نوشته اصلی توسط ستاره72 120خوبه؟؟ عالیه
نوشته اصلی توسط Weed Master گاهی اوقات آدما تو 20-30 سالگی میمرن تو 80 سالگی دفنشون میکنن . حرفت کمرشکن بود:/ ...
نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger مگه دست خودمه.... هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد ب عشق ابله... منم نگفتم دست خودته:/ ... اعصابت خط خطیه ها:/
نوشته اصلی توسط mobina1376 عالیه نمیرسم که امروز از این معده درد که از صبح هی دردش بیشتر میشه نجات بیابم 40هم اضافیه
من2077!!!!زیاده!!!!
چقدر زود دیر میشود...
نوشته اصلی توسط ستاره72 نمیرسم که امروز از این معده درد که از صبح هی دردش بیشتر میشه نجات بیابم 40هم اضافیه ان شاالله ک میرسی ستی جون ان شاالله ک خوب میشی اجی 40چیه 120سال
نوشته اصلی توسط mobina1376 منم نگفتم دست خودته:/ ... اعصابت خط خطیه ها:/ ن بابا این چ حرفیه... ادبیاتت ضعیفه اون ابله جزئی از شعر بود... نکنه نبود؟!!!
نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger ن بابا این چ حرفیه... ادبیاتت ضعیفه اون ابله جزئی از شعر بود... نکنه نبود؟!!! اگه تو شاعرشی بود وگرنه نبود:/
نوشته اصلی توسط mobina1376 ان شاالله ک میرسی ستی جونعمر زیاد ب درد نمیخوره ان شاالله ک خوب میشی اجیمرسی خب ک میشم اما وقتی اجدادم اومدن جلو چشمام 40چیه 120سال والا ب همونم نمیرسیم نه هوای سالم داریم نه مواد غذایی درست وحسابی-انواع مرضا میگیره ادم ..............
نوشته اصلی توسط ستاره72 .............. جوابات دندون شکن بودن:/ ... دندونام شکست:/
نوشته اصلی توسط Weed Master گاهی اوقات آدما تو 20-30 سالگی میمرن تو 80 سالگی دفنشون میکنن . : واقعا جمله خیلی زیبایی بود ! با این جمله خواستم ولی نشد ر.ا : هر وقت دلم خواست بمیرم
خرید جم کلش , خرید جم , جم کلش , خرید جم بازی
نوشته اصلی توسط _Rasul_ : واقعا جمله خیلی زیبایی بود ! با این جمله خواستم ولی نشد ر.ا : هر وقت دلم خواست بمیرم با جمله فلسفی نزن دیگ
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
22 فوریه 2078 4 اسفند 1456
Jun 11 2082
Öyle bir mevsimki İnsanlar havadan daha soğuk
من سال 2077! الان 22 سالمه.تا 62 سال دیگه 84 ساله میشم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها