مشاور
همون بانکداریم ی شغل پر استرسه ی اشتباه کوچیک یا یپارتی بازی که حق یکی رو ضایع کنه ی عمر به گردن ادمه...
ولی منکر درامد خوبش نمیشم...
علوم ازمایشگاهی درامدش خوب نیست مگه اینکه برسی تا دکترا ولی پرستاری زحمتش زیاده ولی خب استخدامی و ساپورتش عالیه...
راحت ترین شغل وجود نداره هر شغلی استرس و دردسر خودش رو داره ولی امیدوارم همه تو شغل و رشته مورد علاقشئن باشن
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
اگه من جای شما بودم تو اون رشته ای که کارم قطعیه میرفتم چون الان همه چی هست جز کار
موفق باشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
زمان ما همش ميكفتن بريد دكترشيد يا مهندس من رفتم بدون تحقيق در بازار كار مهندس شدم ولي ديدم بدردم نخورد اگررزماني كه دنبال كار بودم هم بخوام حساب كنم چيزي حدود ٧-٨سال از عمرم تلفشد تا اينكه اخر تغيير رشت دادم و اشد يه رشته ديگه رو خوندم .حالا شما راه مارو نريد دقيق تحقيق كنيد گول اسم و رسم رشته هارو نخوريد .
لاله رازاني
100% پرستاری از رو تاسف نگفتم چون با لیسانس راحت میتونی کار پیدا کنی و جای ادامه و پیشرفت داره
تازه میتونی بری خارج کشور هایی چون سوئت المان کویت کانادا انگلستان اقامت دائم میدن به پرستارا و جالبش اینه ازاد و سراسری فرقی نداره
فقط باید معدلت خوب باشه و انگلیسی بلد باشی
یا حق
پرستاري جزو رشتهرهايي هست كه كشور استراليا براي برنامه مهاجرتش داره و برستاران رو ميپذيره
لاله رازاني
یتا چند سال آینده مطمعنا رشته پرستاری اشباع میشه(با این ظرفیت پذیرش بالا که آزادم داره میگیره) و همچنین بیشتر رشته های بهداشت روی بورس میان چون جامعه داره به سمت پیشگیری از بیماری میره تا درمان. ولی بین اینا مدیریت و حسابداری به مراتب بهترن. در مورد آزمایشگاهم باید بگم جدا از نبود شغل در مقطع کارشناسی هر روز با انواع و اقسام بیماری های خطرناک رودر رو میشی که جونتو به خطر میندازی.
بانك خيلي كارشون سخته .من دوستم دوساله استخدام بانك مسكن شده و رفته .پدرش درومده درسته مزايا وام و...داره ولي اسمش اينه تا ٤هستن بعضي روزا نگهشون ميدارن تا ٨شب .بخصوص وقتي حساب كتابا بهم ميريزه نميذارن هيشكي از بانك خارج شه و حتي موبايلشم ج بده .خونوادش نميدونستن اون اولا خيلي نگران ميشدن ولي الان براشون عادي شده.
لاله رازاني
سلام بنظرم راحتی تو زندگی معنا نداره همیشه باید در تکاپو و تلاش و پویایی بود!اونی که به آرامش و راحتی میرسه مرده و جسده
بنظرم پزشکی یا دندان بخون!بعد 10-15 سال کار کن!در نهایت بزن توکار تحقیقات و اکتشافات خخخخخخخ!
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
رشته مردم آزاری ک هم اکنون دست برادران سنجش و آموزش پرورش!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام
الان که رشته پرستاری بدجور روی بورس رفته و بازار کار خیلی خوبی داره خصوصا برای پسرها اما به احتمال زیاد تا چند سال دیگه اشباع میشه،علوم ازمایشگاهی هم رشته خوبی است (شاید نه به اندازه پرستاری) وبه گفته دوستان اگر بتونی فوق لیسانس بگیری بازار کار عالی داره،رشته های بهداشت هم به نظرم رشته های که هنوز توی جامعه جا نیفتاده و تاچند سال دیگه بازار کارش به مراتب بالا میره وجابرای پیشرفت خیلی داره.
کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..
ویرایش توسط shahab74 : 31 شهریور 1394 در ساعت 17:10
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)