سلام ، دوستان کسی سوالات کنکور سراسری تجربی سال 80 رو با پاسخ تشریحی نداره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نکردم ، ممنون میشم کمک کنید
سلام ، دوستان کسی سوالات کنکور سراسری تجربی سال 80 رو با پاسخ تشریحی نداره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نکردم ، ممنون میشم کمک کنید
میخوای چیکار ؟
نکن میخوان کنکور 95 تستای 80 رو بیارن![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
تو همین سایت بگردید پیدا میشه احتمالا
اگه هم نشد کتب ابی بهترین منبع تین تست ها هستند بهصوص سی سال
ولی هر درس و مبحث تستاش جدان
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
مگ این کتابای زرد قلم چیو از ته این کتاب فروشیا پیدا کنی
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ممنون از دوستان ، پس تو سایتا پیدا نمیشه ؟ کتاب نمیخواستم بخرم . از سال 81 به اینور رو دارم ، خواستم 80 رو هم جور کنم
سوالای دهه 80 مخصوصا اون اوایلش خیلی پیش پا افتاده بودن که البته دلیلش نو پا بودن کنکور و نبود کتب کمک آموزشی بود. این کتب کمک آموزشی بلای جان داوطلبا شد چرا که کنکور شده کل کل مولفای کتب کمک آموزشی و مولفای کنکور.مولفای کنکور میرن تموم کتب کمک آموزشی رو زیر و ور می کنن و سعی می کنن سوالایی متفاوت با این سولا مطرح کنن همون طور که به عینه اینو تو کنکور 94 دیدیم به خصوص در زیست که نگارش سوالا به کل تغییر کرد و همین مساله باعث ضربه سنگین به کسایی شد که زیاد از کتب کمک آموزشی استفاده می کردن.سوالای دهه 80 به این شکل بود:
کدامیک در پرو کاریوت ها وجود ندارد؟
الف)ریبوزوم
ب)dna
ج)غشای پلاسمایی
د)هسته
شبیه سازی سال 95
کدامیک در جلبک های قرمز وجود دارد؟
الف)ناحیه نوکلئوئیدی
ب)dnaحلقوی
ج)تاژک
د)ماده ای که در ثابت تعادل تجزیه نوعی ماده تاثیر ندارد.
الان سوالات به طرز وحشتناکی سخت شده تا روحیه انسان رو از بین ببره ولی باز هم اعجوبه هایی پیدا می شوند که در واقع فقط به درد کنکور دادن و سیستم مزخرفش می خورند و حق داوطلبان "انسان" را می بلعند....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)