خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 134
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      آقا بهزاد به زودی هم کتاب گیاهی م چاپ میشه و هم کتاب ژنتیکم. و یک خبر خوب هم بدم به زودی وارد تلویزیون میشم(البته اگه در قرار داد به توافق برسم) نمونه ش رو هم می زاریم. کتاب گیاهی که من نوشتم حدود 150 صفحه س اونم با فونت درشت! الان کتاب گیاهی مهر و ماه رو ببنید فک کنم حداثل 200 الی 250 صفحه باشه که فونتش هم مثل فونت روزنامه هاس و خیلی کوچیکه. من این کتاب رو نمی کوبما. خیلی کتاب خوبیه. اما منظورم اینه که یه سریا اومدن جبهه گرفتن در مورد حجم. ببین اگه کسی درسخون باشه می خونه حجم رو نگاه نمی کنه.
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.

زیست شناسی را متفاوت بیاموزید.
      [IMG][/IMG]

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardin javadi نمایش پست ها
      ببین علت حجم بالای کتاب ایناس:
      اولا مطالب خوب خیلی خوب توضیح داده شده
      دوم اینکه ما توی هر فصل تقریبا با 29 تا فصل دیگه ی زیست ترکیب کردیم! ینی تقریبا تمامی فصل ها تو این فصل یه سرکی کشیدن
      فونت ها خیلی درشت هستند که خودم شخصا برای جلوگیری از ضعیف شدن چشم بچه ها تصمیم گرفتم فونت درشت استفاده کنم. الان خیلی سبز فونتش 9 هستش ما فونت ما 13 هستش! یعنی 4 درجه بیشتر. اگه خیلی سبز فونتش رو 13 می کرد کتاب سوم نزدیک 1300 الی 1400 صفحه می شد.
      موضوع بدی شکل هایی هستش که استفاده می کنیم. همین نمونه رو شما نگاه کن ببین چقد من شکل گذاشتم توش ؟ خوب من اگه همین شکل ها رو حذف کنم همین 40 صفحه میشه 30 صفحه!
      یا جداول مقایسه ای که گذاشتم!
      کاملا صحیه....من همین فصل اولتونو نگاه کردم...به زیادیش نیست....دو روزه تمومش میکنم...البته هر روز 24 ساعت نه هااا خخخخ...فقط توی بازه ی 2ونیم ساعته ی زیستم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آقا بهزاد به زودی هم کتاب گیاهی م چاپ میشه و هم کتاب ژنتیکم. و یک خبر خوب هم بدم به زودی وارد تلویزیون میشم(البته اگه در قرار داد به توافق برسم) نمونه ش رو هم می زاریم. کتاب گیاهی که من نوشتم حدود 150 صفحه س اونم با فونت درشت! الان کتاب گیاهی مهر و ماه رو ببنید فک کنم حداثل 200 الی 250 صفحه باشه که فونتش هم مثل فونت روزنامه هاس و خیلی کوچیکه. من این کتاب رو نمی کوبما. خیلی کتاب خوبیه. اما منظورم اینه که یه سریا اومدن جبهه گرفتن در مورد حجم. ببین اگه کسی درسخون باشه می خونه حجم رو نگاه نمی کنه.
      اقای دکتر یعنی تو کتابایی که الان منتشر کردید ژنتیک و گیاهی اورده نشده؟
      ?

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اقای جوادی لطف کن جواب منم بده..من به ترتیب فصول نمیرم جلو...و خیلی سریع کتب پیش و گیاهی و غیره هم نیازمه...میشه بگین برای هر کدوم تا کی صبر کنم؟؟؟؟؟ممنون میشم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      خلاقیت چیزی نیست که یکی بخواد پایینش بیاره....تو خودت اول خلاقیتتو بکار بنداز و تحلیل کن و بد فاگو رو بخون...نکاتی هم که فاگو گفته جلوش گفته از کدوم فصل و کدوم کتابه..پس قبل از خوندن نکته برو اون صفحات رو باز کن و ببین که چی گفته و سعی کن خودت تحلیل کنی...بعد فاگو رو بخون...فک کنم اینو بهت گفتم
      آقا سعید ممن هم همین کارو میکنم ولی کسی کهکه تازه کارکاره ممکنه ذهنش تنبل بشه و منتظر لقمه آماده باشه همیشه و قدرت تحلیلش پایین بیاد پس باید وابسته به هیچ کتابی نبود
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      آقا سعید ممن هم همین کارو میکنم ولی کسی کهکه تازه کارکاره ممکنه ذهنش تنبل بشه و منتظر لقمه آماده باشه همیشه و قدرت تحلیلش پایین بیاد پس باید وابسته به هیچ کتابی نبود
      زیست نیاز به تحلیل داره .سوالای امسال کلا نشون داد لقمه اماده مناسب کنکور نیست تست قوی مهمتره وگرنه کتاب درسی از همه کامل تره ترکیبی خوندن کار خود ادمه
      ?

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      وابسته نباش عزیزم... همونطور که گفتم برای کسی که میخواد رتبه شه تازه شروع کرده و کهنه کارو اینا نداریم...وابسته شدنم دس خودته..خب وابسته نشو...گفتم که خودت تحلیل کن و بعد با فاگو بخون و تکمیل کن
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

این کتابا هم تست دار میشه؟؟؟

سال سومی هستم اگه بگیرم عوض میشه تا کنکور؟؟؟

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      در مورد این موضوع که می گین خلاقیت رو می گیره یه مطلب بگم:
      ببینید من از شما یه سوال می پرسم الان از بین باکتری های زیر کدوماشون دیواره دارن؟
      استرپتوکوکوس نومونیا
      عامل دیفتری
      خوب من اگه بیام بگم هر دوتاشون دیواره دارن و ازش رد بشم فایده نداره که! دانش آموز حفظ می کنه و چند روز بعد یادش میره. اما در مورد همین نکته من اومدم چند خط توضیح دادم که آقا ما از کجا می فهمیم و کجای متن کتاب میشه استنباط کرد که این باکتری ها دیواره دارن! اون موقع دانش آموز ماهیگیری یاد میگیره جای اینکه ماهی رو درسته بدن بهش!
      حالا صرفا جهت اطلاع علتش رو که از کجا می فهمیم رو می گم:
      این متن دقیقا از کتاب فاگوزیست دوم برگرفته شده است:
      تو فصل دوم زیست و آز 1 می خوانیم که عاغا در اطراف دیواره ی برخی از باکتری ها بخشی بنام کپسول وجود دارد! خوب بچه ها از این جمله می تونیم نتیجه بگیریم که هر کی که کپسول داره قطعا دیواره ی سلولی هم داره! خوب حالا زود تند سریع بدو برو فصل 5 سال سوم! تو فصل 5 می خونیم که برخی از سویه های استرپتوکوکوس نومونیا(عامل ذات الریه) دارای کپسول پلی ساکاریدی می باشند! پس بچه ها استرپتوکوکوس نومونیا که کپسول داره قطعا دیواره هم داره !
      خوب در مورد دومی باید از کجا فهمید؟
      تو فصل 9 پیش دانشگاهی می گه که نوعی روش رنگ آمیزی به نام رنگ آمیزی گرم وجود دارد. در این نوع روش بر اسا پاسخی که دیواره ی باکتری ها به آن می دهند به دو دسته ی گرم مثبت و گرم منفی تقسیم می شوند. خوب بچه ها تو کتاب چند خط پایین تر گفته که کورینه باکتریوم دیفتریا نوعی باکتری گرم مثبت است! خوب وقتی میگه گرم مثبت است پس قطعا دارای دیواره بوده که روش رنگ آمیزی گرم روش جواب داده دیگه!

مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.

[IMG][/IMG]

ویرایش توسط ParsaYousefi : 01 شهریور 1394 در ساعت 22:32 دلیل: Translating mRNA To Polypeptide sequence

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز پیش یک و گیاهی انتهای شهریور میاد. نوشتمشون و تقریبا بسته شدن.

[IMG][/IMG]

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      لطفا بگید که تو کتاباتون که الان اومده گیاهی و ژنتیک هست؟یا باید کتاب جداگانه تهیه بشه
      ?

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      شما که می دونید هدفتون از این سوال چیه عنواوین کتابهایی که از جانب من قراره وارد بازار بشه در سایت موجود هست.

[IMG][/IMG]

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      در ضمن شما مگه نمی گید فاگوزیست رو دارید پس این چه سوالیه؟ گویا ندارین کتاب رو؟

[IMG][/IMG]

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      شما که می دونید هدفتون از این سوال چیه عنواوین کتابهایی که از جانب من قراره وارد بازار بشه در سایت موجود هست.
      شما به عنوان دبیر احترامتون واجبه. ممنون که وقت گذاشتید.جوابمو گرفتم. موفق باشید.
      ?

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

بقیش کی میاد؟شما برای کنکور 94 یه جزوه ی پیش داشتین...اون رو هنوز دارین ازتون بگیرم؟چون پیش 2 هم احتمالا توشه...فقط تورو خدا دیگه بقولتون عمل کنید..توی سایتتون نوشته بودید که کتاب دوم اوایل تیر میاد..اون دفعه همینجا هم بمن گفتین اوایل تیر میاد این بار رو قولمون هستیم ولی دیر اومد یک ماه دیر..حالا دلیل داشته...منم قبول دارم ولی رو قولتون باشید....لطفا سوالمو جواب بدین
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن