزایی در انتخاب درست مسیرتون داشته باشه و درست مسیرو پیموده باشید اما هیچ میدونید که افرادی هستند که بیسوادی در خونواده باعث شده که مسیرو اشتباه برن و نتونن خودشناسی دقیقی از خودشون داشته باشن؟شما که حرف از کشورهای جهان اول می زنید آیا میدونید که توی این کشورها اگر کسی اشتباهی کنه فرصت جبرانش هم هست؟در آمریکا کسی که بیکار میشه دولت موظفه تا زمانی که کار مورد علاقشو پیدا نکردهماهانه 2000 دلار بیمه بیکاری پرداخت کنه و همچنین موظفه بهش کمک کنه تا بتونه کار مورد علاقشو پیدا کنهبعد شما در کمال خودخواهی در عین اینی که قراره در آینده نه طبیب دردهای جسمی این مردم بلکه طبیب دردهای روحیشون هم بشی می فرمایی باید محدودیت سنی قرار داد یعنی اگه دیدیم کسی نیم سوز شده کمکش کنیم تمام سوز و در نهایت نابود بشه.بهتون پیشنهاد می کنم مدتی با خودتون خلوت کنید و در مورد تفکرات آپاردایتیتون فکر کنید کشور ما بیش از پزشک سالار به پزشک متعهد ودلسوز در قبال مردم نیازداره.هر آنچه برای خودتون میپسندید برای دیگران هم بپسندید...
      سلام جناب.ببخشید اینو میگم.
      شما دارین راجب رشته مهمی مثل پزشکی و سرنوشت و آینده بچه های این مملکت با دوستان بحث میکنین.که وقتی وارد همچین بحثی میشین باید «حداقل اطلاعات » رو داشته باشید.
      اما یه اشتباه بزرگ نگارشی توی نوشته تون دیدم که هر چقدر با خودم کلنجار رفتم نتونستم نادیده ش بگیرم.
      شما وقتی به دوستمون میگین عرض کردی یعنی دارین شان و مقام ایشون رو پایین میارین. باید برای مخاطب (البته اگه قصد احترام گذاشتن دارید ) از لفظ فرمودن استفاده کنین.
      عذر میخوام از این که حرفم ربطی به تاپیک نداشت.

9. Top | #114
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      شما دارین راجب رشته مهمی مثل پزشکی و سرنوشت و آینده بچه های این مملکت با دوستان بحث میکنین.که وقتی وارد همچین بحثی میشین باید «حداقل اطلاعات » رو داشته باشید.
      اما یه اشتباه بزرگ نگارشی توی نوشته تون دیدم که هر چقدر با خودم کلنجار رفتم نتونستم نادیده ش بگیرم.
      شما وقتی به دوستمون میگین عرض کردی یعنی دارین شان و مقام ایشون رو پایین میارین. باید برای مخاطب (البته اگه قصد احترام گذاشتن دارید ) از لفظ فرمودن استفاده کنین.
      خواهر محترم و خانم دکتر آینده
      من که تحصیلات آکادمیک در ادبیات و زبان فارسی ندارم و نه دوست دارم بهم توهین کنن نه دوست دارم به کسی توهین کنم چون ما انسانیم و این جزء وظایف اخلاقیمونه که کرامت انسانی همو حفظ کنیم حالا شما اصل قضیه رو ول کردی گیر دادید به یک خطای نگارشی؟حرف من اینه:
      سعی کنیم شرایط همو درک کنیم.دوستمون میگه چه لزومی داره زابل دانشگاه علوم پزشکی داشته باشه؟شما تا حالا چند بار زابل و مناطق محروم مرزی رفتید؟شما تا حالا از داشتن آب سالم و همیشه در دسترس محروم بودید؟شما تا حالا از عدم امنیت رنجور بودی؟شما تا حالا از عدم کوچکترین امکانات برخوردار بودی؟من فقط می گم هم درد همدیگه باشیم نه اینکه نمک رو زخم هم بپاشیم...

10. Top | #115
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواهر محترم و خانم دکتر آینده
      من که تحصیلات آکادمیک در ادبیات و زبان فارسی ندارم و نه دوست دارم بهم توهین کنن نه دوست دارم به کسی توهین کنم چون ما انسانیم و این جزء وظایف اخلاقیمونه که کرامت انسانی همو حفظ کنیم حالا شما اصل قضیه رو ول کردی گیر دادید به یک خطای نگارشی؟حرف من اینه:
      سعی کنیم شرایط همو درک کنیم.دوستمون میگه چه لزومی داره زابل دانشگاه علوم پزشکی داشته باشه؟شما تا حالا چند بار زابل و مناطق محروم مرزی رفتید؟شما تا حالا از داشتن آب سالم و همیشه در دسترس محروم بودید؟شما تا حالا از عدم امنیت رنجور بودی؟شما تا حالا از عدم کوچکترین امکانات برخوردار بودی؟من فقط می گم هم درد همدیگه باشیم نه اینکه نمک رو زخم هم بپاشیم...
      این یه راهشه.راه دیگش هم این بود که با تواضع اشتباهتون رو قبول کنین. من پستای قبلیتون رو خوندم و حدس میزدم همین راه رو انتخاب کنید.
      موفق باشید

11. Top | #116
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      این یه راهشه.راه دیگش هم این بود که با تواضع اشتباهتون رو قبول کنین. من پستای قبلیتون رو خوندم و حدس میزدم همین راه رو انتخاب کنید.
      موفق باشید
      سرکار خانم من یه آدمم و اشتباه کردنم اجتناب ناپذیره.بله من خیلی جاها اشتباه می کنم و یکیش همینی بود که شما فرمودی علی ایحال من اگه به کسی توهین کردم خالصانه معذرت میخوام...

12. Top | #117
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به اصل موضوع توجه کنید نه خطای نگارشی. خانم محترم. همچین میگید نتونستم نادیده بگیرم انگار چ حرفی زده بنده خدا....ضمنا شان و مقام و کرامت انسانی یک فرد با یک حرف بالا و پایین نمیره......
      ویرایش توسط khatereh 2 : 04 شهریور 1394 در ساعت 17:05

13. Top | #118
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کلا تو 99 درصد تاپیک ها چرا موضوع اصلی به حاشیه میره
      مشاور

14. Top | #119
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      کلا تو 99 درصد تاپیک ها چرا موضوع اصلی به حاشیه میره
      این یکی از ویژگی های یه جامعه متمدن و مردمسالاره که افراد بتونن در کمال احترام به همدیگه نظراتشونو بیان کنن.به هر حال تو هر بحثی یه سری حواشی هم به وجود میاد که باید این حواشی هم به بحث گذاشته بشه.

15. Top | #120
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      جناب داینامیک
      من قصد توهین ندارم ولی حرفات عین خودخواهیه.سال های زیادی علوم پزشکی سالار بود و شما دلتون میخواد این رویه تا ابد حفظ بشه.هیچ شکی نیست که ما پزشکان شریفی داریم که نه شبشونو میفهمند و نه روزشونو و ماندگار هم شدن نظیر اون خانم پرفسور فوق تخصص اطفالی که تا آخر عمرش نه کارانه بیمارستان گرفت و نه از بیماران محتاج فرانشیز.اما سوای این افراد شریف چرا باید این صنف با کمیاب نگه داشتن سالار بمونه؟توی هر حرفه و شغلی اگر شما علاقه داشته باشی و با عشق کارتو انجام بدی شالاری نه لزوما مثل طلا با کمیاب بودن.شما توی یه تاپیکی عرض کرده بودی که والده مکرمه تان استاد دانشگاه الزهرا و مدتی هم رئیس این دانشگاه مطرح بوده اند خوب این مساله میتونه نقش بسزایی در انتخاب درست مسیرتون داشته باشه و درست مسیرو پیموده باشید اما هیچ میدونید که افرادی هستند که بیسوادی در خونواده باعث شده که مسیرو اشتباه برن و نتونن خودشناسی دقیقی از خودشون داشته باشن؟شما که حرف از کشورهای جهان اول می زنید آیا میدونید که توی این کشورها اگر کسی اشتباهی کنه فرصت جبرانش هم هست؟در آمریکا کسی که بیکار میشه دولت موظفه تا زمانی که کار مورد علاقشو پیدا نکردهماهانه 2000 دلار بیمه بیکاری پرداخت کنه و همچنین موظفه بهش کمک کنه تا بتونه کار مورد علاقشو پیدا کنهبعد شما در کمال خودخواهی در عین اینی که قراره در آینده نه طبیب دردهای جسمی این مردم بلکه طبیب دردهای روحیشون هم بشی می فرمایی باید محدودیت سنی قرار داد یعنی اگه دیدیم کسی نیم سوز شده کمکش کنیم تمام سوز و در نهایت نابود بشه.بهتون پیشنهاد می کنم مدتی با خودتون خلوت کنید و در مورد تفکرات آپاردایتیتون فکر کنید کشور ما بیش از پزشک سالار به پزشک متعهد ودلسوز در قبال مردم نیازداره.هر آنچه برای خودتون میپسندید برای دیگران هم بپسندید...
      اتفاقا همون والده بنده سابقه تحصیل + فرصت مطالعاتی در امریکا هم دارند . بارها این جملات زیر رو به بنده فرمودند. طبیعتا فکر میکنم اطلعاتشون از جایی که توش زندگی کردن بهتر از اطلاعات فیمل های هالیوودی و سایتهای جالب!!! فارسی زبان در باره آمریکا باشه.
      در آمریکا بیکار بشی اولین اقدام اینه
      بانک میاد یک تابلو sale میزنه در خونت
      شکرت لیزینگ در کمتر از یک ماه ماشینتو پس میگیره.
      یک کانتینر باید اجاره کنی بری کنار ساحل مثل این النگ دولنگا. اصلا هرکسی چنین چیزی گفته به شما کلا پرت بوده از قضیه پدر و مادر بنده هردو سابقه تحصیل در آمریکا رو دارند! به وفور هم فرصت مطالعاتی استفاده کردند.
      در اروپا بله پنین چیزی در برخی کشورها هست.
      در امریکا صاحب کار بدون کوچکترین دلیلی میتونه بعد از وقت کاری بگه میزتو تخلیه کن یکی پیدا کردم بهتر از تو والسلام . من نمیدونم این افسانه پردازی های مردم ایران در باره جایی که توی فیلم دیدنش کی قراره تموم بشه.
      از نظر فرهنگی شما متوحه نیستی همکلاسی 30 ساله و 18 ساله یعنی چی!!!
      اینجا مکانش نیست نمیشه عمومی نوشت!!! وگرنه کامل شرح میدادم.
      نگفتم فرصت جبران نباشه
      الان مشکل اینه شده اپیدمی!!!! سر کلاساسا بری اکثریت میبینی پره از این سنین . نمیشه این طور حق بچه های پیش و دبیرستانی خورده میشه. اینا رفتند دکترا گرفتند برخیشون!!!!!!!!!!!! تاززه فهمیدن این حقم نیست من لیاقتم پزشکیه!!! البته بهتره اگم تازه حرصشون گل کرده!!!.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ
      ویرایش توسط Dynamic : 05 شهریور 1394 در ساعت 03:29

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن