خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

موفقیت در کنکور در سال پنجم؟

سلام
      من
      رشتم تجربی بود
      سه سال پشت کنکور موندم سال اول رتبم خوب شد ولی به داروسازی نرسید سال دوم با وجود پیشرفتی که داشتم بعد از انتخاب رشته بازم داروسازی قبول نشدم
      با یه مشاور تماس گرفتم و به پیشنهاد ایشون بازم موندم ولی سال سوم رتبم پنج رقمی شد از اونجایی که خیلی رتبه بدی اوردم رفتم دانشگاه ازاد که میکروبیولوژی بخونم چون میترسیدم بازم بمونم یه ترم که خوندم فهمیدم اون دانشگاه جای من نیست هم رشته مورد علاقم نبود هم سطح علمی دانشجوها و دانشگاه خیلی پایین خلاصه که ترم دو مرخصی گرفتم تا دوباره واسه کنکور درس بخونم با وجود این که رتبم به هفت هزار رسید اما میدونم که باز هم قبول نمیشم
      کاملا ناامید شدم الان نه میتونم کاری کنم نه دلم میخواد دانشگاه برم
      تو مدرسه جزو دانش اموزای خوب بودم و این بیشتر منو سرخورده کرده
      دلم میخواد برای سال بعد بازم بخونم اما میترسم شروع کنم تا به حال نشنیدم کسی بعد از پنج بار کنکور دادن نتیجه خوبی گرفته باشه از طرفی همه اطرافیان میگن کنکور دوباره دادن کار اشتباهیه ولی این شرایط واسم اصلا قابل تحمل نیست
      نمیدونم باید چی کار کنم بخونم یا نخونم !اگه بخوام دوباره بخونم نمیدونم چطور باید دوباره خودمو جمع و جور کنم حس میکنم همه درسا یادم رفته هیچ امیدی ندارم

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nilia نمایش پست ها
      سلام
      من
      رشتم تجربی بود
      سه سال پشت کنکور موندم سال اول رتبم خوب شد ولی به داروسازی نرسید سال دوم با وجود پیشرفتی که داشتم بعد از انتخاب رشته بازم داروسازی قبول نشدم
      با یه مشاور تماس گرفتم و به پیشنهاد ایشون بازم موندم ولی سال سوم رتبم پنج رقمی شد از اونجایی که خیلی رتبه بدی اوردم رفتم دانشگاه ازاد که میکروبیولوژی بخونم چون میترسیدم بازم بمونم یه ترم که خوندم فهمیدم اون دانشگاه جای من نیست هم رشته مورد علاقم نبود هم سطح علمی دانشجوها و دانشگاه خیلی پایین خلاصه که ترم دو مرخصی گرفتم تا دوباره واسه کنکور درس بخونم با وجود این که رتبم به هفت هزار رسید اما میدونم که باز هم قبول نمیشم
      دلم میخواد برای سال بعد بازم بخونم اما میترسم شروع کنم تا به حال نشنیدم کسی بعد از پنج بار کنکور دادن نتیجه خوبی گرفته باشه از طرفی همه اطرافیان میگن کنکور دوباره دادن کار اشتباهیه ولی این شرایط واسم اصلا قابل تحمل نیست
      نمیدونم باید چی کار کنم بخونم یا نخونم !اگه بخوام دوباره بخونم نمیدونم چطور باید دوباره خودمو جمع و جور کنم حس میکنم همه درسا یادم رفته هیچ امیدی ندارم
      ببین طرف تو سن 45 سالگی هم به پزشکی رسیده
      سن به کنار
      اما باید ببینی مشکلت چی بوده
      درسا رو نمیفهمیدی میتونی بری کلاس
      تست نمیزنی خوب باید تست بزنی
      ازمون بایدد بری
      چند جلسه با مشاور باید صحبت کنی
      باید همه اون چیزهایی که برات مشکل بودن یا غلط بودن رو حل کنی تا به نتیجه برسی
      از لحاظ 5 سال گذشته رو با خودته اگه رشته دیگه میتونی خب ادامه بده اگه نه با حل اون مشکلاتی که گفتم اقدام کن برا خوندن وگرنه مثل قبل میشه
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به راحتی میتونی دربیای پزشکی.کتاب ها رو خوب بخونی معلم خصوصی هم اگه نگرفی نگرفتی.راحت میتونی .فقط تلاشت رو زیاد کن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلام
      من
      رشتم تجربی بود
      با عرض سلام و وقت بخیر

دوستمون همه موارد رو فرمودن ..... فقط در جواب سوال شما : بله اشخاصی بودن که بعد از چند بار کنکور دادن به نتیجه دلخواهشون رسیدن

شما در زمینه کنکور باتجربه هستین پس حواستون باشه که اشتباهات سال های گذشته رو تکرار نکنین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دو سال اول من هیچ مشکلی نداشتم
      درسا رو کامل میفهمیدم درصدام بالا بود میگم سال دوم با این که امید داشتم قبول بشم نمیدونم تو انتخاب رشته چه مشکلی پیش اومد که قبول نشدم
      کلاس قبلا رفتم دو جا ازمون مبدادم تو همه این سالا ولی از سال سوم همه چی عوض شد مخصوصا استرس سر جلسه کنکور الانم انگار هیچی از درسا تو ذهنم نیست!سن برای من مشکلی نداره ولی میترسم بازم وقت بذارم و نشه هم از همه جا بمونم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درسا رو کامل میفهمیدم درصدام بالا بود میگم سال دوم با این که امید داشتم قبول بشم نمیدونم تو انتخاب رشته چه مشکلی پیش اومد که قبول نشدم
      کلاس قبلا رفتم دو جا ازمون مبدادم تو همه این سالا ولی از سال سوم همه چی عوض شد مخصوصا استرس سر جلسه کنکور الانم انگار هیچی از درسا تو ذهنم نیست!سن برای من مشکلی نداره ولی میترسم بازم وقت بذارم و نشه هم از همه جا بمونم

اگه با برنامه ریزی منظم پیش بری ازمون بدی و نتایج خوبی بگیری تو ازمون ها استرست ناخوداگاه از بین میره
      مشاور

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

شما که قاعدتا باید در بعضی درس ها قوی باشین ..... پس از الان 11 ماه وقت دارین تا روی دروس دیگه هم کار کنین ... به نظرم اگه هدف و انگیزه دارین ادامه بدین

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من
      رشتم تجربی بود

انسان در هر کاری که وارد میشه یه بخشی از کارو درست انجام میده، یه بخشی از کارو نه ==== >> و بعد به نسبت اینکه چقدر از کارش درسته یا غلطه، خودشو موفق یا شکست خورده میدونه ====== >>>> تو دهات ما طوریه که، کدخدامون بهمون یاد داده، شما هـــــــــــرجوری هم که زندگیتونو پیش ببرین، باز هم برنده این ===== >> اوایل که بهمون میگفت هضمش واسمون سخت بود ====== >> ولی بعدها متوجه شدیم راست میگه === >> در واقع اصل منظورش اینه که، ما انسان ها به هر میزان که تلاش کنیم بُرد می کنیم، یکی کمتر و یکی بیشتر ===== >> حالا بعضیا به اشتباه اونی که بُردش کمتره رو موفق نمیدون و .... ====== >>

حالا شما قشنگ راحت بشین کلاه قضاوت خودتو بزار جلوت، و با خودت صادق باش ==== >> اول ببین تا چقدر بُرد داشتی، و بعد ببین کجاها کم کاری کردی ==== >> رو هر دوش حـــسابی مایه خرج کن ==== >> هم اینکه بدونی تا الان به کجا رسیدی مهمه، هم اینکه بدونی تا الان کجاها کم کاری کردی، مهمه ===== >> تو مسیر کنکور و دانشگاه، عمده ترین و گنده ترین عامل بُرد، مربوط میشه به «میزان مطالعه و یادگیری» ===== >> اینکه چقدر مطالعه داشته باشی، و چقدر یاد گرفته باشی، میشه حد و اندازه بُرد شما ===== >> حال عواملی مثل خانواده، کتابای تست خوشگل و کتو کلفت، و معلما و دی وی دی های پر زرق و برق و .... یه جورایی کم و زیاد به اصل موضوع کمک میکنن تا شما در مسیر موفقیت قرار بگیرین ====== >>> حالا یکی با کمینه ای از این فرعیات، حسابی اصل رو میچسبه و موفق میشه :::::: یکی هم هست با بیشینه ای از این فرعیات، اصل رو فراموش میکنه و موفق نمیشه ===== >> این جاست که گفته میشه، این خیلی مهمه که انسان خودشو باور داشته باشه، که هم میدونه و هم میتونه ==== >> اینه که خودتو دانا و توانا در انجام کاری بدونی، اتوماتیک اعتماد به نفست زیاد میشه === >> بعدش دست به کار میشی، هم خودت خوشت میاد هم اونایی که کنارتن

زندگی همینه ==== >> تو صف تقسیم یارانه ی اعتماد به نفس، کاری به سطح خانواده و درآمد و اینا ندارن === >> بیشتر اونی که ظرفش از همه بزرگتره بیشتر بهش میدن

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با این اوصاف نظر کلی این بود که دوباره خوندن کار درستیه؟امکان نتیجه گرفتن هست؟
      در ضمن من اگه تصمیم به خوندن بگیرم باید هم دانشگاه برم هم درس بخونم دیگه امکان مرخصی گرفتن ندارم

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در ضمن من اگه تصمیم به خوندن بگیرم باید هم دانشگاه برم هم درس بخونم دیگه امکان مرخصی گرفتن ندارم
      دانشجو بودن در کنار کنکور دارن همخوانی نداره و نمیشه خوب نتیجه گرفت
      باید یکی رو انتخاب کنی
      اگه خوب و با برنتمه بخونی و مشکلاتت رو حل کنی بله میشه بیاری رتبه خوبی رو
      مشاور

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      من
      رشتم تجربی بود

سلام نیلیا خانوم
      من خودم دقیقا شرایط شما رو دارم
      منتها با این فرق که پسرم
      این جا خلاصه میگم
      سال اول شدم 5200
      سال دوم 4
      سلام نیلیا خانوم
      من خودم دقیقا شرایط شما رو دارم
      منتها با این فرق که پسرم
      این جا خلاصه میگم
      سال اول شدم 5200
      سال دوم 4528
      سال سوم 4562

و امسال که فقط 10 روزشد بخونم 2849

خواستید کامل تو پ خ میگم ولی کلی بگم
      من خودم تو این 4 سال تو حاشیه بودم
      خیلی هم تنبلی کردم
      ولی الان سرم به سنگ خورده
      تا موقع اعلام نتایج صبر میکنم نیاوردم قطعا میمونم
      ولی اصولی کار میکنم
      شما هم خودتو ناراحت نکنید
      ما پزشک عمومی داریم الان کارش بیسته 7 سال پشت کنکور مونده
      میدونید مشکل چیه
      مشکل اینه که شما به الاتر از خودتون نگاه میکنید و نا امید میشید
      با خودتون لابد میگید وای نیلی
      نگاه کن فلان دوستم رفت الان سال چهارم پزشکیه
      اون وقت من هنوز اندر خم یک کوچم
      یا با خودتون میگید
      حرف وحدیث فامیل ومردمو چجی کار کنم
      راستش اعتراف باید بکنم من خودم تو فکر زدن این تاپیک بودم
      منتها شما لطف کردی وزودتر اقدام کردی
      به هر حال لطف کن
      و با خودت انداز براتنداز کن
      رفتن به یه رشته که اصلا نمیخوایش خوبه
      یا یک سال دیگه برایرشته دلخواهت جنگیدن
      اصلا حس کن که سال اولته میخوای کنکور بدی
      ببین چه حس وحال قشنگی میاد سراغت
      اگه هم مشکلی در زمینه فراموش کردن خاطرات این چهار سال داشتی بهم بگو
      که یا اینجا یا تو پ خ برات بذارم
      شرایط جفتمون مشترکه
      مطمئن باش مثل تو کم نیستند
      توکلت به خدا

یادت نره همیشه سقوط بد نیست
      سقوط باران زیباترین آغازه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش گلم هیچ کاری نشد نداره
      شما پشت کنکوری نیستی .... فقط در پی هدفت هستی
      به گذشته فکر نکن
      به حال فکر کن اینکه چیکار کنی برای آیندت
      با یه برنامه ریزی پایدار و روزانه و عشقی ! شروع کن به مطالعه دروس بدون کم و کاستی با یه انرژی چند برابر برای اینکه کنکور 95 آخرین کنکورت باشه
      و اینکه یه سر به این سایت بزن : http://sanatisharif.ir/
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دانشجو بودن در کنار کنکور دارن همخوانی نداره و نمیشه خوب نتیجه گرفت
      باید یکی رو انتخاب کنی
      اگه خوب و با برنتمه بخونی و مشکلاتت رو حل کنی بله میشه بیاری رتبه خوبی رو
      مشاور

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خواهر عزیزم هیچ میدونی که ادیسونی که برقو اختراع کرد 10000بار شکست خورد تا موفق شد؟و وقتی مسخرش میکردن و بهش میگفتن عمرا بتونی موفق بشی میدونی در پاسخ این حرفشون چی گفت؟گفت من 10000بارشکست نخوردم بکه 10000راهی رو که به تولید برق منجر نمیشه کشف کردم.اون حتی به چیزی که دیگران بهش میگن شکست،نگرش موفقیت داشت.پس شما هم دیدتو نسبت به دنیا تغییر بده .هدفت زیباس اما اگه میخوای بهش برسی یاید مسیری زیبا رو برای رسیدن بهش خلق کنی .انسانهای موفق سرشناس جهان طعم شکست رو بارها و بارهاچشیدن.مثل همین ادیسونی که گفتم اصلا همین انیشتین خودمون 104 بار شکست خورده و خیلیهای دیگه.تو استحقاق رسیدن به هر هدفی رو که بخوای داری.تو اشرف مخلوقاتی حتی از اقیانوسهای بیکران هم قدرتمند تری.ذهن ما قدرت فوق العاده ای داره.به خودت بد تلقین نکن.از رحمت خدا هم هیچوقت ناامید نشو.خدا عاشق تمام بنده هاشه.تت تلاشتو بکن و مطمئن باش که برات بهترینو رقم میزنه.شک نکن. در ضمن بودن افراد شاغلی که با وجود شغلشون رتبه های تک رقمی و 2 رقمی در کنکور کسب کردن نمونه هاش تو ازمونای کارشناسی ارشد هر ساله هست.تو همین کنکور خودمون از این افراد کم نداریم.اگه تو بخوای هیچ عاملی نمیتونه مانع موفقیتت بشه.تو تلاشتو بکن بذار خدا تلاشتو ببینه اون وقته که دستو میگیره و میرسی به اونیکه میخوای.برای رفع استرستم این دعای ارامش بخشو بخون.هروقت استرس داری دستو بذار رو قلبت و 3 بار بگو الابذکرالله تطمئن القلوب(آگاه باش که با یاد خدا دلها آرامش می یابد.)اگر از عمق وجودت این دعا رو بگی آرامشی وصف ناشدنی سرتاپای وجودتو فرامیگیره.طوریکه هیچ عاملی نمیتونه اونو به هم بزنه.یاد خدا منشا آرامشه.باور داشته باش که میتونی و اون لحظه تمام موفقیتهای دنیا رو به سمت خودت جذب میکنی.امیدوارم همیشه شادوسربلند باشی.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن